mili28 24.05.07, 14:46 Jeżeli już jesteśmy przy wątku lodowym, to gdzie i tanio można kupić lody z automatu. Oczywiście poza Carrefourem na Wileńskiej, gdzie lody włoskie są po 1zł małę i 2 zł duże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mary Zalesie Dolne IP: 217.153.205.* 25.05.07, 11:16 Lodziarnia przy stacji kolejowej. Sam się dziwię, że teraz lepsze bvyłby z automatu... kiedyś lepsze były kulkowe. Aha - no i z automatu sa chyba tez a macdonadzie i jest to chyba jedyny (może oprócz szejków) jadalny produkt w tej "restauracji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Sprostowanie IP: 217.153.205.* 26.05.07, 09:24 Tak mi się zrobił smak na lody z automata, że wybrałem się do Zalesia. Niestety w niedaleko stacji kolejowej, przy drfodze na Prażmów, NIE MA JUŻ LODÓW Z AUTOMATA. W kącie stoi smetnie i kurzy się automat CARPIGIANI, a lodziarka sprzedaje lody w gałach.... Niestety nie dowiedziałem się dlaczego przestali kręcić lody w maszynie, bo lodziara nie był zbyt komunikatywna i widocznie dwuznacznie zrozumiała moje dopytywania, chociaż byłem tak subtelny, jakt to ja tylko potrafię. Gęś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zabanowany Albo nawet jeszcze gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:22 > Gęś. Albo nawet i kaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia a Mokotów? IP: *.aster.pl 28.05.07, 16:22 A na Mokotowie? Zabrałabym tak narzeczonego na lody bo uwielbia z automatu:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PifPaf W Pruszkowie przy Prusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:43 W Puszkowie przy Prusa vis'a'vis parku są nieźłe smietankowe i czekoladowe (3 mały, 4 duży) i do tego dochodzi możliwość konsumpcji przy fontannie Narcyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tośka Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:05 Najlepsze lody z automatu (śmietankowo-truskawkowe), gofry i coctaile truskawkowe na kefirze sprzedaje Bar Biedronka - ul. Grójecka 79 (obok Domu Kultury Ochota), nr tel.: 0 228 226 417 Do Biedronki najlepiej przychodzić wtedy, gdy na zmianie jest Pani Basia - ma ona kręcone włosy miedzianego koloru. Pani Basia pracuje co drugi dzień (przez cały dzień): będzie jutro (tj. w niedzielę), we wtorek, w czwartek, w sobotę itd. Pani Basia daje większe porcje lodów i śmietany do gofrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy - zabanowany Re: Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:31 Jesli Pani Basia jest sprawna w kwestii lodow - to interesujace. Czy te uslugi sa tez na wynos i dlatego podalas jej telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tośka Re: Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 00:06 Ritzy napisał: > Jeśli Pani Basia jest sprawna w kwestii lodów - to interesujace. Oprócz lodów, sprzedaje też przepyszne gofry, rurki ze śmietaną i coctaile truskawkowe. > Czy te usługi są tez na wynos i dlatego podałaś jej telefon? Lody, rurki, gofry i coctaile można zakupić "na wynos". Numer telefonu nie jest do Pani Basi, tylko do Baru. Dziękuję za zainteresowanie barem Biedronka i sprzedawanymi w nim smakołykami. Pozdrawiam Cię, Ritzy :-X Odpowiedz Link Zgłoś