mike_ 24.04.03, 10:47 Mam nadzieję,że w ten krótki tydzień chłopaki odzyskali choć część formy. Ja stawiam (optymistycznie) 3-0. Nie mają wyjścia, muszą wygrać. Jakieś bro przed meczem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Karolak Re: LEGIA - GKS IP: 195.94.207.* 24.04.03, 12:56 Chciałbym przejść się na ten mecz, ale nie mam identyfikatora. Czy będą miał możliwość obejrzenia na żywo meczu? Ile kosztują bilety i na jakie trybuny wstęp bez identyfikatora jest możliwy? Z góry dziękuję za infromację. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA - GKS 24.04.03, 13:10 Identyfikatora NIE potrzebujesz!!! Ceny biletów: Trybuna Otwarta "Żyleta" - 25 zł Trybuna Kryta: a) sektory C i D - 50 zł b) sektory B i E - 40 zł c) sektory A i F - 35 zł Trybuna przed Krytą - 30 zł Łuk od łazienkowskiej - 20 zł Legia Warszawa - GKS Katowice, godz. 19.00. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Karolak Re: LEGIA - GKS IP: 195.94.207.* 24.04.03, 13:14 Dzięki. ps Gieksa zremisuje 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA - GKS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 13:30 Gość: Polonista IP: 195.94.207.* Gość: J. Karolak IP: 195.94.207.* Tylko wez dobry szalik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Karolak Re: LEGIA - GKS IP: 195.94.207.* 25.04.03, 09:16 Wystarczyło sięzapytać. Wcale się nie kryje ze swoimi sympatiami. Po prostu lubię piłkę i czasami chodzę też na Legię. Szalika nie mam, bo kojarzy mi sie on z hoolsami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA - GKS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 13:14 Zwyciestwo musi byc, bo jak nie to juz bedzie nedza straszna. Ja jak zawsze ostroznie typuje 1-0. P.S. Mike jak chcesz isc na piwko to wal na koma, bo mam teraz ograniczony dostep do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA - GKS 24.04.03, 18:35 2-1 ... Jak bede a jednak sie zapowiade ze tak ...to bede tam gdzie zwykle przed meczem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA - GKS ok nawalilem ...wiem 25.04.03, 21:32 Tak wyszlo Panowie :( bo niespodziewanie trafilem na pewnego Marka ...i nie bylew wstanie ,,,dojsc na stadion :) Ale 3-0 :=))) jwst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Koorwa legia wygrała fuksem ! IP: *.chello.pl 25.04.03, 22:17 Bydło się cieszy. Radość w Wyszkowie i Siedlach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Atob wszyscy nawalili;)) 25.04.03, 22:40 mike_ napisał: > Mam nadzieję,że w ten krótki tydzień chłopaki odzyskali choć część formy. > Ja stawiam (optymistycznie) 3-0. hehe, i trafiłem. meczyk ładny. Oprawa SUPER!! WARSZAWA GÓRĄ!! Śląsk musi się schować, choć mimo małej liczebności hanysów, też się przygotowali (kartoniki i petardy). Ale moc to będzie dopiero na meczu z Lechem. Bro przed meczem nie było:((, ale zahaczyłem o źródełko na wszelki wypadek i nie znalazłem Atoba. Całe szczęście tym razem nie było takiej pomyłki jak poprzednio i rzeczywiście Ciebie Atob nie było, hehe. Maybe next time się uda. TYYYYYYYYYYYYLKOOOOO LEGIAAAAAAA, UKOCHANA LEEEEEGIAAAAAAAAAA, DZIŚ WARSZAWAAAAAA CZEKAAAAA, NA ZWYCIESTWO TWEEEEEEEEEEE!! Odpowiedz Link Zgłoś