kot_z_worka 10.02.07, 01:45 Śnieg niedługo się roztopi, słońce przygrzeje.... Pomyślcie o rowerach. Jeżeli wprowadzili się tu lub w najbliższym czasie się wprowadzą jacyś zapaleńcy rowerowi to proszę o kontakt. GG 4449349 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redx Re: Drużyna rowerowa 10.02.07, 12:22 Zapaleńcem bym się nie nazwał, ale mam rower i umiem z niego korzystać :-) Jak się roztopi, to chętnie postaram się dotrzymać "kroku" (choć z moją kondycją po zimie nie będzie to wcale łatwe). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_worka Re: Drużyna rowerowa 10.02.07, 12:59 Kondycja po zimie u mnie równiez moży być nie najlepsza, zgadamy się jak zrobi się cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
bartex80 Re: Drużyna rowerowa 10.02.07, 15:55 Ja również się piszę, rower już stoi w salonie :-) Podobno jest tu dużo ścieżek rowerowych no i do zalewu nie tak daleko, a jeszcze po tych stronach warszawy nie miałem okazji jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel2341 Re: Drużyna rowerowa 10.02.07, 18:17 Mój bike też już stoi w salonie (przzynajmniej na razie) i mam nadzieję, że w tym roku trochę pojeżdżę bo w ubiegłym miałem wypadek na rowerze(poważny uraz lewego łokcia) no i prawie nic nie pojeździłem. A tak przy okazji to jakie macie sprzęty? Odpowiedz Link Zgłoś
kas3k Re: Drużyna rowerowa 10.02.07, 21:07 to podobnie jak u mnie :) rower jest pierwszą "rzeczą" w moim mieszkaniu, która wprowadziła się do małego pokoju juz w listopadzie :) jak się zrobi cieplej to ja też sie piszę na wycieczke rowerową można promem na druga stronę do Łomianek...super tereny na rower :) no i mam nadzieję, że ekipa będzie męsko damska / damsko męska bo jak widzę to do tej pory tylko Panowie są chętni ... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
dominik761 Re: Drużyna rowerowa 12.02.07, 10:47 czesc moja ania tez jezdzi wiec bedzie towarzystwo damsko meskie dominik Odpowiedz Link Zgłoś
dominik761 Re: Drużyna rowerowa 28.03.07, 18:16 czesc ja to dopiero od przyszlego tygodnia bo musze przywiesc rowery ze wsi ale dam znac jak bede juz je mial las tam gdzie byl piknik to fajne miejsce na wycieczki pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
bartex80 Re: Drużyna rowerowa 28.03.07, 21:17 Jestem chętny, o ile nie będzie padać. gg 5046674 Odpowiedz Link Zgłoś
kot_z_worka Re: Drużyna rowerowa 06.06.07, 21:49 Po raz kolejny rusza moja akcja. Jutro Boże Ciało. Planujemy razem z moją dziwczyną pokręcić trochę na rowerkach. Są chętni?? Odpowiedz Link Zgłoś