Gość: gajowy IP: 12.129.247.* 07.05.03, 07:09 Zabilem dzika coz to dla mnie dzik Krew z dzika sika siku siku sik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzeszow Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 07:20 Dzikie sa ale obyczaje i tzw. ludzie . A co sie robi ja biegaja wroble albo gawrony . To tez je lapiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: 212.160.235.* 07.05.03, 08:18 ty jestes z rzeszowa, wiec sie nie wcinaj lepiej w warszawskie komentarze ;-) nasze wroble i gawrony nie sa dzikie, tylko cywilizowane i zachowuja sie grzecznie..........a tak na powaznie rzeszow : wydaje mi sie, ze ne bardzo dostrzegasz roznice miedzy wroblem, a dzikiem, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszow Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 11:10 Gość portalu: ela napisał(a): > ty jestes z rzeszowa, wiec sie nie wcinaj lepiej w warszawskie > komentarze ;-) nasze wroble i gawrony nie sa dzikie, tylko > cywilizowane i zachowuja sie grzecznie..........a tak na > powaznie rzeszow : wydaje mi sie, ze ne bardzo dostrzegasz > roznice miedzy wroblem, a dzikiem, co ??? bo ja jestem z miasta ,ktore ma prawa miejskie od 19stycznia 1354r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: 212.160.235.* 07.05.03, 14:19 co to ma wspolnego ze sprawą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: *.dfait-maeci.gc.ca 07.05.03, 07:35 A mówią, że Warszawa to miasto, i to stołeczne... Jaki dzik, co za dzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: 212.160.235.* 07.05.03, 08:14 osobnik w dresie........................................................... ...........................bez komentarza.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjabol Re: Dzik biegał po Modlińskiej IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 09:56 Do nakierunkowania dzika użyto myśliwskiego jamnika. Dobre, naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Dzik biegał po Modlińskiej 07.05.03, 16:34 Gość portalu: mjabol napisał(a): > Do nakierunkowania dzika użyto myśliwskiego jamnika. > Dobre, naprawdę dobre. Jako zakaske rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanWarszawiak Szkoda że nie popędził trochę buraków ze Stolicy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.05.03, 08:52 Gość portalu: gajowy napisał(a): > Zabilem dzika coz to dla mnie dzik Krew z dzika sika siku siku > sik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaqty WAWA Re: Wiecie co robił ten dzik??? IP: *.chello.pl 07.05.03, 11:38 Odpowiadał żywotnym potrzebom całego społeczeństwa.To jest dzik na skalę naszych możliwości.My tym dzikiem otwieramy oczy niedowiarkom!I to nie jest nasze ostatnie słowo. Niech żyje nasz stołeczny,warszawski niemalże salonowy a napewno trendy! - Dzik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Wan Eee tam, to jeszcze nic! ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.03, 11:48 Kilkanaście lat temu na jednym z sopockich osiedli kolesie zagonili takiego dzika do windy. Jakież było zdziwienie mieszkańców bloku, gdy rano jadąc do pracy otwierali windę a tam "chrum, chrummm!" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś