waldek099 28.02.07, 16:01 jest dostępny internet radiowy netii o dobrych parametrach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puchata1 Re: internet radiowy 04.03.07, 11:56 jakie parametry i gdzie jest dostepny?? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek099 Re: internet radiowy 13.03.07, 13:08 stały adres ip prędkość do 2m uploaud do 512kbs Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: internet radiowy 04.03.07, 23:21 Wi-Max? Netia mnie olała - wysłałem im pytanie o ofertę i kilka dni już czekam. Nie chcę jeszcze dzwonić, bo po to chyba mają stronę z formularzem kontaktowym, żeby klienta poważnie traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: internet radiowy 04.03.07, 23:30 Sorry, nie załapałem, że mam do czynienia z przedstawicielem wspaniałej firmy telekomunikacyjnej. Firma klienta olewa (nie pierwszy raz), ale przedstawiciel czuwa i oblatuje wszystkie fora. Pytanie tylko, czy prywatne forum to miejsce na reklamę. Co na to założycielka? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek099 Re: internet radiowy 13.03.07, 13:11 wrzuć na luz lepiej rozmawiać z człowiekiem niż z formularzem złoszeniowym Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: internet radiowy 13.03.07, 18:04 waldek099 napisał: > wrzuć na luz lepiej rozmawiać z człowiekiem niż z formularzem złoszeniowym A ja nie chcę rozmawiać z formularzem. Po to go firma wprowadziła, żeby ktoś się ze mną skontaktował. Jakoś gdzie indziej to działa, a tu nie. To firmie ma zależeć na kliencie, a nie odwrotnie. Ja już zresztą z Netią miałem kilka ścięć na gruncie zawodowym i uważam, że działa jak nasz słynny monopolista. Przekonasz mnie, że jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: internet radiowy 23.03.07, 09:30 ooo wiem: ) w Zielonkach mam internet ze Skynetu - baaaaardzooooo dobre parametry:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jap_1 Re: internet radiowy 23.03.07, 11:48 marsjanka1999 napisała: > ooo wiem: ) > w Zielonkach mam internet ze Skynetu - baaaaardzooooo dobre parametry:) W Kwirynowie jest baza Radionetu. Też dobrze działa. Upload mam nawet dużo lepszy niż download. Chyba sobie portal postawię:-))) Dzięki nim podłączyłem telefon VoIP i pewien monopolista na mnie nie zarobi. Teraz za całość z internetem płacę tyle, co poprzednio za "darmowe wieczory ....". Odpowiedz Link Zgłoś