Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić lody z automatu.

24.05.07, 14:46
Jeżeli już jesteśmy przy wątku lodowym, to gdzie i tanio można kupić lody z
automatu. Oczywiście poza Carrefourem na Wileńskiej, gdzie lody włoskie są po
1zł małę i 2 zł duże.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mary Zalesie Dolne IP: 217.153.205.* 25.05.07, 11:16
      Lodziarnia przy stacji kolejowej. Sam się dziwię, że teraz lepsze bvyłby z
      automatu... kiedyś lepsze były kulkowe. Aha - no i z automatu sa chyba tez a
      macdonadzie i jest to chyba jedyny (może oprócz szejków) jadalny produkt w
      tej "restauracji".
      • Gość: Mary Sprostowanie IP: 217.153.205.* 26.05.07, 09:24
        Tak mi się zrobił smak na lody z automata, że wybrałem się do Zalesia. Niestety
        w niedaleko stacji kolejowej, przy drfodze na Prażmów, NIE MA JUŻ LODÓW Z
        AUTOMATA. W kącie stoi smetnie i kurzy się automat CARPIGIANI, a lodziarka
        sprzedaje lody w gałach.... Niestety nie dowiedziałem się dlaczego przestali
        kręcić lody w maszynie, bo lodziara nie był zbyt komunikatywna i widocznie
        dwuznacznie zrozumiała moje dopytywania, chociaż byłem tak subtelny, jakt to ja
        tylko potrafię. Gęś.
        • Gość: ritzy zabanowany Albo nawet jeszcze gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:22
          > Gęś.

Albo nawet i kaczka!
      • Gość: Madzia a Mokotów? IP: *.aster.pl 28.05.07, 16:22
        A na Mokotowie? Zabrałabym tak narzeczonego na lody bo uwielbia z automatu:-D
    • Gość: PifPaf W Pruszkowie przy Prusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:43
      W Puszkowie przy Prusa vis'a'vis parku są nieźłe smietankowe i czekoladowe (3
      mały, 4 duży) i do tego dochodzi możliwość konsumpcji przy fontannie Narcyza.
    • Gość: Tośka Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 20:05
      Najlepsze lody z automatu (śmietankowo-truskawkowe), gofry i coctaile
      truskawkowe na kefirze sprzedaje Bar Biedronka - ul. Grójecka 79 (obok Domu
      Kultury Ochota), nr tel.: 0 228 226 417

Do Biedronki najlepiej przychodzić wtedy, gdy na zmianie jest Pani Basia - ma
      ona kręcone włosy miedzianego koloru.
      Pani Basia pracuje co drugi dzień (przez cały dzień): będzie jutro (tj. w
      niedzielę), we wtorek, w czwartek, w sobotę itd.
      Pani Basia daje większe porcje lodów i śmietany do gofrów
      • Gość: ritzy - zabanowany Re: Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:31
        Jesli Pani Basia jest sprawna w kwestii lodow - to interesujace. Czy te uslugi
        sa tez na wynos i dlatego podalas jej telefon?
    • Gość: Tośka Re: Bar Biedronka - Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 00:06
      Ritzy napisał:
      > Jeśli Pani Basia jest sprawna w kwestii lodów - to interesujace.

Oprócz lodów, sprzedaje też przepyszne gofry, rurki ze śmietaną i coctaile
      truskawkowe.

> Czy te usługi są tez na wynos i dlatego podałaś jej telefon?
      Lody, rurki, gofry i coctaile można zakupić "na wynos".
      Numer telefonu nie jest do Pani Basi, tylko do Baru.

Dziękuję za zainteresowanie barem Biedronka i sprzedawanymi w nim smakołykami.

Pozdrawiam Cię, Ritzy :-X
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka