kristof_f 27.12.06, 18:38 Czy w tym roku na placu defilad organizowana jest jakas impreza na swiezym powietrzu, koncert w sylwestra? Prosilbym moze o jakis adres, gdzie takowe informacje mozna znalezc, bo sam nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olga Re: Sylwester w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:39 Sylwestra pod Pałacem nie będzie już drugi rok z rzędu, co uważam za skandal i obciach na całej linii. Warszawiacy chyba jako jedyni nie będą się bawić w Sylwestra w miejscu, gdzie można łatwo dojechać. Tylko pod ratuszem na Bemowie coś będzie się dziać. Ale dla mnie to marne pocieszenie, bo ja z Mokotowa i nie uśmiecha mi się pedałować na Bemowo. Wracałabym chyba ze 2 godziny. A ratusz na Bemowie jest bodajże na Powstańców Śląskich. www.bemowo.waw.pl-tu piszą coś o Sylwestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebek Re: Sylwester w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:39 A ja pracuję w informacji turystycznej w wawie i musze się drugi rok pod rząd wstydzić że mieszkam w takim smutnym mieście. Turyści przyjechali na sylwestra do wawy i zadają mi pytanie gdzie się odbedzie street party... Obciach, masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś