sibeliuss 08.01.07, 23:17 Polećcie mi dobrego optyka, gdzie zrobię okulary. Idealny byłby niedrogi, a z dużym wyborem oprawek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochufka Re: Optyk 17.01.07, 10:32 Ja to załawiam w Vision Express, ale rozumiem, ze chodzi Ci o coś mniejszego - kiedyś świetnie mi doradzono i obsłużono u optyka na Gocławiu, ulicy nie pomnę, ale to jest ciąg budynków, gdzie MarcPol i piekarnia szwajcarska Hiestand. Duzy wybór oprawek i ceny były oki. Odpowiedz Link Zgłoś
corrii Re: Optyk 17.01.07, 10:40 a moim zdaniem vision express to lipa ;) ceny z kosmosu, oprawek co prawda dużo, ale 99% brzydkich. ja polecam niedrogich trzech - dwóch na grochowskiej w pobliżu placu szembeka, po stronie ulicy od bazaru [są prawie obok siebie, jeden stary, drugi nowy] i trzeci w centrum szembeka na górze. jest jeszcze jeden w universamie na parterze, oprawek sporo, ale ceny wyzsze niz na szembeku. Odpowiedz Link Zgłoś
grochufka Re: Optyk 17.01.07, 10:43 Lipa w sensie badań lekarskich i "dobierania" owszem, bo to taki fastfood:), ale co do oprawek to się nie zgodze, mają świetne kolekcje (fakt, że ceny kosmiczne niekiedy) i sprawny serwis oraz miły zwyczaj promocji dla stałych klientów:) Odpowiedz Link Zgłoś
corrii Re: Optyk 17.01.07, 10:47 fakt faktem, nie wszystko kazdemu pasuje. ja dla siebie nie znalazlam tam nic, chociaz z ciekawosci czasem wstepuje. sibeliuss, daj znac gdzie w koncu kupiles ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Optyk 18.01.07, 22:51 corrii napisała: > sibeliuss, daj znac gdzie w koncu kupiles ;) Nadal marudzę (u mnie to norma). Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps Re: Optyk 25.01.07, 21:36 Polecam Mikulskich na Grenadierów w pawilonie na górze - na przeciw szpitala, teraz chyba mają też zakład przy Rondzie Wiatraczna w nowym bloku prz Grzybkach. Odpowiedz Link Zgłoś
makoba Re: Optyk 12.02.07, 21:32 na siennickiej na odcinku od waszyngtona do grochowskiej po lewej stronie, bodajże pan Biernacki tam prowadzi zaklad optyczny, ceny normalne, oprawki z katalogu, szkla na zamowienie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś