Gość: Junior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 08:23 Ale czad! Jutro sa moje urodziny - nigdy jeszcze (w moim zyciu) nie lezal wtedy snieg...WOW! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chacik Re: Zima znów w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:17 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I udanych zjazdów na sankach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Zima znów w Warszawie IP: 195.116.250.* 08.04.03, 10:12 no to masz mocne urudziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Zima w kwietniu-normalka IP: osz2:* / 10.62.16.* 09.04.03, 00:16 jestem z Tychów (na południu 30 km od Bielska-Białej i 30 km od Katowic). Przypadkowo natrafiłem na ten post. Przecież to normalka że w wkeitniu jest śnieg.Wiecej albo mniej ale jest co roku-przynajmniej u na tak jest. najwięcej u nas w kwietniu śniegu było w 96 lub 97 spadło wtedy 50 cm śniegu za jedną noc. Widziałem też śnieg na 1 maja podczas dawnych pochodów 1 majowych. Pozdrowionka z Tychów z pogórza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister elegancji Re: Zima w kwietniu-normalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.03, 02:07 Gość portalu: basturk napisał(a): . Widziałem też śnieg na 1 maja podczas dawnych pochodów 1 majowych. > Pozdrowionka z Tychów z pogórza. wow dla mnie 1 maja to slonce, upal i lody, tak mi sie kojarzy i bedzie juz na zawsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmarźlak Re: Zima w kwietniu-normalka IP: *.crowley.pl 09.04.03, 11:31 ok, normalka, ale śnieg sobie popada, jest ciepło to zaraz się rozpuści, a tu nic- lezy juz trzeci czy czwarty dzień i wcala nie zamierza zniknąć. ja sie tak nie bawie!!! ja chce słonca!!! i żebym wreszcie mogła na dobre schować grube ciuchy gorąco pozdrawiam (przynajmniej tyle moge zrobić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zima znów w Warszawie Dlaczego wiosna się opóź IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 14:13 Jak donosi agencja Royters wszystkie bociany lecące do Polski malują sobie dzioby i nogi na czarno. Instynkt ptasi podpowiedział im że wracają do kraju w którym czerwona opcja rządząca czernieje na skutek bliskich kontaktów z tow. Glempem. Ptaki zatrzymały się w rejonie Turcji i Iranu. Część z nich odleciała w kierunku zachodnim nie zatrzymując się.Podobno od razu do UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Zima znów w Warszawie IP: *.astercity.net 09.04.03, 14:22 I tak jak w poprzednich miesiacach na wszystkich drogach dla rowerow zalega gruba warstwa snieznego puchu. Czy taki widok oznacza, ze rowerzysta ma niepisany zakaz porusznia sie po miescie zimą? A moze wlasnie ZOM i ZDM zalezy na tym aby skutecznie wyeliminowac z drog wszystkie pojazdy jednosladowe? Ciekawe czy tymi dzialaniami przyczynia sie do zmniejszenia gestosci samochodow w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś