walach2 18.01.07, 00:11 parkowanie-blokowanie na drodze dojazdowej walach2.webpark.pl/wspolnadroga.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
20052006s Re: kto ma pierwszeństwo ? 18.01.07, 08:36 Witam. Niestety ostatnie zdjęcie, dot. MPO, nie otwiera się. Poza tym proszę jakoś rozszerzyć swoją wypowiedź, np. co dalej z tym fantem, jaki jest pomysł rozwiązania problemu, jak pozostali deweloperzy reagują na kwestię notorycznego zastawiania wspólnej drogi dojazdowej do osiedli... itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 Re: kto ma pierwszeństwo ? 18.01.07, 12:53 niezstety dobrego legalnego rozwiązania nie ma policjanci zareagują dopiero w sytuacji kryzysowej... co do Atlanco to np. dzisiaj przed południem zakręcili wodę do naszego osiedla nie powiadamiając wcześniej, że zamierzają podłączać się do wodociągu ... pozostaje czekać aż zaczną jeździć samochody z sąsiednich osiedli, aczkolwiek mieszkańcy 3 osiedla mimo że mogą zamieszkac wcześniej to nie będą mogli np. korzystać ze wspólnej drogi do czasu zakończenia budowy osiedla nr2 Odpowiedz Link Zgłoś
masztalesz Re: kto ma pierwszeństwo ? 18.01.07, 14:00 walach2 napisał: > niezstety dobrego legalnego rozwiązania nie ma > policjanci zareagują dopiero w sytuacji kryzysowej... > > co do Atlanco to np. dzisiaj przed południem zakręcili wodę do naszego osiedla > nie powiadamiając wcześniej, że zamierzają podłączać się do wodociągu ... > > pozostaje czekać aż zaczną jeździć samochody z sąsiednich osiedli, > aczkolwiek mieszkańcy 3 osiedla mimo że mogą zamieszkac wcześniej to nie będą > mogli np. korzystać ze wspólnej drogi do czasu zakończenia budowy osiedla nr2 Nie rozumiem ze policja reaguje dopiero w sytuacji kryzysowej. To co trzeba kogos przejechac żeby policja zareagowała? Proszę bardzo rozwinąc temat bo dla mnie to zaczyna być fascynujące. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek9 Panie walach2 18.01.07, 17:10 moze zamiast chodzic z aparatem i fotografowac,znalazl by sobie Pan odpowiedniejsze zajecie,a mianowicie rozwiazanie tego problemu. W koncu Pan jak i piecioro pozostalych osob"reprezentuja"to osiedle i maja dzialac tak,aby zalatwic wszystko jak najlepiej. Nie potrzeba mi ogladac tych zdjec (moze Pana one fascynuja)bo ja doskonale widze w realu jak sytuacja wyglada i czas albo zalatwienie sprawy jak nalezy,albo podanie sie do dymisji czlonkow zarzadu w uzasadnieniu podajac nieumiejeytnosc i bezradnosc w rowiazywaniu wspolnych spraw. Pozdrawiam P.S. Wiec po co wydawane byly NASZE pieniadze na zakup tych kilku znakach ktore wisza na bramie?Jesli wiedzieli Panstwo ze i tak nie ma kto respektowac ich przestrzegania. Czy nie wiedzieli Panstwo wczesniej ze policja nie ebdzie mogla nic z tymi samochodami robic?Wiec smiem sadzic ze zalozyli je Panstwo ot tak- "na odczepnego" Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 Re: zapraszam z spotkanie 19.01.07, 13:34 zapraszam na spotkanie wtorkowe wpod budynkiem C, - gdzie dowie się Pan trochę więcej o podjętych działanich , niż się tylko Panu wydaje, - zapozna się Pan z interpratacjami przepisów drogowych, adekwatnych osób ... w międzyczasie polecam lekturę z sąsiednich opsiedli: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=97&w=55720083 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajek9 Panie walach2 20.01.07, 09:40 ja nie po to Pan wybralem na przedstawicela zeby teraz chodzic na zebrania na ktorych to Pamn powinien byc!I prosze nie przytaczac mi lektury z sasiednich osiedli bo doskonale wiem jak sprawa wyglada na sasiednich osiedlach. Nie tak "nieudolnie "jak tutaj. Zapytalem dlaczego byly niepotrzebnie wydawane pieniadze na znaki jesli nieczmu one nie sluza? Nie otrzymalem odpowiedzi, na ktora nadal czekam Odpowiedz Link Zgłoś
tnk20 Re: Panie walach2 20.01.07, 11:12 ...brawo Panie walach2 niezly paparazzi z pana;)malo artystyczne i niewyrazne slabo pan sie postaral ale jakie to szlachetne i na poziomie robic zdjecia samochodow sasiadow,czekam na nastepne fotki moze jakas specjalna galeria moze teraz fotki sasiadow z ukrycia...po co to ja sie pytam po co??? ZALOSNE!!! i tak wszyscy wiedza kto tam parkuje i jakimi samochodami,jak na bezszczela jak te sepy czekaja az sie brama otworzy zeby wjechac i wyjechac,jak stawiaja na prywatnych miejscach,ze i robotnicy tez tam stawiaja z sasiedniej budowy...cieszy mnie to ze ten dzwig nie mogl przejechac bo ta droga nie jest przystosowana do tego typu pojazdow,tylko patrzec jak ta kostka sie zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
walach2 kontener z choinkami 22.01.07, 22:55 nie znam wszystkich sytuacji, które już zdażyły się na wspólnej drodze ale np kontener z choinkami, który nie może być zabrany przez MPO (zgłoszenie napełnienia z 15 stycznia) pokazuje jaka jest świadomość parkujących przy nim Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecdyrektor666 Re: kontener z choinkami 22.01.07, 23:46 no właśnie ..... kontener stoi w miejscu nie dozwolonym..... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś