mbanaszk 10.03.07, 19:14 ... tani i dobry, lub taki z którym można ponegocjować. Nalepiej centrum, ale nie będę sie upierał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lea Re: potrzebny notariusz... IP: *.chello.pl 10.03.07, 20:19 Nie ma tanich notariuszy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: potrzebny notariusz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:33 notariuszy obowiazuje taryfikator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbanaszk Re: potrzebny notariusz... IP: *.centertel.pl 11.03.07, 10:22 ...z taryfikatorem mozna ponegocjowac... i taki jest mi potrzebny taryfikator okresla maxymalna stawkę jaką moze notariusz pobrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawwas Re: potrzebny notariusz... IP: *.spray.net.pl 11.03.07, 23:08 > ...z taryfikatorem mozna ponegocjowac... i taki jest mi potrzebny > > taryfikator okresla maxymalna stawkę jaką moze notariusz pobrac Raczej inna niż maksymalna stawka nie obowiązuję. Właśnie to przerabiałem, na 5 telefonów wszyscy maksimum, na dodatek Tylko gotówka zaden przelew , nawet dzień wcześniej, niestety przydał by sie ktoś kto by ich odpowiednio pogonił, ale nie ma na to szans to po prostu klika korporacja, ale skoro rząd to prawnicy , ich ich na poważnie nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: potrzebny notariusz... 12.03.07, 00:11 Rozumiem, ze dopiero za Kaczorow tak sie rozzuchwalili. Przedtem byli w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruw Re: potrzebny notariusz... IP: 195.136.50.* 13.03.07, 10:59 A ja znam takiego notariusza, co wbrew kaście notarialnej daje upusty (podobno strasznie go gnębią z tego powodu). To Pan: Jakub Szymczak ul. Chopina 5B, 00-599 Warszawa tel.:(22) 622-32-98, 622-32-99, fax: 629-93-51 e-mail:szymczak@notariusze.waw.pl, Załatwiałem u niego akt notarialny (kilku sąsiadów z osiedla również) i zaoszczędziliśmy sporo pieniędzy, w odniesieniu do wyceny notariusza wskazanego przez developera(notabene nie za darmo developer to zrobił ... ) Gość jest troszkę ekscentryczny, ale wszystkie formalności załatwiliśmy w 30 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm Re: potrzebny notariusz... IP: 193.59.173.* 13.03.07, 11:48 Ależ to jest notariusz wskazywany przez (większego) dewelopera! I jeśli z tej opcji się korzysta, to przygotowywane umowy nie są zbyt obiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: potrzebny notariusz... IP: 217.153.205.* 13.03.07, 13:46 > Ależ to jest notariusz wskazywany przez (większego) dewelopera! I jeśli z tej > opcji się korzysta, to przygotowywane umowy nie są zbyt obiektywne. Ale kto ci każe podpisywać w ciemno to, co nagryzmoli notariusz? Możesz wnosić poprawki. Notariusz tyko potwierdza to co uzgdniłeś z drugą stroną, a uzgonić możesz (prawie) co zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruw Re: potrzebny notariusz... IP: 195.136.50.* 15.03.07, 18:59 To sa te same dokumenty - notariusz developera ma obowiązek przekazania ich nowej kancelarii. To klient decyduje , komu zaplaci za poswiadczenie umowy (aktu) notarialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shantri Re: potrzebny notariusz... 15.06.07, 16:29 taryfikator dotyczy tylko maksymalnych stawek, które zawsze można negocować:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwono_czarny Re: potrzebny notariusz... 20.06.14, 15:00 znam panią Sitnicką-Urbaniak i uważam, że to jeden z lepszych notariuszy w w-wie.. byłem u wielu ale ona zdecydowanei ejst najlepsza z mi znanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzaska Re: potrzebny notariusz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 23:48 Nie polecam p. Sitnickiej! Wybitnie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś