fraszka.fraszka 21.02.07, 08:22 Filemonie - bardzo nam przykro, że juz nie tupiesz po naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz ['] 22.02.07, 11:43 Czasami wpada jego wlasciciel ze swoim bratem, ale rzadko. Pewnie podobnie jak ja przezywaja syndrom wypalenia forumowego. Brakuje wen tworczych - tych wszystkich pieknych kobiet co milym glosem uspokajaly najbardziej zazarte dysusje. Co nam pozostalo? Postawmy po swieczce tym nickom, ktore nas opuscily. Ja stawiam Joannie Bem, licencjatce i ksiegowej. Pewnie zginela w miejscu pracy przywalona stosem wezwan do zaplaty, albo ksero ja pradem porazilo.. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Momencik, momenick... 22.02.07, 23:22 Jeszczem nie wszystek umarł. Zaglądam tu od czasu do czasu, ale generalnie pałeczkę oddałem Zyziowi, który mnie dzielnie zastępuje :) Niemniej dziękuję Fraszko-fraszko za pamięc o forumowym futrzaku i jego panu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Stęsknionam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 08:02 Stęsknionam za Filemonem i Zyziem, stęsknionam ... W czyjeż oddaje się ich Pan ramiona ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Stęsknionam ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 06:24 Na cóż ta wiedza roztwioniona, gdy praw miłości pozbawiona? -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraszka.fraszka Lubię, gdy ... IP: *.telia.com 24.02.07, 19:33 Lubię, gdy Filemon tupie i ma politykę w d.....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Lubię, gdy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:11 Na cóż kocie tupoty, Na cóż sroga minka, Gdy Rozpoudy kłopoty, rozkłada polityka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzelda Rospuda IP: *.telia.com 25.02.07, 17:47 Na co psu buda, jeśli zniknie Rospuda? Na co kotu kotka młoda, gdy nie liczy się przyroda? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Rospuda 26.02.07, 15:18 Powiedziano mi, ze w dzisiejszym Fakcie Filemon zostal przylapany jak sie wyleguje na dziewczecych piersiach. Ktos to widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraszka.fraszka Chwała Filemonowi IP: *.telia.com 26.02.07, 18:28 Chwała Filemonowi, że wyleguje się na piersiach dziewczęcych, a nie - jak to teraz jest w modzie - na jądrach chłopięcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan powód może być prozaiczny IP: *.chello.pl 26.02.07, 20:04 na piersiach dziewczęcych jest wygodniej, są większe, bardziej miękkie a pukanie serduszka usypia. ps: nie wiedziałem że jest taka moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraszka.fraszka W modzie jest być ... IP: *.telia.com 27.02.07, 07:35 W modzie jest być lesbą lub pedałem i nie mów Corganie - nie wiedziałem! Odpowiedz Link Zgłoś