Gość: AX IP: 168.224.1.* 04.06.03, 10:09 POLONIA GOL lalalalalalalalalala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Zieliński - debil IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:19 Jak Legii się coś nie udało, to odrazu znaczy, że inne mecze były ustawione?????????????????????????/ A nawet jeśli tak, to co z tego? Legii od kilku tygodni "ściany" pomagają............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zieliński dla Gazety: Jestem rozczarowany IP: *.mstow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 11:17 trzeba grać a nie stękać nad tym co robią inni - było przecież 30 kolejek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Zieliński dla Gazety: Jestem rozczarowany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 16:39 Trzeba było nie kombinować z Jaworznem i Chorzowem. Podeszli na luzie do meczy (albo coś innego) a teraz pretensje do Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełS Jestem OCZAROWANY!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 17:05 Jestem oczarowany grą zespołów, które nie dopuściły do żenady, jaką jest występ w europejskich pucharach Legii W. A Zieliński do mauzoleum... Odpowiedz Link Zgłoś