Dodaj do ulubionych

supermarket

01.01.07, 19:40
Witam Sąsiadów w Nowym Roku! :) Wszystkiego najlepszego życzę!!!
Mam takie pytanie: czy ktoś z Państwa wie coś nt. supermarketu, który niby ma
być budowany w pobliżu naszego osiedla? (kiedyś ktoś wspominał na forum o tym
i teraz chcę odświeżyć sprawę, bo jestem po prostu ciekawa:)

Kasia
Obserwuj wątek
    • akashha Re: supermarket 01.01.07, 23:07
      Słyszałam kiedyś, że mają zbudować Lidla... Tam gdzie obecnie jest holowanie,
      prostowanie felg i coś jeszcze.
      Z jednej strony Lidl jest marny, ale może wtedy trochę spadną ceny w Jedynce :)

Z noworocznymi pozdrowieniami,
      akashha
      • ronner Re: supermarket 02.01.07, 12:30
        Mam zle wiesci... Dzwonilem do Lidla - nie maja zadnych informacji na temat inwestycji na Woronicza i w
        ogole na Mokotowie... A szkoda - Jedynka zaczyna doprowadzac mnie do szalenstwa - kolejki piwoszy,
        fatalne wyposazenie, lepiej zawsze sprawdzac termin przydatnosci do spozycia i wywindowane ceny!
        licze, ze w poblizu powstanie jakies dobre delikatesy bo tak dalej byc nie moze...
    • strzelec2112 Re: supermarket 03.01.07, 11:08
      Ja kupuję w Lidlu i jestem zadowolona z jakośći produktów.Towar jest tani i
      O.K. Ja też dzwoniłam do Lidla i dowiedziałam się,że nie informują o swoich
      inwestycjach do momentu "tuż przed" oddaniem sklepu. Pamiętam,jak pierwszy
      raz,dawno temu, weszłam do Lidla,przemaszerowałam w pośpiechu przez sklep,po
      czym szybko wyszłam.W tym czasie oddano u nas Tesco i Auchan.Pomyślałam
      sobie,że to sklep dla emerytów/sorry/.Potem znajoma,która za komuny jeżdziła do
      Niemiec-poleciła mi Lidla i sama się do niego przekonałam.Nie pracuję w
      Lidlu.Jeżeli chodzi o sklep na Etiudy 3,to od dawna marzy mi się pozostawienie
      kartki adresowanej do właścicieli sklepu z informacjami:o nieprzyjemnym zapachu
      w sklepie,nieestetycznym wystroju sklepu,ciasnocie pomieszczeń,braku czytnika
      cen,braku większośći cen na produktach,śrubowaniu cen produktów, no i kolejki
      do kas w ścisku.Mogłabym tak jeszcze trochę popisać.
      • enoch Re: supermarket 04.01.07, 17:55
        I do tych wszystkich zarzutow dodalbym politykowanie. Co prawda wolnosc Tomku w
        swoim domku, ale wolalbym w sklepie nie byc atakowany plakatami tylko jednej
        slusznej wg wlasciciela opcji :)
        Pozdrawiam, trzymając kciuki zeby wyrosla w poblizu jakas porzadna
        konkurencja :)
        • katekni Re: supermarket 04.01.07, 21:37
          :)
          • mpbc Re: supermarket 04.01.07, 22:23
            A jakiej? Bo dawno tam nie byłem i nie widziałem.
            • enoch Re: supermarket 05.01.07, 00:01
              prawej i sprawiedliwej :)
        • adams123 Re: supermarket 05.01.07, 08:03
          DO tego wszystkiego czyli przede wszystkim zapachu, brudu i cen mozna jeszcze
          kilka rzeczy dodać. :(
          Dziwne jest to, że właściciel nie "czuje bluesa", że pod oknem powstały mu dwa
          nowe osiedla, wprowadzają się ludzie, którzy mają trochę inne oczekiwania co do
          standardu, asortymentu itd.
          Ceny też kosmiczne i faktycznie brakuje cen na artykułach i potem okazuje się
          przy kasie, że ...

... niestety na razie nie ma za dużo wyboru na "szybki wyskok po zakupy"
    • xpert Mogliby taka Alme albo Piotra i Pawla odpalic 04.01.07, 23:55
      Nasz sklep Jedynke powinni zamknac. Juz to kiedys postulowalem na tym forum.
      • marcinkiewicz Re: Mogliby taka Alme albo Piotra i Pawla odpalic 05.01.07, 09:26
        > Nasz sklep Jedynke powinni zamknac. Juz to kiedys postulowalem na tym forum.

Jak to zamknąć???? Kto niby ma zamknąć?? To chyba normalne, że jak ktoś uważa,
        że ceny są za wysokie i śmierdzi, to tam nie chodzi. Albo chodzi bo musi chleb
        kupić. To tak samo jak z TV. Jeśli nie podoba się jakis program, to go po
        prostu nie ogląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka