Dodaj do ulubionych

Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharskiego*

IP: *.aster.pl 19.12.06, 03:37
już widzę jak Kucharski biega na roraty... a co do konfesjonału - to miejsce
do spotykania Kogoś innego, nie koniecznie znajomych z boiska...
Obserwuj wątek
    • Gość: kajet tym razem satyrycznie IP: 62.29.137.* 19.12.06, 10:42
      "Tylko wylane litry potu na treningach i ciężka praca podczas meczu dadzą Ci
      status gwiazdy." Skąd pomysł, że gdyby Kucharz ciężko pracował i wylewał pot na
      treningach, to zostałby gwiazdą? Ostatnio zresztą reklamował walory piłkarskiej
      nayebki.
    • Gość: Mokado Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharskiego IP: 212.51.205.* 19.12.06, 11:08
      Grzelak - zdrajca ideałów Widzewa
    • Gość: da fajny akapit IP: 83.2.18.* 19.12.06, 11:17
      Moja rada dla Grzelaka: Musisz wiedzieć, że sympatycy Legii oczekują, że to Ty
      pociągniesz ten "wózek". Na Ciebie będą zwrócone oczy, jak będziesz debiutował
      na Łazienkowskiej. To duża presja, ale też bardzo przyjemne uczucie. Fajnie
      czuć, że właśnie na Ciebie liczą ludzie. Teraz masz wrażenie, że świat się
      kręci wokół Ciebie, dobry kontrakt, o jakim pewnie nie marzyłeś, wywiady,
      zyskujesz wielu przyjaciół, telefon się grzeje... Ale to się skończy, gdy
      pomyślisz o sobie, że już jesteś tu gwiazdą. Tylko wylane litry potu na
      treningach i ciężka praca podczas meczu dadzą Ci status gwiazdy. O tym
      zapomnieli niektórzy piłkarze, którzy przyszli w letnim okienku transferowym i
      byli przyjmowani jak Ty. Poświęcenie i praca na boisku zawsze była ceniona
      przez warszawskich kibiców.

Podoba mi sie ten akapit choc daleki jestem od kibicowania Legii. Niech sie
      Grzelak rozwija!:]
    • Gość: dd Status Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:28
      "Tylko wylane litry potu na treningach i ciężka praca podczas meczu dadzą Ci
      status gwiazdy."

Zapomniał dodać "status gwiazdy małego klubu bez międzynarodowych sukcesó gdzieś
      we wschodniej Europie". I czy Kucharski był gwiazdą skoro takie rady daje kolegom?
      • Gość: JJ Re: Status Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:12
        Cwierćfinał LM to nie jest sukces miendzyonarodowy?
        • Gość: L Re: Status Gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:44
          Puchar Mistrzow: 1970 - Półfinał, 1971 - Ćwierćfinał, 1996 - Ćwierćfinał
          Puchar Zdobywcow Pucharow: 1965 - Ćwierćfinał, 1982 - Ćwierćfinał, 1991 - Półfinał
          Puchar UEFA: 1969, 1986, 1997 - 1/8 finału
          Puchar Intertoto: 1968 - Zwycięzca, 1974 - Finał, 1977 - Finał
          • Gość: winko Re: Status Gwiazdy IP: *.mitsubishi-motors.pl 19.12.06, 16:56
            A co to ma wspólnego z Kucharskim?
    • Gość: Fis A co z korektą. IP: *.ierigz.waw.pl 19.12.06, 11:41
      Kucharski to tylko piłkarz i pisze jak umie. Jak na piłkarza to pisze nawet w
      miarę, co nie zmienia faktu, że pisze tragicznie. Nie rozumiem tylko czemu nikt
      mu błędów nie poprawia. Nie mówi się, ani tym bardziej nie pisze "w Wilanowie"
      tylko "na Wilanowie".
      • Gość: aaa Re: A co z korektą. IP: *.ibspan.waw.pl 19.12.06, 11:52
        A Ty zacz kto? Tylko anonimowy mądrala?
      • Gość: Poppy Re: A co z korektą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:53
        Mowi sie "na Mokotowie" i "w Wilanowie".
    • Gość: winko Re: Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharsk IP: *.mitsubishi-motors.pl 19.12.06, 12:15
      Kucharski, też mi gwiazda i autorytet dla młodych piłkarzy. Bujaj sią Czaruś do
      Łukowa
    • Gość: reksio Kucharski - co on osiagnal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:32
      kim on byl? :/
    • Gość: reks był przecietniakiem podnoszonym do rangi gwiazdy IP: 62.89.80.* 19.12.06, 13:47
      przez kolesi dziennikarzy z szmatlawca sportowego z warszawy rownież przez
      fanow pismakow z wyborczej.Ci pisali brednie o jego wielkosci a on w to
      wierzyl.Wyjezdzajac do Gijon razem z w/w kolesiami żurnalistami ślinił się o
      tym że to jeden z lepszych klubow w europie ,przekret co dzień nadawał co
      czaruś porabia .Jak przyszlo grać to grzal on glównie ławę ,podobnie bylo w
      grecji.Z niego byl taki sam gwiazdor jak z Mięciela,śzamotulskiego czy jeszcze
      paru ktorych wielkosć określały bzdurne teksty kołtonia,Blonskiego czy
      Godlewskiego.Teraz ''jego'' felietony są glupsze od książki kowalczyka,a
      wydawalo się że nic glupszego juz być nie moze.Fakt że jest to poziom
      prezentowany przez Blonskiego i kolegów.Strach pomyśleć że kiedyś felietony
      zacznie pisac Boruc.
      • Gość: Poppy Re: był przecietniakiem podnoszonym do rangi gwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:54
        A ty juz lepiej nic nie pisz! A Warszawa piszemy z duzej litery kompleskiarzu!
      • Gość: Warszawiak Re: był przecietniakiem podnoszonym do rangi gwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:11
        To wstyd , że takie buraki ja ty w ogóle istnieją
      • Gość: vitt811 Re: był przecietniakiem podnoszonym do rangi gwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:24
        Boruc gra w przyzwoitym klubie i nie jest bufonem a ten pajac nie załapal sie do
        drugiej ligi hiszpańskiej Grzelak już jest leprzy od niego
    • Gość: Adam Szostak Re: Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharsk IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 14:31
      niech ten grafoman sie nie osmiesz cotygodniowym felietonem...
    • Gość: Absolwent Re: Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharsk IP: *.lublin.mm.pl 19.12.06, 15:12
      Wart Pac pałaca a pałac Paca.
    • Gość: Jari Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharskiego IP: *.icpnet.pl 19.12.06, 16:21
      "Znając szkoleniowca Legii, tego się spodziewałem, ale zaskoczył mnie zarzut
      wobec mnie" - cytat. Jaki piłkarz taki autor tekstów bo nie dziennikarz
      sportowy przecież...
      • Gość: Adam Szostak Re: Kucharz na ostro - felieton Cezarego Kucharsk IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 16:44
        tak samo mierny na boisku jak poza nim...narcyz...bez odrobiny samokrytyki
    • Gość: ubies Czy to juz Nasza Legia? IP: 209.130.141.* 19.12.06, 19:59
      Czy jeszcze Wyborcza? Chyba pomylilem strony...
    • Gość: cuteass28 Hmmm Odnosnie Kucharza, lubilem go jako pilkarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 22:54
      jeszcze gdy gral w Siarce. Mimo ze za Legia nie przepadam to mam do niego
      szacunek bo jest inteligentnym gosciem, choc czasem tez rzucil miesem albo czyms
      gorszym. A odnosnie felietonow to jak dla mnie sa na poziomie calkiem niezlym i
      z kazdym kolejnym jest jeszcze lepiej. Tak trzymac Panie Czarku. Wisla Queen.
      • Gość: Adam Szostak Re: Hmmm Odnosnie Kucharza, lubilem go jako pilka IP: *.acn.waw.pl 20.12.06, 10:51
        osmieszasz sie twierdzeniem, ze felietony sa calkiem niezle...przyklaad juz w
        tej dyskusji padl:"Znając szkoleniowca Legii, tego się spodziewałem, ale
        zaskoczył mnie zarzut wobec mnie" i inne truizmy, typu:że trzeba walczyc, ze
        kibice Legii wymagaja, to wszystko juz bylo i nie zasluguje do wynoszenia do
        rangi felietonu sygnowanego przez wyborcza.
        jak chcesz poczytac porzadne felietony rozpocznij od Ambroziaka a nie grzeszysz
        ignorancja
      • Gość: Bulent Re: Hmmm Odnosnie Kucharza, lubilem go jako pilka IP: *.acn.waw.pl 23.12.06, 23:21
        > mimo ze za Legia nie przepadam to mam do niego

"Nie jestem kibicem Legii ale..." "Nie przepadam za Legia, ale..." "Srednio
        lubie Legia, ale..."
        Na potege takich tekstow znajduje ostatnio w internecie. Okreslanie siebie
        przez odpowiedz na pytanie "kim nie jestem" smierdzi sciema na kilometr.

• br311 Wdowczyk won !!! 19.12.06, 23:06
      Moga sobie kupic nawet Ronaldinho. Wdowiec nauczylby go jak nie nalezy grac,
      jak stracic motywacje, jak biegac duzo bez zadnego sensu, jak marnowac swoj
      talent. I jeszcze w wywiadach by naopowiadal, ze to kiepski pilkarz i w sumie
      nie nadaje sie do Legii. Problemem Legii nie byl Elton i Wlodarczyk, nie jest
      Janczyk, Burkhardt czy Fabianski. Problemem jest trener, ktory nawet najwiekszy
      talent potrafi obrocic w g....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka