misiamalatralalala 04.02.07, 10:07 Czy mozecie polecić mi niedrogą firme przewozową lub osobe prywatna, ktora przewiozla by mi wersalkę z Białołęki do Żabiej Woli. Wersalka nie jest duza, ani ciężka, ale do osobowego nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ycbo Re: Tani transport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 21:50 Najtaniej to było by dorobić do niej kółeczka i popchać. Uważaj na moście Grota bo tam często z radarem stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tani transport IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.03.14, 21:05 Zapraszamy: www.tanitransport.waw.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey Re: Tani transport IP: *.aster.pl 05.02.07, 22:05 Najtaniej - wyrzucic wersalke. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samsam9 Re: Tani transport 22.03.14, 08:16 Już trochę czasu minęło ;-) ale może komuś się przyda tani przewóz mebli Warszawa Dobre ceny i dostępność praktycznie od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
barnabas0 Tani? 22.03.14, 08:40 "Dobre ceny" ale dla kogo? Na pewno nie dla klienta a raczej dla oferującego usługę. Najtaniej jest złapać jakąś okazję od osoby prywatnej na Gumtree za parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUteks Re: Tani transport. Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 09:05 Polecam tego pana co w dzień dobry tvn zrobił sobie reklamę stając za prezenterką ( tvn.pl/ddtvn.jpg ) Jest naprawdę tani i szybki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikaa34 Re: Tani transport. Zobacz IP: *.ip.netia.com.pl 18.04.14, 15:55 Ja polecam firmę przewozową Przejazdy24.pl są i tani i szybcy, ale co najważniejsze PROFESJONALNI! Odpowiedz Link Zgłoś
transport.walbrzych Re: Tani transport 19.03.16, 21:53 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. :) Dokonamy bezpłatnej wyceny zlecenia. tel. 533 606 724 Szybko, tanio i solidnie! www.transpeed.xlx.pl Oferujemy : Transport mienia Przeprowadzki osób prywatnych Przeprowadzki firm i instytucji Załadunek mienia Rozładunek mienia Przeprowadzki krajowe Przeprowadzki międzynarodowe Wywóz starych mebli i sprzętu AGD, RTV Bezpiecznie, tanio i bez stresu... :) Na życzenie wystawiamy faktury VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialena30 Re: Tani transport IP: 162.243.166.* 18.03.19, 15:00 Wiki transport prywatny to tania i sprawna firma ;) mnie przeprowadzili bardzo szybko i profesjonalnie gdyż nic po drodze nie uległo uszkodzeniom Odpowiedz Link Zgłoś