Dodaj do ulubionych

potrzebny notariusz...

10.03.07, 19:14
... tani i dobry, lub taki z którym można ponegocjować.

Nalepiej centrum, ale nie będę sie upierał
Obserwuj wątek
    • Gość: Lea Re: potrzebny notariusz... IP: *.chello.pl 10.03.07, 20:19
      Nie ma tanich notariuszy!!!!!
    • Gość: BUC Re: potrzebny notariusz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:33
      notariuszy obowiazuje taryfikator
      • Gość: mbanaszk Re: potrzebny notariusz... IP: *.centertel.pl 11.03.07, 10:22
        ...z taryfikatorem mozna ponegocjowac... i taki jest mi potrzebny

taryfikator okresla maxymalna stawkę jaką moze notariusz pobrac
        • Gość: pawwas Re: potrzebny notariusz... IP: *.spray.net.pl 11.03.07, 23:08
          > ...z taryfikatorem mozna ponegocjowac... i taki jest mi potrzebny
          >
          > taryfikator okresla maxymalna stawkę jaką moze notariusz pobrac

Raczej inna niż maksymalna stawka nie obowiązuję. Właśnie to przerabiałem, na 5
          telefonów wszyscy maksimum, na dodatek Tylko gotówka zaden przelew , nawet dzień
          wcześniej, niestety przydał by sie ktoś kto by ich odpowiednio pogonił, ale nie
          ma na to szans to po prostu klika korporacja, ale skoro rząd to prawnicy , ich
          ich na poważnie nie ruszy
          • ritzy Re: potrzebny notariusz... 12.03.07, 00:11
            Rozumiem, ze dopiero za Kaczorow tak sie rozzuchwalili. Przedtem byli w porzo.
            • Gość: Mruw Re: potrzebny notariusz... IP: 195.136.50.* 13.03.07, 10:59
              A ja znam takiego notariusza, co wbrew kaście notarialnej daje upusty (podobno
              strasznie go gnębią z tego powodu).

To Pan:

Jakub Szymczak
              ul. Chopina 5B, 00-599 Warszawa
              tel.:(22) 622-32-98, 622-32-99, fax: 629-93-51
              e-mail:szymczak@notariusze.waw.pl,

Załatwiałem u niego akt notarialny (kilku sąsiadów z osiedla również) i
              zaoszczędziliśmy sporo pieniędzy, w odniesieniu do wyceny notariusza wskazanego
              przez developera(notabene nie za darmo developer to zrobił ... )

Gość jest troszkę ekscentryczny, ale wszystkie formalności załatwiliśmy w 30
              min.
              • Gość: yhm Re: potrzebny notariusz... IP: 193.59.173.* 13.03.07, 11:48
                Ależ to jest notariusz wskazywany przez (większego) dewelopera! I jeśli z tej
                opcji się korzysta, to przygotowywane umowy nie są zbyt obiektywne.
                • Gość: Mary Re: potrzebny notariusz... IP: 217.153.205.* 13.03.07, 13:46
                  > Ależ to jest notariusz wskazywany przez (większego) dewelopera! I jeśli z tej
                  > opcji się korzysta, to przygotowywane umowy nie są zbyt obiektywne.

Ale kto ci każe podpisywać w ciemno to, co nagryzmoli notariusz? Możesz wnosić
                  poprawki. Notariusz tyko potwierdza to co uzgdniłeś z drugą stroną, a uzgonić
                  możesz (prawie) co zechcesz.
                • Gość: Mruw Re: potrzebny notariusz... IP: 195.136.50.* 15.03.07, 18:59
                  To sa te same dokumenty - notariusz developera ma obowiązek przekazania ich
                  nowej kancelarii. To klient decyduje , komu zaplaci za poswiadczenie umowy
                  (aktu) notarialnie.
      • shantri Re: potrzebny notariusz... 15.06.07, 16:29
        taryfikator dotyczy tylko maksymalnych stawek, które zawsze można negocować:)
    • czerwono_czarny Re: potrzebny notariusz... 20.06.14, 15:00
      znam panią Sitnicką-Urbaniak i uważam, że to jeden z lepszych notariuszy w w-wie.. byłem u wielu ale ona zdecydowanei ejst najlepsza z mi znanych
    • Gość: Trzaska Re: potrzebny notariusz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 23:48
      Nie polecam p. Sitnickiej! Wybitnie drogo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka