neeman 04.03.07, 14:06 Gdzie w Warszawie można zjść smażony ser?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eryk Re: Smażony ser IP: *.aster.pl 04.03.07, 14:54 W bierhalle, a z resztą co to za filozofia samemu zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
neeman Re: Smażony ser 04.03.07, 14:56 Może taka że nie w lodówce jest tylko światło a do tego ma się kaca :) Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Smażony ser 04.03.07, 22:20 smazony ser to prosta sprawa. wystarczy kupic ser, raczej nie brie, do tego patelnie teflonowa, olej z pestek slonecznika albo z orzecha wloskiego. do tego najlepiej jest miec klasyczna kuchnie gazowa i 15 minut czasu Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Smażony ser 04.03.07, 15:29 u mnie w domciu. Uwielbiam smażony serek :) I robię go na wiele sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELo Re: Smażony ser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:45 Jeżeli nie zależy Ci na klimatycznym miejscu, to polecam smażony ser w Barze Bemowo. Mieści się w pasażu handlowym na Bemowie, tj. chyba Powst. Śl. 106 (na wysokości bazarku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samyk Re: Smażony ser IP: *.pragapld.waw.pl 05.03.07, 13:52 "U Szwejka" na placu Konstytucji. I podają tak jak powinni z sosem tatarskim :) mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuczka Haszka Re: Smażony ser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:39 "U Szwejka" na Konstytucji to maja moze smazony ser ale dla scierwojadow, bo w srodku bez zadnej wzmianki w karcie mozna odnalezc plaster szynki. Totalna amatorka, w Czechach czy na Slowacji nie do pomyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Re: Smażony ser 05.03.07, 13:54 W McDonaldzie mają teraz jakieś serki w panierce z żurawiną. Podjedziesz do McDrive'a i nie będziesz nusiał wysiadać nawet z samochodu:)). Zaraz, zaraz, namawiałem Cię do jazdy samochodem na kacu?!! Odszczekuję:). W Bierhalle jest extra ser. Życzę szybkiego powrotu do formy! Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald M. Re: Smażony ser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:42 McDonald - to w Polsce jeszcze ktos jada w tym gownie?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Smażony ser 06.03.07, 12:12 kiedys był w Elephancie - bardzo dobry z żurawiną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Smażony ser IP: *.dhi.waw.pl 06.03.07, 14:48 hm, tez chyba sobie dzis zrobie smazony ser. i tez mam kaca :) ciekawe czy to idzie w parze Odpowiedz Link Zgłoś