Dodaj do ulubionych

Beata Kozidrak w Kongresowej

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 23:05
Już jutro wystąpi z Bajmem. Wyjątkowa wokalistka, jedna z najlepszych nie
tylko u nas , ale i na świecie. Zapowiada się muzyczna rockowa uczta
najwyższej klasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adaś Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 16:35
      Też się wybieram! Zaśpiewają pewnie piosenkę z nowej płyty.
      • Gość: Ina Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:20
        A co Ci się nie podobają fani z TP-sy? Naszej najlepszej Telekomunikacji? Jest
        w niej chyba najwiecej abonentów więc nie dziwne....
        W/g mnie najpiekniejszą piosenką Beaty jest "U stóp szklanych gór".
        Rewelacyjna rockowa ballada.A i troche goryczy też dodam: nie podoba mi się
        solowa płyta Beaty. Jest na wysokim poziomie, ale wolę zdecydowanie rockowy
        Bajm. Ale ostatnio odjechałam na punkcie Linkin Park. Meteora jest super!
    • Gość: Lucky Man Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 16:58
      Nigdy nie przepadałem za Beatą, ale po "szklance wody" dotarło do mnie, że
      rzeczywiście przerasta ona cały polski światek muzyczny. Zainteresowałem się
      też wcześniejszymi płytami i uważam że są OK, chociaż na codzień słucham
      metalu. Chociaż Bajm czasem pop-metalowo potrafi zagrać, szkoda że nie częściej!
      Ale rozumiem - trzeba z czegoś żyć. W Polsce aby byc popularnym trzeba
      śpiewać "bezpieczne" pop-rockowe przeboje, albo disco-polo (to się oczywiście
      Bajmu nie tyczy).
    • omar1 Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 05.04.03, 19:01
      sorry ,że pytam ,ona jeszcze zyje? Ile może miec już lat.90 ?
      • Gość: Radek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 23:09
        Może się zdziwisz, ale jest tylko 3 lata starsza od Kazika Staszewskiego i jest
        najmłodszą z "dinozaurów" lat 80-tych, np. o 10 lat młodsza od Kory czy Muzyków
        Budki Suflera. A wygląda jak nastolatka, szczuplutka, świetny głos.
        KONCERT BYŁ SUPER! Beata mogłaby obdarzyć swoją energią kilka młodych
        wokalistek. Dali czadu tak, że Metallica nie powstydziłaby się tak grać (wiem
        co mówię,bo na Metallice byłem)- świetne ostre metalowe gitary połaczone z
        potężnym głosem Beaty robią wrażenie. Extra rockowa klasa, po prostu!
    • Gość: Krzysztof No i bylem na tym koncercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:23
      Nie jest czy występ który trwał 80 minut można nazwać koncertem.
      Niby miała być przerwa ale jej nie było.
      Obsługa Kongresowej też była zdziwiona jak ludzie zaczeli zabierać ciuchy z
      szatni bo im zapowiedzieli że koncert potrwa do 21.

Więc mam pytanie co się stało? Czy poszło o kase, czy Pani Beata sądzi
      że jest tak popularną wokalistką że może naciągać 2500 ludzi.

Niestety ale po tym występie wyszedłem strasznie zdegustowany.
      Już pomijam fakt że występ trwał tak krótko ale dźwiękowiec też się nie popisał.
      Siedziałem ze znajomymi w 18 rzędzie i całe szczęście że znałem większość
      piosek to wiedziałem o czym śpiewa ale moja znajoma która do tej pory miała
      kontakt raczej sporadyczny i nie znała słów poza strasznie głośną muzyką prawie
      nic z tego przedstawienia nie miała.
      A może dlatego został skrócony ten występ że dziwiękowiec był do bani.

A żeby było śmieszniej to ze znajomymi byliśmy tak źli po tym przedstawieniu że
      zadzwoniliśmy ok. 22 do organizatora tej imprezy (tel. był na bilecie) o jakiś
      facet odebrał i na moje pytanie dlaczego występ był taki krótki powiedział że
      Lałra Łącz się pomyliła i przerwa wcale nie była planowana a koncert
      Rynkowskiego też tyle trwał. A co mnie k...a obchodzi Rysiek ja przyszedłem na
      Bajm i chciałem pożadnego koncertu ze starymi i nowymi przebojami który nie
      będzie trwał 80 minut ale przynajmniej 2,5 godziny z przerwą.

i tak na koniej Pani Beato ktoś dał dupy z tą organizacją a ucierpiała Pani
      reputacja ja już na Pani koncert więcej sie nie wybiorę.

Pozdrawiam
      Krzysztof
      • Gość: Niech Re: No i bylem na tym koncercie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:32
        Kozibrak szczuplutka... Hmm...
      • puma.pl Re: No i bylem na tym koncercie 06.04.03, 17:58
        Nie byłam i nie żałuję.
        • Gość: Marek Re: No i bylem na tym koncercie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 22:04
          A żałuj bo to był naprawdę świetny koncert. Owszem trochę było problemów z
          nagłośnieniem wokalu, ale Beata ma taki głos że i tak wszystko było słychać.
          Koncert był o wiele lepszy od zeszłorocznego na Ursynowie - było więcej starych
          hitów i ostrzejsze brzmienie. Nie było "Józka" , "Piechotą do lata", "Diament i
          sól" - ale nie da się zagrać wszystkich przebojów jeśli się ich tyle ma....
          Owszem kocert mógł być dłuższy, ale cóż, Beata pewnie się oszczędza - z drugiej
          strony śpiewała bardzo forsownie i dużo szalałą przy tym - lepiej więc chyba
          krócej i lepiej niż dłużej i na pół gwizdka?
          Co by nie mówić - Beata i tak jest najlepsza.
    • Gość: Normals Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 195.94.207.* 07.04.03, 09:24
      Może się zdziwisz, ale jest tylko 3 lata starsza od Kazika Staszewskiego

TO NIE DZIWOTA, ŻE STARSZA.

i jest najmłodszą z "dinozaurów" lat 80-tych,

ZDECYDOWANIE JEST DINOZAUREM

np. o 10 lat młodsza od Kory czy Muzyków Budki Suflera.

TYLKO 10 LAT OD MUZYKÓW (DLACZEGO WIELKĄ LITERĄ) BUDKI SUFLERA? TO WIEK
      PRZEDAGONALNY ZNACZY. AGONIA BUDKI TRWA CO NAJMNIEJ 10 LAT.

A wygląda jak nastolatka, szczuplutka, świetny głos.

UCHWAJCIE NAS PRZED TAKIMI NASTOLATKAMI!!!
      • Gość: Radek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 10:25
        Oj niemadry jesteś chłpcze, że tak się bardzo delikatnie wyrażę
        Gość portalu: Normals napisał(a):

> Może się zdziwisz, ale jest tylko 3 lata starsza od Kazika Staszewskiego
        >
        > TO NIE DZIWOTA, ŻE STARSZA.
        Tak ale Kazik mieni się wciąż niezależnym idolem młodzieżowym, a w istocie
        jest już dinozaurem - co nie znaczy że go krytykuję!
        >
        > i jest najmłodszą z "dinozaurów" lat 80-tych,
        >
        >
        > ZDECYDOWANIE JEST DINOZAUREM - ale młodym, zresztą bardziej pasuje tu
        określenie - UZNANYM ARTYSTĄ.
        >
        > np. o 10 lat młodsza od Kory czy Muzyków Budki Suflera.
        >
        > TYLKO 10 LAT OD MUZYKÓW (DLACZEGO WIELKĄ LITERĄ) BUDKI SUFLERA? TO WIEK
        > PRZEDAGONALNY ZNACZY. AGONIA BUDKI TRWA CO NAJMNIEJ 10 LAT.
        Z tą wielka literą to pomyliłem klawisz, ale nie porawiałem, bo co - troche
        szacunku się nalezy! To znakomici muzycy. Ciekawe czy jak Ty będziesz po 40 to
        będziesz się cieszył jak młodzi uznają Cię za powolnego trupa?
        Popatrz na Tinę Turner, Rolling Stonesów, Scorpionsów - nadal istnieją, grają
        świetne koncerty - miarą "agonii" artysty jest brak zainteresowania
        publiczności jego twórczością, a nie wiek.
        >
        > A wygląda jak nastolatka, szczuplutka, świetny głos.
        >
        > UCHWAJCIE NAS PRZED TAKIMI NASTOLATKAMI!!!
        A co może wolisz Britney czy inne sezonowe gwiazdeczki.
        A tak w ogóle siłą Beaty jest fakt iz cały czas nagrywa coś nowego a nie bauje
        na starych przebojach - i każda płyta którą nagra staje się platynową. A byłeś
        na koncercie, widziałeś jak śpiewa na zywo? Powiedz która nasza młoda
        wokalistka potrafi tak śpiewać na żywo.
        • Gość: Niech Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:29
          Dobra. Skonczmy temat. Forum Warszawa kocha Beate (albo kogos innego). Beata
          jest piekna pieknem wewnetrznym. Fani Beaty pozdrawiaja fanow Beaty. Itd. Juz
          to przerabialismy. Dajcie nam jeszcze adres waszej strony.
          • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 11:09
            Beata piękna pięknem wewnętrznym... I jest tak zdrowa, że posiada żywe kultury
            bakterii!!
        • omar1 Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 07.04.03, 10:33
          Gość portalu: Radek napisał(a):

> Oj niemadry jesteś chłpcze, że tak się bardzo delikatnie wyrażę
          > Gość portalu: Normals napisał(a):
          >
          > > Może się zdziwisz, ale jest tylko 3 lata starsza od Kazika Staszewskiego
          > >
          > > TO NIE DZIWOTA, ŻE STARSZA.
          > Tak ale Kazik mieni się wciąż niezależnym idolem młodzieżowym, a w istocie
          > jest już dinozaurem - co nie znaczy że go krytykuję!
          > >
          > > i jest najmłodszą z "dinozaurów" lat 80-tych,
          > >
          > >
          > > ZDECYDOWANIE JEST DINOZAUREM - ale młodym, zresztą bardziej pasuje tu
          > określenie - UZNANYM ARTYSTĄ.
          > >
          > > np. o 10 lat młodsza od Kory czy Muzyków Budki Suflera.
          > >
          > > TYLKO 10 LAT OD MUZYKÓW (DLACZEGO WIELKĄ LITERĄ) BUDKI SUFLERA? TO WIEK
          > > PRZEDAGONALNY ZNACZY. AGONIA BUDKI TRWA CO NAJMNIEJ 10 LAT.
          > Z tą wielka literą to pomyliłem klawisz, ale nie porawiałem, bo co - troche
          > szacunku się nalezy! To znakomici muzycy. Ciekawe czy jak Ty będziesz po 40
          to
          > będziesz się cieszył jak młodzi uznają Cię za powolnego trupa?
          > Popatrz na Tinę Turner, Rolling Stonesów, Scorpionsów - nadal istnieją, grają
          > świetne koncerty - miarą "agonii" artysty jest brak zainteresowania
          > publiczności jego twórczością, a nie wiek.
          > >
          > > A wygląda jak nastolatka, szczuplutka, świetny głos.
          > >
          > > UCHWAJCIE NAS PRZED TAKIMI NASTOLATKAMI!!!
          > A co może wolisz Britney czy inne sezonowe gwiazdeczki.
          > A tak w ogóle siłą Beaty jest fakt iz cały czas nagrywa coś nowego a nie
          bauje
          > na starych przebojach - i każda płyta którą nagra staje się platynową. A
          byłeś
          > na koncercie, widziałeś jak śpiewa na zywo? Powiedz która nasza młoda
          > wokalistka potrafi tak śpiewać na żywo.

Nie byłem.Mimo wszystko nie żałuje.Boje sie tylko ,że jak ją zobacze to bedzie
          tak jak z Krawczykiem.Szok wizualny.Wokalnie ujdzie.Najgorszy jest chyba
          Grzegorz markowski.Ten biedak ,mający w swoim repertuarze chyba 2 naprawdę
          dobre przeboje ,zeszmacił sie obecnie śpiewając czyjs odkurzony przebój .
          Nie żąłuje ,gdyz wolę miec wspaniałe wspomnienia kiedy Kozidrak była młodą i
          piekna laską.
          • Gość: Normals Markowski jest najlepszy! IP: 195.94.207.* 07.04.03, 10:46
            To on śpiewał swego czasu: "trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść".

I niech to motto zakończy tę dyskusję.
            • Gość: Radek Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 12:30
              Ale G. Markowski nie ma zamiaru wcale schodzić - latem ma się ukazać nowa
              płyta Perfectu. A do Niecha: jaki szok wizualny? Beata przecież świetnie
              wygląda - co tu porównywać do starszego o prawie 20 lat K. Krawczyka, który ma
              twarz zniszczoną tragicznym wypadkiem drogowym? Była super laską - teraz
              piękną dojrzała kobietą - wciąż atrakcyjną. Ma dopiero niewiele ponad 40 -
              tkę, a inne przytoczone tu gwiazdy - ok. 60. (no G. Markowski ma ok.50). A ma
              taki power , że spokojnie będzie śpiewać do 60, jak jej zdrowie nie wysiądzie
              i oczywiście jak będą słuchacze.
              A nie chodzi tu o żadne uwielbienie dla Beaty - tylko o zwykły szacunek i
              uznanie dla dobrej Artystki, która mimo upływu lat wciąż ma po co wyjść na
              scenę i znajduje duże grono fanów i słuchaczy , a popularność zawdzięcza nie
              odgrzewanym starym hitom ani coverom, ani biesiadnym folkiem czy disco-polo,
              tylko nowymi piosenkami rockiem lub pop-rockiem na wysokim poziomie.
              • Gość: Niech Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 12:36
                To nie ja pisalem o szoku. Ja tylko watpie w to ze jest szczuplutka. To duza
                baba jest. Juz wole te druga laske z Bajmu, tez zreszta ma czym oddychac.
                • Gość: Radek Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 16:03
                  Sorry, ale..... wątpisz tzn. widziałeś ją na żywo? Bo ja tak i to z bliska bo
                  chwilę z nią rozmawiałem - no szczuplutka normalnie jak nastolatka, kurcze
                  ślepy nie jestem! A piszesz duża baba - tzn. wysoka i gruba, czy gruba? Bo w
                  rzeczwistości jest szczupła o średnim wzroście gdzieś tak 165-168. I twarz ma
                  w świetnym stanie jak na swój wiek patrzyłem się prosto w nią to wiem!
                  Zresztą - nie piszcie tutaj swoich poglądów - jeśli nie widzieliście, nie
                  słuchaliście. Żeby cos rzetelnie osądzić - to trzeba obejrzeć , posłuchać,
                  znać płyty.
                  • Gość: Jarek Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 16:30
                    Zgadzam się w 100%! A koncert był super - Beata i cały zespół w świetnej
                    formie. Co do porównań do młodych wykonawców: czy słyszeliście płyty
                    laureatów "Idola", tych młodych którzy mieli przewrócić rynek muzyczny do góry
                    nogami? Czy widzieliście ich koncerty?Bo ja tak i cóz- zarówno T. Makowiecki
                    jak i Sz. Wydra nagrali przeciętne pop-rockowe płyty (nie wspomnę już o
                    najsłabszej CD A. Janosz)- takie słabsze wersje "Szklanki wody" Bajmu.Obydwaj
                    faceci z krwi i kości nie ruszają się na scenie mimo 20 paru lat nawet w
                    połowie tak intensywnie jak Beata! Po co więc wypominać wiek - liczy się
                    klasa!!!
                  • Gość: Krzysztof Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 17:06
                    > Zresztą - nie piszcie tutaj swoich poglądów - jeśli nie widzieliście, nie
                    > słuchaliście. Żeby cos rzetelnie osądzić - to trzeba obejrzeć , posłuchać,

Byłem na koncercie w KOngresowej.
                    Fakt w formie jest dobrej i generalnie niezła z niej lask.

Sam koncert do bani ale o tym już pisałem wcześniej.
                    Muzyka nie może zagłuszać wokalisty a tak niestety tu było.

Pozdrawiam
                    • Gość: Marcin Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 22:09
                      Koncert w Kongresowej był najlepszym koncertem Bajmu jaki widziałem ( a było
                      ich z 6). Jeśli chodzi o nagłośnienie to jest to zmora chyba wszystkich
                      polskich koncertów - bo na jakim bym koncercie nie był - to zawsze gitarowa
                      ściana dżwięku przytłącza solistę/tkę. W Kongresowej było troche wpadek -
                      przynajmniej przy "Nie ma wody..." ale tu gitary były tak ostre (za bardzo jak
                      na taką salę) a wokal był ustawiony tak samo. W pozostałych utworach - Beata ma
                      tak mocny głos , że było słychać . Natomiast wyjątkowo dobrze było słychać
                      Beatę w refrenach razem z dziewczęcym chórkiem - potężnie, rewelacyjnie
                      (szczególne wrażenie zrobiła na mnie zaśpiewana w ten sposób "Plama na ścianie".
                      2 lata temu na koncercie Budki K. Cugowski aż krzyknął do realizatora, żeby ten
                      coś zrobił, bo publiczność chyba niewiele słyszy.... A do końca koncertu i tak
                      było kiepsko. Tak więc takich mamy fachowców, albo taki sprzęt - to nie wina
                      Beaty....
                    • Gość: Chrumek Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:30
                      Laska nebeska?
                  • lena_magda Re: Markowski jest najlepszy! 07.04.03, 23:13
                    Gość portalu: Radek napisał(a):

I twarz ma w świetnym stanie jak na swój wiek patrzyłem się prosto w nią to
                    wiem! Zresztą - nie piszcie tutaj swoich poglądów - jeśli nie widzieliście, nie
                    > słuchaliście. Żeby cos rzetelnie osądzić - to trzeba obejrzeć , posłuchać,
                    > znać płyty.

Po swieżutkim liftingu, wygląda to tak nienaturlanie, że aż paskudnie.
                    • Gość: Niech Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:17
                      Hmmm..., chyba jednak sie nie dogadamy. Potrafie odroznic niezbyt apetyczna
                      przygrubawa wulgarna kobite od niezlej laski. Chyba ze niechcacy poszliscie na
                      jakis inny koncert.
                      • Gość: Jarek Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 22:31
                        Szkoda z Tobą gadać bo jesteś ślepy. Jeśli Beata dla Ciebie jest za gruba, to
                        Ty chyba tylko akceptujesz anorektyczki?
                        A o jakim liftingu poprzednia osoba pisze? Czy na tym forum nie ma już
                        poważnych ludzi i wszyscy muszą dodawać głupie i chamskie komentarze? Ja
                        rozumiem jakbyście podyskutowali o konkretnych piosenkach czy płytach Bajmu,
                        ich brzmieniu, przesłaniu itp. Ale to dla was za trudne. Tylko dokopać ,
                        ośmieszyć. Zapewne to forum jest pełne jest frustratów którzy w anonimowy
                        spośob ogrywają się za swoje niepowodzenia. Uśmiechnijcie się, to lepsze niż
                        złośliwe dowalanie innym!!!
                        • lena_magda Re: Markowski jest najlepszy! 08.04.03, 23:04
                          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Szkoda z Tobą gadać bo jesteś ślepy. Jeśli Beata dla Ciebie jest za gruba, to
                          > Ty chyba tylko akceptujesz anorektyczki?
                          > A o jakim liftingu poprzednia osoba pisze? Czy na tym forum nie ma już
                          > poważnych ludzi i wszyscy muszą dodawać głupie i chamskie komentarze? Ja
                          > rozumiem jakbyście podyskutowali o konkretnych piosenkach czy płytach Bajmu,
                          > ich brzmieniu, przesłaniu itp. Ale to dla was za trudne. Tylko dokopać ,
                          > ośmieszyć. Zapewne to forum jest pełne jest frustratów którzy w anonimowy
                          > spośob ogrywają się za swoje niepowodzenia. Uśmiechnijcie się, to lepsze niż
                          > złośliwe dowalanie innym!!!

Jestes zaslepiony, spojrz na jej zdjecia sporzed dwoch lat i porownaj...
                          • Gość: Niech Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:48
                            Sorry - czuje sie sprowokowany. Beata K. to czolg. Olbrzymie grube babsko.
                            Jesli lubicie spolkowac z czolgiem - wolna wola. Ale pozwolcie ze ktos moze
                            miec odraze do stu ton tlustego zelastwa. Bleeee....
                      • Gość: Aneta Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 22:47
                        Ty za to jesteś wulagarnym bezpłciowym facetem.
                      • Gość: Aneta Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 22:48
                        Beata jest wspaniała. Jeszcze niezła jest Edyta Bartosiewicz. Ciekawe co się z
                        nią dzieje?
                • Gość: Sliwka Re: Markowski jest najlepszy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:29
                  Ta druga kobitka jest niezła, ale mniej atrakcyjna od Gwiazdy Głównej.
      • Gość: Andulka Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 158.66.18.* 10.04.03, 14:52
        Normals, ty kiedyś też będziesz stary, gruby i brzydki (i nawet wtedy będziesz
        pchał się na afisz). A mentalnie już jesteś starym dziadem. Tylko mendzisz,
        ględzisz, zrzędzisz, narzekasz i krytykujesz.
        • Gość: Jacek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 15:49
          O właśnie - Normalsa cechuje syndrom niespełnionego emeryta, który już nie
          może ale wciąż chce - bo nigdy nie miał.
      • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:28
        Budka wystąpi w Opolu w nowym składzie z nowym imagem.
    • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 11:11
      Niech Niech i Magdalena wyłączą się z tej dyskusji - są bardziej chamscy niż
      ustawa przewiduje.
      A tak na marginesie - Maryla Rodowicz jest puszystą Artystką , dużo straszą od
      Beaty K. - i co, dobrze prosperuje. Jak jest talent i są słuchacze to można
      być gwiazdą nawet i do 70-tki.
      A i puszyści są weselsi, żyją może krócej ale weselej!!!
      • Gość: Niech Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 11:17
        Aneta - dar czytania nie zostal ci dany. Nie mam nic przeciwko grubym kobietom,
        nawet jesli spiewaja. Nie sadze tylko zeby na miejscu bylo pisanie o nich
        per "szczuplutkie". Zas pani Kozidrak ma dla mnie duzo wieksze wady niz
        puszystosc.
        PS. A moze bys tak pobiegala, albo przynajmniej wskoczyla na rowerek?
        • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 11:52
          A kto Ci powiedział że jestem puszysta? Ty raczej czytać nie umiesz. Waże 57
          kilo przy 170cm wzrostu - może w/g Ciebie już jestem monstrualnie otyła?
          A jakie widzisz wady u Pani Beaty? Napisz , tylko nie wulgarnie - w końcu po
          to chyba jest to forum i ten wątek, żeby o tym kulturaLnie podyskutować.
          • Gość: Niech Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 12:06
            57/170 - to pewnie dobry wynik, ale wolalbym cie jednak zobaczyc. A pani Beaty
            nie.
            • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 14:40
              To kiedy proponujesz randkę? Ale rozumiem że mam do czynienia z przystojnym
              blondynem ponad 180 wzrostu. Bo inaczej nic z tego!
            • Gość: Life is brutal Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:33
              Lepiej zapewne obejrzeć Panią Beatę.
          • lena_magda przestan pisacpod roznymi nickami 10.04.03, 12:04
            Gość portalu: Aneta napisał(a):

> A kto Ci powiedział że jestem puszysta? Ty raczej czytać nie umiesz. Waże 57
            > kilo przy 170cm wzrostu - może w/g Ciebie już jestem monstrualnie otyła?
            > A jakie widzisz wady u Pani Beaty? Napisz , tylko nie wulgarnie - w końcu po
            > to chyba jest to forum i ten wątek, żeby o tym kulturaLnie podyskutować.

.....bo się wyłącznie ośmieszasz. Zmaana imienia nie powoduje zmiany poglądów,
            które są tak charakterystyczne, że aż wyłażą z co drugiego postu.

