Gość: armata IP: *.crowley.pl 15.05.03, 09:30 Czy ktoś mógłby powiedzieć, co to za afera dziś w radio WAWA - co takiego rano powiedział redaktor, że go zawiesili? ------------------------ Si vis pacem para bellum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: co z Robertem IP: *.crowley.pl 15.05.03, 09:44 ja tez jestem bardzo ciekawa co on takiego powiedzola , ze taka afera sie z tego zrobila ?????????????? pozdr. ania Odpowiedz Link Zgłoś
spx Re: co z Robertem 15.05.03, 10:23 Witam, Dołączam się do pytania...... Naprawdę nie ma na forum nikogo poinformowanego????? Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: co z Robertem 15.05.03, 19:42 i mnie poranna audycja ominęła :( wie ktoś coś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
vittek Re: co z Robertem 15.05.03, 20:04 Ej ludzie, nie wierzę, że nikt nie słyszał!!! Popytajcie znajomych i napiszcie!!! Chociaż KONTEKST!!! Robert, Robert trzymaj się!!! Bez względu na to, co powiedziałeś jestem z Tobą... i trzymam kciuki, żebyś nie wyleciał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co z Robertem ??? IP: *.acn.pl 15.05.03, 20:56 czy ktos wie co sie stalo z Robertem ??? sluchalam caly czas radja ale nic sie nie dowiedzialam !!! rano sluchalam ale sie zagadalam!!! :-( mam nadzieje ze sie dowiemy co sie stalo . Robert jestesmy z toba ANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disc Re: co z Robertem ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 22:49 ten człowiek powiedział ze lubi jeść kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Kloss Re: co z Robertem IP: 195.117.229.* 16.05.03, 08:32 No i ? No i ? Wiecej szczegółów można prosić. kpt. Kloss Odpowiedz Link Zgłoś
vittek Robert Kilen 16.05.03, 19:16 i do góry! aż do skutku! Co powiedział Robert Kilen w porannej audycji radia WAWa? Trzymaj się Robert, jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disk Re: Robert Kilen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 20:14 już napisałem. Powiedział ze "on lubi jeść kupę" - to było a propos tego ze niektórzy jedzą śniadanie. To było żałosne. Tak jak Radio Wawa i wszystkie pracujące tam wieśniacko- shakiro-umcuumcu-lublińscy przyjezdni Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa i o to taka "afera" ?? 16.05.03, 22:18 żałosne, zwłaszcza płaczliwe (na antenie) prezenterki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Robert Kilen IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 00:37 moze sie najarał, albo coś... nie byl do konca trzezwy, albo sie na cos wkurzyl (dyr.programowy) i specjalnie walnał to na antenie, zeby wszystkich wqrzyc..?! moze ma zamiar odejsc - jakies zagrywki - i bylo mu wszystko jedno? w sumie, to nie takie istotne pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: co z Robertem IP: *.chello.pl 18.05.03, 02:18 Kilen to sprzedajny dupek i kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś