08.01.07, 23:17
Polećcie mi dobrego optyka, gdzie zrobię okulary. Idealny byłby niedrogi, a z
dużym wyborem oprawek.
Obserwuj wątek
    • grochufka Re: Optyk 17.01.07, 10:32
      Ja to załawiam w Vision Express, ale rozumiem, ze chodzi Ci o coś mniejszego -
      kiedyś świetnie mi doradzono i obsłużono u optyka na Gocławiu, ulicy nie pomnę,
      ale to jest ciąg budynków, gdzie MarcPol i piekarnia szwajcarska Hiestand. Duzy
      wybór oprawek i ceny były oki.
    • corrii Re: Optyk 17.01.07, 10:40
      a moim zdaniem vision express to lipa ;) ceny z kosmosu, oprawek co prawda dużo,
      ale 99% brzydkich.

ja polecam niedrogich trzech - dwóch na grochowskiej w pobliżu placu szembeka,
      po stronie ulicy od bazaru [są prawie obok siebie, jeden stary, drugi nowy] i
      trzeci w centrum szembeka na górze.

jest jeszcze jeden w universamie na parterze, oprawek sporo, ale ceny wyzsze niz
      na szembeku.
      • grochufka Re: Optyk 17.01.07, 10:43
        Lipa w sensie badań lekarskich i "dobierania" owszem, bo to taki fastfood:), ale
        co do oprawek to się nie zgodze, mają świetne kolekcje (fakt, że ceny kosmiczne
        niekiedy) i sprawny serwis oraz miły zwyczaj promocji dla stałych klientów:)
        • corrii Re: Optyk 17.01.07, 10:47
          fakt faktem, nie wszystko kazdemu pasuje. ja dla siebie nie znalazlam tam nic,
          chociaz z ciekawosci czasem wstepuje.

sibeliuss, daj znac gdzie w koncu kupiles ;)
          • sibeliuss Re: Optyk 18.01.07, 22:51
            corrii napisała:

> sibeliuss, daj znac gdzie w koncu kupiles ;)

Nadal marudzę (u mnie to norma).
            • monikaps Re: Optyk 25.01.07, 21:36
              Polecam Mikulskich na Grenadierów w pawilonie na górze - na przeciw szpitala, teraz chyba mają też zakład przy Rondzie Wiatraczna w nowym bloku prz Grzybkach.
              • makoba Re: Optyk 12.02.07, 21:32
                na siennickiej na odcinku od waszyngtona do grochowskiej po lewej stronie,
                bodajże pan Biernacki tam prowadzi zaklad optyczny, ceny normalne, oprawki z
                katalogu, szkla na zamowienie.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka