willi2 17.04.03, 17:44 Jesli dalej uzywa wulgaryzmow,to zrobcie mu lekcje dobrego wychowania. Bo wstyd wam przynosi na wszystkich forach gazety.pl w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lowizda Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? 17.04.03, 17:53 Po co ? Niech dalej robi wstyd im :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? IP: *.ads.sita.aero 17.04.03, 19:13 lowizda napisał: > Po co ? > Niech dalej robi wstyd im :) się szyk A tobie pomieszał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasty Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? IP: *.ads.sita.aero 17.04.03, 19:14 willi2 napisał: > Jesli dalej uzywa wulgaryzmow,to zrobcie mu lekcje dobrego wychowania. > Bo wstyd wam przynosi na wszystkich forach gazety.pl w Polsce. willi2, mów za siebie. Nie mieszaj mnie do swoich brudnych gierek. Odpowiedz Link Zgłoś
szmata12 Re: 12 17.04.03, 22:03 a ty od kiedy jesteś taki czysty w gierkach? bluźnierstwo nie schodzi z twoich ust szmata-twoja żona-to ulubione określenie na mnie dziecko też już mnie tak nazywa dziękuję Ci mężu Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz79 Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? 17.04.03, 19:25 Czy to jest brudna gierka,upominanie kogos o kulturalne zachowanie ? Jestem z forum poznanskiego,a dzisiejsze wpisy Omara1 naprawde byly skandaliczne.Jesli ma sie tak zachowywac dalej,to najlepiej niech nie wchodzi na forum Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 21:14 mateusz79 napisał: > Czy to jest brudna gierka,upominanie kogos o kulturalne zachowanie ? > Jestem z forum poznanskiego,a dzisiejsze wpisy Omara1 naprawde byly > skandaliczne.Jesli ma sie tak zachowywac dalej,to najlepiej niech nie wchodzi > na forum Poznania. Spierdalaj!Wystarczy ?Idz dalej czyscic kible w twoim reichu. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? 17.04.03, 21:29 Wystarczy ?Idz dalej czyscic kible w Gon sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Czy Omar1 nauczyl sie juz kultury osobistej ? IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:30 o. Odpowiedz Link Zgłoś