Widać p. Beata nie jest tak uwielbiana jakbyś chciał, kolego.

uśmiałam się do łez, żałosny jesteś
            • Gość: Aneta Re: przestan pisacpod roznymi nickami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 15:52
              Jaki kolego? Wiesz we dwie to piszemy - jesteśmy jednojajowymi bliźniaczkami i
              stąd podobne poglądy i język. A Ty niespełniona gwiazdeczka? Rzucona przez
              kolesia z BMW i innym "full wypasem"? Zazdrościsz Beacie popularności?
        • Gość: maro Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.bogucicka7.com.pl 09.04.03, 13:34
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> ...Nie sadze tylko zeby na miejscu bylo pisanie o nich
          > (B.Kozidrak) per "szczuplutkie"...

A ja sądzę, że jest na miejscu. Nawet jeśli opinia ta
          jest lekko przesadzona, to warto po to choćby, aby
          wskazać przykład innym kobietom po 40-tce, że można
          dobrze wyglądać.
          • Gość: Niech Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 217.197.165.* 09.04.03, 14:22
            Znam kilka innych kobiet po 40tce, o ktorych bez wahania napisze ze sa
            szczuplutkie. Natomiast pani Beata faktycznie moze kilka innych pozbawic
            kompleksow.
            • Gość: *** Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 157.25.119.* 09.04.03, 14:41
              po pierwsze zeby wygladac ja beata k. trzeba miec takie pieniadze jak beata k.
              pio drugie wczale nie uwazam zeby ona byla szczu[plutka.
              • Gość: Ina Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 14:51
                O czym wy tu mówicie? Czy kobieta tuż po 40 musi ładować w siebie tyle kasy
                żeby być dobrze wyglądać? Może po 60 ale po 40? Przecież to wiek średni gdzie
                nie tzreba wielkich zabiegów żeby dobrze wyglądać. Wystarczy zdrowy i radosny
                tryb życia - a taki Pani Beata prowadzi - udana rodzina, 2 córki , ciągła
                popularność utrzymywana nowymi przebojami, a nie skandalami, rozwodami itp.
              • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 10:43
                Wystarczy uczciwie i zdrowo żyć.
            • buggi Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 09.04.03, 14:54
              Niech, nie wszyscy maja taka przeniane materii jak ty. Pani Beata z pewnoscia
              nie.
              • Gość: kixx Podsumowanie. IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 15:59
                Forumowicze podzielili sie na dwa obozy:zwolenników i przeciwników Beaty.Nie
                wdając sie w meritum sporu chce dodać ciekawe spostrzeżenie dotyczące
                zwolenników.Chyba wiem co spowodowało ich ślepą i niemal bezkrytyczną miłośc do
                Beaty,mianowicie oni wszyscy używają modemów Tpsy.Widocznie w modemach
                zagnieździł się słynny wirus Beata.exe,który powoduje u użytkowników nie tylko
                miłość do Beaty,ale i też silnie upodabnia charaktery,a co za tym idzie styl
                pisania.
                • buggi Re: Podsumowanie. 09.04.03, 16:31
                  bardzo dziekuje, ale nie przypominam sobie bym oddala swój glos ZA lub
                  PRZECIW. Ja pisalam raczej porówwczo o metabolizmach Niecha i Pani K. Reszta
                  mnie nie interesuje. Nie ma, nie ma wody na pustyni. W Iraku, zalosne
                  • Gość: kixx Re: Podsumowanie. IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 16:35
                    buggi napisała:

> bardzo dziekuje, ale nie przypominam sobie bym oddala swój glos ZA lub
                    > PRZECIW. Ja pisalam raczej porówwczo o metabolizmach Niecha i Pani K. Reszta
                    > mnie nie interesuje. Nie ma, nie ma wody na pustyni. W Iraku, zalosne
                    ========================
                    Może w takim razie szklankę wody?
                    • Gość: Jacek Re: Podsumowanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:51
                      O proszę widzę że kolega zna dobrze repertuar! Ciekawe że wątek czysto
                      muzyczny zmienia się w wymianę poglądów o metabolizmie.Swoją drogą przykro
                      czytać większość tych postów (nie tylko tutaj)- forum świadczy tylko o tym,
                      jak mierne umysły i zainteresowania ma nasza złota młodzież. Sranie,
                      pierdzenie, geje i metabolizm - oto głowne tematy na tym forum - gratulacje! Z
                      czym my do tej Unii wejdziemy?
                      • Gość: kixx Re: Podsumowanie. IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 17:08
                        A wejdziemy?
                        Bo ja mam nadzieje ,że nie!!
                      • buggi Re: Do Jacka 09.04.03, 17:27
                        jesli do Uni wejdziemy to z pewnoscia z Beata K. spiewajac hity Bajmu, a jesli
                        nie wejdziemy to i tak ty je nadal bedziesz nucil przy goleniu. nie ma, nie ma
                        wody. w kranie.

Mam nadzieje, ze swoja obecnoscia i wysokiej klasy postami twojego autorstwa,
                        przyczynisz sie do podniesienia tak miernego level-u tegoz forum. Kolego
                        Jacku. Czego pozwole sobie zyczyc Tobie w imieniu forumowiczów.

PS uczcie sie o Jacka, lenie.

• Gość: Jacek Re: Do Jacka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 18:25
                          Dziwne że na forum tak poważnego dziennika trzeba ludzi uczyć dobrego
                          wychowania, taktu i kultury. Jeśli nawet tu tego nie ma, to co się dziwić np.
                          dresiarzom? Biorą przykład od "inteligentnych" kolegów
                • Gość: Fan Tps-y Re: Podsumowanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 11:14
                  A Ty nie masz co robić i uważnie analizujesz to co ktos tu napisze i skąd
                  jest. Potwierdza to z kolei moją teorię, że na forum piszą głównie
                  sfrustrowani ludzie (raczej młodzi), którzy wyładowują w ten sposób swoje
                  emocje , internet zabija im czas i pomaga uspokoić skołatane nerwy. Nie
                  krytykuję tego, to tylko obserwacja. To syndrom dziesiejszych trudnych czasów -
                  bez pracy, bez nadziei, bez miłości, bez przyjaźni. Forum głównym
                  przyjacielem?
                  • Gość: kixx Re: Podsumowanie. IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 14:53
                    Gość portalu: Fan Tps-y(człowiek raczej młody,sfrustrowany ,piszący po to,żeby
                    wyładować swoje emocje,często z powodu braku poparcia i rozmówców rozmawiający
                    sam ze soba pod wieloma nickami) napisał(a):

Same bzdury
                    Nie będę cytował.

Kixx

• daisse Re: Podsumowanie. 11.04.03, 14:58
                    nie dosc, ze Fan Tps-y to jeszcze Beaty Kozidrak.
                    w obu przypadkach kiepski wybor.
                    • Gość: Fan TP-sy Re: Podsumowanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:45
                      A może pochwalisz się swoim wyborem?
                      • Gość: Fan TP-sy Re: Podsumowanie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:49
                        A i przykro mi, ale nie jestem fanem Pani Kozidrak. No i mam prawdziwych
                        przyjaciół - takich jakich się w dzisiejszych głupich czasach nie spotyka. Sami
                        byście chcieli? A zasługujecie?
          • Gość: Aneta Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 09:05
            Oczywiście - trzeba dobre przykłady stawiać za wzór.
      • Gość: Chrumek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:32
        A wiecie że Maryla sprzedała w Rosji 10 mln płyt?
    • Gość: Rafał Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 16:02
      A ja jestem zaskoczony wysoką jak na to forum kulturą tej dyskusji. Oststnio
      bowiem mamy tu do czynienia z eksplozją chamstwa, wulgaryzmu i głupoty - a
      jest juz bez wulgaryzmów - tak więc postęp!
      A może prawdziwi fani napiszą o swoich ulubionych piosenkach Bajmu- ja
      najbardziej lubię te ostrzejsze: Diament i sól,Ok.Ok.,Diabelski Krąg, Dzień za
      dniem, Lublin - Grodzka 36 a czy Wyspa bezludna. Najbardziej tajemnicza
      i"inna" płyta - Martwa Woda - ciekawe stadium zła epoki realnego socjalizmu.
      • Gość: kixx Moja teoria się potwierdza:))) IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 16:04
        Znowu fan,i znowu z TPsy:)))))))))
        • buggi Re: Moja teoria się potwierdza:))) 09.04.03, 16:34
          Kixxie zaczepnie zapytam, z jakim tematem oprócz pilki noznej jestes na TAK.
          Nie krytykujesz tak czasem zbyt czesto?

PS ( pamietaj, my jestesmy dzieci E., my sie nie klócimy, my wymieniamy
          poglady :))
          • Gość: kixx Re: Moja teoria się potwierdza:))) IP: *.acn.waw.pl 09.04.03, 16:36
            buggi napisała:

> Kixxie zaczepnie zapytam, z jakim tematem oprócz pilki noznej jestes na TAK.
            > Nie krytykujesz tak czasem zbyt czesto?
            >
            > ==========================
            Prawdziwa cnota krytyk sie nie lęka.
            • Gość: Jacek Re: Moja teoria się potwierdza:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 23:14
              Cnotą jest krytykować z klasą. Rzeczowo i powołując konkretne argumenty. Łatwo
              jest krzyknąć : "nienawidzę", "wulgarny", "debil" - chyba trudniej uzasadnić -
              dlaczego?
              • buggi Re: Moja teoria się potwierdza:))) 09.04.03, 23:18
                prosze bardzo, wiec sie wypowiedz na temat, bo jak narazie zajales sie krytyka
                nas i naszych postów.
                • Gość: Szach Re: Moja teoria się potwierdza:))) IP: *.acn.pl 09.04.03, 23:42
                  Nikt tu nie napisał o tym że dość prowincjonalnie się Pani Beata ubiera. Razi
                  mnie to
                  • Gość: Jacek Beata Kozidrak - ocena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 09:31
                    Oczywiście że się wypowiem.Dla mnie Pani B.K. to:GŁOS (skala 7 oktaw!)i to nie
                    tylko w studio, ale i na koncercie, charyzma sceniczna ,osobowość (sama sobie
                    pisze teksty, a często też muzykę, produkuje nagrania, kreuje swój wizerunek -
                    w przeciwieństwie np. do E. Górniak - którą producenci musieli stworzyć od A
                    do Z - sama ma tylko głos,ale na repertuar musi czekać - napiszę ktos i
                    wykreuje czy nie?
                    Co do ubioru - owszem, w latach 80 -tych wyglądała nieco kiczowato
                    (szczególnie podziurawione dzinsy i skóry) , ale taka wtedy była moda - u mnie
                    w podstawówce też chodzili w takich dzieńsach i to był szpan(!),włosy miała
                    krecone na wzór amerykańskich muzyków softmetalowych (vide: Def Leppard, Bon
                    Jovi, nasza Ira. Lady Pank)i w takim też stylu często śpiewała (Biała armia!).
                    Teraz ubiera się o niebo bardziej elegancko , szczególnie podobał mi się
                    czerwony kostium na wywiadzie u "Wampira" i w "Muzyka łaczy pokolenia".
                    Co do repertuaru - jak na polskie warunki pop - rock i czasem pop-metal na
                    bardzo wysokim poziomie. Ale..... przy takich mozliwościach głosowych i
                    charyzmie na pewno można oczekiwać więcej , ja stawiałbym na połączenie rocka
                    gotyckiego w Polsce najlepszy "gotyk" to grupa Moolight)z elementami rock-
                    opery (te zresztą były w "Krainie miłości" i "Dlamencie i soli" oraz "Dziecko
                    we mgle"). Ale to zbyt ambitna muzyka,a zyć z czegoś trzeba - taki Moolight
                    ma bardzo ciekawą wokalistkę, a funkcjonuje jedynie w strefie "niszowej".
                    Ale i tak należy się cieszyć, że Bajm nie zniżył się do disco -polo czy folko -
                    polo, a wiem że Pani B.K. była jedną z wokalistek branych pod uwagę do płyty
                    z Bregoviciem. Na szczęście odmówiła...
                    Ale nie da się ukryć, ze po nowej płycie , obok oczywistych rockowych
                    festiwalowych hitów oczekuję ambitnego rocka.
    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 13:17
      Linkin Park ruleeeeeeezzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 13:19
      Przystojny Chester - I love Youuuuu!!!!!!!!!!!!!
      Meteora = debeściak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • franz_kafka Ja tez o pani Beacie... 11.04.03, 15:04
        1. Jak slysze muzyke pop to mi sie w kieszeni otwiera fabryka Gerlacha. Pania
        Beate skazalbym na dozywotnie sluchanie dodekafonistow.
        2. To duza, gruba, o zdecydowanie wulgarnej urodzie kobieta. Powinna grac w
        pornolach sado-maso a nie zanieczyszczac eter.
        3. Jak muzyka taki gust. Przy jej gabarytach wbijanie sie w obcisle skory to
        faktycznie akt sadyzmu na postronnych widzach.
        4. A ten fiut co tu wypisuje pod roznymi nickami (czy teza para fiutow lub
        nawet caly fan-club fiutow), nie idzie lizac fotki pani Beaty. Moze je sobie
        wpierw posmarowac dzemem.
    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 23:43
      Przymknij się debilu! Bajm to pop? A co to w takim razie jest Britney? Uszy Ci
      obcięło?
      Nie wiesz że Linkin Park the best? A może duet Beaty z Chesterem?
      • franz_kafka Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 11.04.03, 23:57
        Debilu? Ciekawe. Przymknij sie? Ciekawe. Tylko ty nie jestes ciekawy. Chyba na
        sniadanie zjadles silikon Brytnejki. Pani Beaty raczej nie. To ona jest dawca
        silikonu.
        • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 21:34
          A skąd wiesz że jestem facetem?
          Może napisz coś co Cię pokaże jako osobę "ciekawą". Bo na razie jesteś ciekawym
          palantem. Z dziurką w środku.
          • stara_torba Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 12.04.03, 22:48
            Oooo, konkurs dla osob ciekawych? PL - ty jestes ciekawy. Z powodu tej dziurki.
            Widzisz ja we wszystkim co sie rusza. Pewnie dlatego pani Beata tez cie rusza.
            I samochody. Zreszta niektore sa do niej podobne. Nie, nie, nie, pomylilem sie.
            Chodzilo mi o czolgi.
            • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 15:20
              Francu Kawko, po co podszywasz się pod starą torbę? Po prostu nie masz jaj i
              lufki, tłumoku jeden! A odlewać czyms chyba musisz, więc.....
              Kto Ci powiedział że podoba mi się Bajm? Może być - ale chyba wyrażam się
              jasno - moja ulubiona kapela to Linkin Park!!! I inne nu-metale np.POD, Papa
              Roach itp.
              • sexy_boy Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 10:51
                Chyba Papa Dance. Styl na to wskazuje.
                • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 12:10
                  Ale się człowieku wysilasz tworząc nowe oficjalne nicki - jestem pod
                  wrażeniem. A co to jest Papa Dance? Jakieś disco-polo którego słuchasz czy co?
                  • sexy_boy Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 12:19
                    Faktycznie, odpowiadac takiemu sssnawcy to wymaga wysilku. A mi juz sil brak.
                    Pa, pa. Dance.
                    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 13:57
                      Ja jestem znawcą rocka a nie wieśniackiego disco czy dance mały nie-sexy
                      człowieczku.
                  • basia Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 22:55
                    Gość portalu: LP napisał(a):

> Ale się człowieku wysilasz tworząc nowe oficjalne nicki - jestem pod
                    > wrażeniem. A co to jest Papa Dance? Jakieś disco-polo którego słuchasz czy
                    co?

papa dance to klasyka,klasyka...i franek kimono jeszcze
                    • daisse Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 23:22
                      jak widac dla niektorych to prehistoria.
                      • basia Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 23:31
                        o Mieciu Fogu nie wspominam w takim razie
                        • sexy_boy Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 14.04.03, 23:56
                          Papa Dance sie reaktywowal - pisali o tym w GW. Tak samo jak marsjanin w
                          berecie. Niestety sssnawca od muzyki rockowej nie zauwazyl tych newsow w MTV.
                          • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:11
                            Tak bo znawca nie słucha MTV tylko MTV Classic - ze szczególnym uwzględnieniem
                            MTV Classic Rock. Leci tam dużo starego dobrego metalu z lat 80 - tych.
                            A Papa Dance - niech się reaktywuje! Życzę powodzenia.
                        • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:09
                          A Zdzisława Sośnicka? Ona to miała głos. I wielki przebój - Aleja Gwiazd -
                          napisany przez lidera Budki Suflera R. Lipkę.
                          • prezydent_warszawy Re: Beata Kozidrak w Kongresowej 15.04.03, 23:14
                            Przykro mi. Nie pamietam. To chyba bylo przed wojnami napoleonskimi. Limp
                            Buonaparte.
                            • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 13:50
                              Papa Dance to była próba stworzenia pierwszego profesjonalnego, "światowego"
                              boysbandu na naszym rynku. Pamiętam jak chyba w 87-8 r.wydano płytę
                              analogową "Nasz Ziemski Eden" - za 2.000 tys zł (bardzo drogo to było), całą
                              błyszczącą, z piękna okładką prezentującą super ubranych i wyglądających
                              naszych słodkich chopców. A brzmienie zespołu miało naśladować "zachodni pop-
                              disco", ale były też ostre gitary.A swoją drogą - wspominany tu Linkin Park
                              uznawany jest przez niektórych za metalowy boysband.Może i jest w tym trochę
                              marketingowych zabiegów - ale generalnie są spoko.Chociaż lepszy był kiedyś
                              działający wedle tej samej "strategii" Def Leppard. Ktoś pamięta "Love Bites"?
                              • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 09:33
                                Love Bites to był great hit na liście Trójki.Def Leppard był OK, ale Linkin to
                                połączenie hip-hopu z metalem, nie można tego porównywać.Nie są żadnym
                                boybandem - to coolowy rasowy rockowy band.
    • Gość: przem Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 158.75.48.* 17.04.03, 15:18
      Zachwycacie sie koncertem Bajmu, tak jak byście mieszkali, niewiem, może w
      Sochaczewie!
      • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 09:26
        A co masz do Sochaczewa?
        A i w ogóle - WESOŁYCH ŚWIĄT - dla wszystkich sympatyków i przeciwników Bajmu.
        • Gość: przem Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: 158.75.48.* 18.04.03, 11:56
          nic nie mam do Sochaczewa, tylko nie lubię Bajmu. Wszystkiego dobrego!
        • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 21:36
          A i ulewnego końca Lanego Poniedziałku. Sochaczew nie jest zły, ale wolę
          Sopot!!!! Bajm nie jest zły ale wolę Linkin Park!!!Głosujcie na Linkin Park na
          listę 30 ton - www.cgm.pl
          • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 18:53
            A i kupiłem sobie drogi LP słynną "Meteorę" (w końcu I miejsce na
            Billboardzie). I co? No tak sobie. Melodyjne są te piosenki. Sorry, cool
            rockowe hity. Tyle że jak na MTV Classic obejrzałem sobie ostatnio i-szy hit
            Bon Jovi (Runaway), to pomyślałem - kurczę jednak w tamtym rocku było więcej
            duszy. Więcej umiejętności muzyków - gdzie Linkin grają solówki? Nie są w
            modzie? I co z tego , one pokazują czy ktoś umie grać na gitarze, czy tylko
            brzdąka.Ale cesazrowi co cesarskie ' Easier to run' jest wielkie. Też 'Breakin
            the habit'. Bo z klimatem lat 80-tych........
            • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 22:16
              Bez solówek bo zamiast nich są skrecze, elektronika, hip-hop... Musi być coś
              nowego bo inaczej nic by się rozwijało... Linkini są bardziej do przodu, no
              wiesz dynamika grania przede wszystkim (pomijając nowoczesnośc) w stosunku do
              np. Bajmu. Zresztą Bajm to nie typowy rock tak jak wspomniany przez Ciebie Bon
              Jovi - to taki szczególny polski festiwalowy rock - vide Budka S., Urszula,
              Lady Pank, czasem nawet Ich 3 czy Marylka... Zrsztą prawdziwy rock to
              Metallica, Led Zeppelin, Free, Rolling Stones (wczesne). A ze współczesnych
              czadowe jest Guano Apes - super cool kawałki.. A Beatka trochę ostatnio jest
              za spokojna - kiedyś szybsze kawałki miała.
              • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 11:19
                Beata ma poważniejsze piosenki, bo nie już nastolatką tylko dojrzałą kobietą.
                A Linkin P.to młodziez - więc grają szybko i ostro dla młodziaków. Skrecze ,
                hiphop to żadna muzyka, sorry. Rock to jest muzyka, jazz, blues - ale hiphop
                czy techno.
                • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 13:17
                  Oj nieładnie obrażasz chłopców hiphopowców blokowców. Nieźle by ci przy....
                  fasolili (nie napiszę ich języliem bo usuną).Ale co myślisz o duecie Beaty z
                  Chesterem? Kicha czy odlot?
                  • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 23:13
                    Hipowcy blokowcy są poważnym problemem społecznym. Przy chronicznym braku kasy
                    nie wiem jak rozwiązać ich problem. Słucham właśnie "Laying from You" i
                    przyznam że jest OK. Duet - "Easier....." jest numerem wręcz stworzonym dla
                    Beaty! Zaśpiewałaby go super z Czesterem i z orkiestrą. Byłby hit jak obszył!
                    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 14:38
                      No Ok, Easier jest monumentalny - będzie hicior.Z Beatą pewnie nie, bo Linkini
                      maja tyle kasy, że co ich obchodzi ktoś z Polski - nieważne jak dobrze
                      śpiewający? Duet może byc tylko z kasową młodą gwiazdą amerykańską.
                      A swoja drogą: ciekawe czy Linkin przyjedzie w tym roku do Warszawy na
                      koncert? Może Bajm będzie supportem, haha.
                      • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 21:25
                        Bajm nie chciał być nawet supportem Miska Jacksona - tak się cenią. No cóż dziś
                        Misiek jest w stanie rozkładu.... choć miejsce w historii popu ma zapewnione. W
                        sumie szkoda mi go. A "Easier" na pewno będzie singlem.
                        • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 10:13
                          Drugim singlem ma być "Don`t stay". A "Somewhere I belong" już na drugim
                          miejscu w "Trójce"! Wow!
                          • Gość: Jarek Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 15:14
                            Don`t stay is Okay!
    • aniela_ 100 28.04.03, 15:16
      przepraszamale nie moglo mnie zabraknac w takiej chwili
      • Gość: Jarek Re: 100 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 13:01
        A za co przepraszać? pROSIMY RACZEJ Anielu o jakąś opinię na temat naszej
        tytułowej Gwiazdy!
        A - pojawiła się debiutancka płyta Eweliny Flinty - rośnie młoda następczyni
        Beaty? Płyta "Przeznaczenie" jest muzycznie bardzo podobna do "Szklanki wody" -
        pop-rock z odwołaniami do klasyki rocka i ery lat 70 -tych.
        • Gość: aniela Re: 100 IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 16:31
          poniewaz o nieobecnych mozna albo dobrze albo wcale to ja raczej wcale niż
          dobrze. ale nie dyskutujcie prosze ze mna o gustach.
          • Gość: Jarek Re: 100 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:36
            Zawsze możesz powiedzieć delikatnie, za co nie lubisz i jakiego Artystę
            lubisz.Miło jednak, że ktoś na tym forum jest tak kulturalny.
            Pozdrawiam!
            • Gość: aniela Re: 100 IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 16:51
              albowiem przedkładam antychrystow nad głosy anielskie chocby, co pozostaje bez
              wpływu jednak na moja kulture osobistą ;)
              • Gość: Jarek Re: 100 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:25
                Ale powiedz kto ma anielski głos? Może jakaś wokalistka rocka gotyckiego, np.
                Maja Konarska z Moonlight? Albo poezja śpiewana np. Edyta Geppert?(bardzo
                zresztą je szanuję). Beata - antychryst - Ona dużo śpiewa o Bogu , i to w
                sensie pozytywnym. Antychrystem to jest Anja Orthodox z Closterkellera albo
                Agnieszka Chylińska z byłego O.N.A.
                Jestem za kulturalną wymianą poglądów, jak najbardziej. MOże dzięki Tobie
                odkryję nowe nieznane mi fascynacje muzyczne? Jestem na to w pełni otwarty.
    • Gość: LP Re: Beata Kozidrak w Kongresowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 13:45
      Miełego długiego weekendu dla zwolenników Beaty, Linkin Park i innych
      anielskich głosów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka