Gość: Kylo IP: *.chello.pl 05.06.03, 01:12 Jasna sprawa - im więcej świadków, tym mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś udzieli pomocy... Przykro trochę, że teoria psychologiczna tak brutalnie okazuje się prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Murzyn Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: 129.81.192.* 05.06.03, 01:50 A to Polska wlasnie - kraj katolicki i pelen tolerancji... P.S. A do tego rasistowscy policjanci??? Odpowiedz Link Zgłoś
kob2 Re: Pobicie obywateli Egiptu... 05.06.03, 02:13 Raczej kraj rasistowski- ale nie tylko. Z moich obserwacji wynika, że jeśli biją - kogokolwiek - to należy się odwrócić i udawać, że nie widzimy. Dlaczego nie przeciwstawiamy się agresji w każdym, nawet najmniejszym wydaniu? Ostatnio byłam w kinie z nieletnią (10 lat) córką. Za nami siedzieli równie nieletni (10-12) widzowie, ale jako tzw grupa zorganizowana. Po paru minutach okazało się, że plują nam na głowy popcornem. Wstałam, gromkim głosem zażądałam przyjścia opiekunki w/w grupy grożąc, że doprowadzę do zerwania seansu. Pani (właściwie młoda panienka) zjawiła się, z wyraźną niechęcią. Ale sama jej obecność wśród rzeczonej młodzieży pomogła. Wnioski: Wszelkiemu chamstwu należy się przeciwstawić. Nie wstydzić się i głośno wołać, o co chodzi. Nie spotkałam się z przypadkiem, kiedy kulturalny, wykształcony "obywatel" napada czynnie na kogokolwiek, zwłaszcza na osobę o nieco innym kolorze skóry czy wyznaniu. Walczmy z chamstwem na każdym jego poziomie. A przy okazji czarzastym precz kob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:41 kob2 napisała: > Raczej kraj rasistowski- ale nie tylko. Z moich obserwacji wynika, że jeśli > biją - kogokolwiek - to należy się odwrócić i udawać, że nie widzimy. > Dlaczego nie przeciwstawiamy się agresji w każdym, nawet najmniejszym wydaniu? > Ostatnio byłam w kinie z nieletnią (10 lat) córką. Za nami siedzieli równie > nieletni (10-12) widzowie, ale jako tzw grupa zorganizowana. Po paru minutach > okazało się, że plują nam na głowy popcornem. Wstałam, gromkim głosem > zażądałam przyjścia opiekunki w/w grupy grożąc, że doprowadzę do zerwania > seansu. > Pani (właściwie młoda panienka) zjawiła się, z wyraźną niechęcią. Ale sama jej > obecność wśród rzeczonej młodzieży pomogła. > Wnioski: > Wszelkiemu chamstwu należy się przeciwstawić. > Nie wstydzić się i głośno wołać, o co chodzi. > > > Nie spotkałam się z przypadkiem, kiedy kulturalny, wykształcony "obywatel" > napada czynnie na kogokolwiek, zwłaszcza na osobę o nieco innym kolorze skóry > czy wyznaniu. > Walczmy z chamstwem na każdym jego poziomie. > A przy okazji czarzastym precz > kob - że też ci moi kumple wpiedrol nie dali głupia babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.06.03, 09:47 ty głupi dresie, pie@@@@@@ szmato, ku@@@ łysa i ten twój jebA@@ koleżka skin, kur@@ silni w grupie jesteście a sami to kur@@ trzęsiecie portami, takie z was k@@@y i ch@@je. jak wam się nie podoba to spier@@@@ na Białoruś albo do Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abebas Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.nestle.pl 06.06.03, 16:08 dresy do obozow pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regulgator Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.crowley.pl 05.06.03, 10:38 Jak znam życie i policję do więzienia pójdą Egipcjanie i to z kilku paragrafów, udział w bójce, niebezpieczne narzedzie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:39 Gość portalu: Murzyn napisał(a): > A to Polska wlasnie - kraj katolicki i pelen tolerancji... > > P.S. A do tego rasistowscy policjanci??? -jak ci się u nas nie podoba to wypad stąd! Nikt cię tu nie zapraszł..aby tylko zabrałeś jednemu znaszych ziomków pracę i taki z ciebie pożytek jest pasozycie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.06.03, 09:28 jak byś chciał wiedzieć zapyziały skinie to daje on pracę dwóm polkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Pobicie obywateli Egiptu... IP: 213.122.236.* 06.06.03, 21:29 Gość portalu: Skin napisał(a): > > -jak ci się u nas nie podoba to wypad stąd! Nikt cię tu nie zapraszł..aby tylko > > zabrałeś jednemu znaszych ziomków pracę i taki z ciebie pożytek jest pasozycie > Jak by ci sie chcialo, barania palo, to sam bys otworzyl budke z jedzeniem i zaczal zarabiac pieniadze i dawac prace innym. A jak na razie to ciulu niedouczony siedzisz sobie pod budka z piwem,rozzalony na innych, ktorym sie chce. Jak jeszcze maja inny kolor skory, to juz wiadomo, ze zabieraja prace Prawdziwym Polakom-Katolikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 02:06 Na co policja czeka? Dlaczego tym bandziorom nie odbiora psa? Jutro poszczuja psa na kogos innego, bo im tak sie bedzie podobalo? Taki margines spoleczny = zawsze bull, amsttaf itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta218 Co to jest amstaff??? IP: *.sympatico.ca 05.06.03, 03:08 Brzmi groznie Odpowiedz Link Zgłoś
kubarpm Re: Co to jest amstaff??? 05.06.03, 13:02 americain stafford, takie bydle na wyposazeniu kazdego dresa. a tak na serio to przeciez wspaniale psy, tyle ze przez niektorych z dobrze zbudowanych sportowcow przerobione na bestje. naszczecie nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekus Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.tnt2.newark.nj.da.uu.net 05.06.03, 04:01 To skandal. Sierzant policji powinien zostac zawieszony w wykonywaniu obowiazkow sluzbowych za popelnienie wielu uchybien. 1. Zaloga z pierwszego radiowozu zamiast za bandziorow wziela sie za "tych innych" 2. Sierzant dowodzacy ta akcja nie wykonal wszystkich koniecznych czynnosci. 3. Natychmiast bandziory powinni zostac zatrzymani i przewiezieni na komende. 4. Pies pojmany, i poinformowany sad o wydaniu nakazu uspania-(niezwykle niebezpieczne zwieze. 5. Po zajsciu poszkodowani powinni zostac odrazu poinformowani o przebiegu dochodzenia. 6. W poblizu bazaru powinien byc staly patrol policji-osoby pobite zostaly poinformowane o zemscie na ich zdrowie i zycie-(sprawcy nadal sa na wolnosci) 7. A przedewszystkim to jest chamstwo i lenistwo (tak jak ktos stwierdzil powyzej) calego naszego spoleczenstwa poczynajac na kupcach-swiadkach po policje-wladze. To ilustruje nasz narod i mowi samo za siebie. W niedziele wszyscy sie modla,potem jada do Watykanu, a jak Papiez jest w polsce to sa sami swieci. Ilu to tak ludzi zeczywiscie postepuje jak chrzescijanie powinni? Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas3 Narod polski jest podly i wredny 05.06.03, 05:34 Polakow trzeba ucywilizowac tylko nie wiem jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Jest na to nazwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:46 ukos napisał: > Polaczek-bydlaczek. -za coś takiego powinieneś dostać z glana w ryja żydku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sierioża Re: Jest na to nazwa IP: *.noname.net.icm.edu.pl 06.06.03, 09:51 ty, skin taki kur@@ mocny jesteś. to uważaj bo cie chłopaki do lasu w foliowym wywiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin2 Re: Jest na to nazwa IP: *.nestle.pl 06.06.03, 12:13 Kazdy skin to Zyda syn. Skinie strzep gruche to moze sie uspokoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jest na to nazwa IP: 213.122.236.* 06.06.03, 21:33 > -za coś takiego powinieneś dostać z glana w ryja żydku! Barania Palo!! Uwazaj, bo jeden z moich bliskich znajomych z Lodzi, wyznajacy podobne poglady jak ty, Bucu, w wieku 28 lat dowiedzial sie, ze jego dziadek byl Rabinem. Niezla wtopa, i jaki wstyd dla skina... Nic, tylko sie obwiesic, a przynajmniej dac sobie w ryj i napluc na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pak Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 06:44 Bo przecież policja w cywilu to dresiarze, to jak mieli się zachować. A szef jak zwykle kryje, "przecież wiedziałbym, gdyby było coś nie tak", taaaaaa przyszliby do szefa i powiedzieli, szefie, zlaliśmy takich dwóch czarnuchów, może szef poleciałby po premii za karę, albo zawiesił któregoś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkaradnica Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.crowley.pl 05.06.03, 08:55 ale na wakacje do Hurghady to nawet taki dresiarz chetnie pojedzie... z czym sie wybieramy do Europy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gienkowy_syn Re: Pobicie obywateli Egiptu 05.06.03, 09:56 Wyjątkowo nie lubię panoszącego się w Warszawie dresiarstwa. A dresy z psami bojowymi (głównie z AST-ami, buliki nie są aż tak groźne) budzą we mnie prawdziwy strach. Niemniej cała opisana przez Wybióczą historia wydaje mi się naciągana dla potrzeb poporawności politycznej. Tak, to prawda, jesteśmy narodem ksenofobów. Trudno mi jednakże wyobrazić sobie, że czterech dresów atakuje i szczuje psem dwóch Bogu ducha winnych Arabów, policja po przyjeździe bije poszkodowanych, pomaga napastnikom ("po cichu mówili, żeby wzięli zwierzę i szybko stąd poszli"), rasistowscy sanitariusze w karetce pogotowia pomagają NAJPIERW białemu dresiarzowi a na dokładkę kilkudziesięciu świadków nie chce świadczyć przeciwko dresom. Z tekstu wnioskować można również, że tymi świadkami są pozostali sprzedawcy z bazarku. ("Na bazarku niemal nikt nie chce rozmawiać o zajściu. Twierdzą, że nic nie widzieli, bo w niedziele nie pracują.") To chyba nie jest trudno sprawdzić, czy bazarek jest czynny w niedzielę, czy nie jest. Bo jeżeli nie jest, to tych kilkudziesięciu świadków zdarzenia, to są zwykli przypadkowi ludzie, którzy zazwyczaj nie chcą świadczyć (bo się boją, bo nie chcą tracić czasu, bo było tam tyle osób, bo może to zrobić ktoś inny). I nie ma to nic wspólnego z rasizmem. Wymowa tesktu jest wyjątkowo jednoznacznie negatywna i piętnująca wszystkich w/w uczestników zajścia. Odnośnie do sanitariuszy - może udzielili pomocy najpierw dresiarzowi, bo miał "groźną ranę kłutą głowy", a ocenili, że stan zdrowia Egipcjanina jest lepszy? Podsumowując: miejmy dystans do tego co pisze nasza prasa, bo bardzo rzadko zdarzają się teksty obiektywne. A ten tekst na pierwszy rzut oka jest spreparowany i ma udowodnić tezę autora i redakcji: Polacy to naród rasistów. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.man.polbox.pl 05.06.03, 20:10 wiedzialem ze padnie taka wypowiedz , trudno ci w to uwierzyc co sie stalo mnie nie , pamietaj ze to sa kompletni debile , niczym sie nie zajmuja a robienie innym kolo dupy sprawia im przyjemnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuj Zabij skina! Zabij skina! Zabij skina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 09:25 Zabij skina zanim skin zabije ciebie. Zabij policyjnego skina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Zabij skina! Zabij skina! Zabij skina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:43 Gość portalu: abuj napisał(a): > Zabij skina zanim skin zabije ciebie. Zabij policyjnego skina. - No to uważaj bo możesz już nie dożyć jutrzejszego poranka bohaterze..wyskocz na solo i zobaczymy jaki jesteś odważny frajerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Zabij skina! Zabij skina! Zabij skina! IP: 213.122.236.* 06.06.03, 21:36 > - No to uważaj bo możesz już nie dożyć jutrzejszego poranka bohaterze..wyskocz > na solo i zobaczymy jaki jesteś odważny frajerze!!! On bedzie na solo a Ty z kolegami? Bo to zwykle tak bywa w bliskich spotkaniach trzeciego stopnia ze skinami. A moze sie myle, Barania Palo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: 217.197.160.* 05.06.03, 09:30 jak długo będzie się tolerować zachowanie bandytów w dresach,to są GNOJE silne tylko w kupie z psem i nożami,dajemy się terroryzowac tym bezmózgim imbecylom.Dodatkowo wstyd przed innymi nacjami,ciekawe jak by się czuli ci "prawdziwi polacy" jak by się znależli w takiej sytuacji w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Skandal IP: *.acn.pl 05.06.03, 10:09 To co sie stalo to zwylky rozboj i skandla. Ale niestety w Polsce jest to na porzadku dziennym. Paru debilkow z okolicy terroryzuje wszystkich w okolo. A do tego oni nazywaja pewnie sami siebi prawdziwymi Poakami. Fakty sa jednak takie iz sa to w wiekszosci nieuki i zlodzieje, ktorzy nie potrafia lub nie chca zajac sie czym porzadnym, kreatywnym. Wola bic ludzi i udawac, ze wlacza o jakas sluszna sprawe. Do tego ten pies! Uwazam, ze bylo juz tyle wypadkow z groznym psami, ze Panstwo powinno zakazac hodwoli i trzymania przez osoby prywatne pewnych ras. Ale wiadowmo nasze panstwo woli debatowac nad 308 poprawek posla Peka lub nad tym czy juz wykluczyc Lapinskiego z partii czy moze jeszcze dac mu szanse. No koniec policja. Akurat (chco generalnie mam wiele do zarzucenia naszej policji) nie dziwie sie, ze zaatakowala najpierw Egipcjan, bo wedlug mnie (choc nie znam pelnej relacji zdarzenia) po policje zdzwonil jeden z dresiarzy i powiedzial im, ze ktos zneca sie nad psem. Nie zdziwilbym sie jakby Egipcjanie byli oskarzeni i zranienie psa. Taki jest juz nasze prawo i nasza mentalnosc. Psy, koty kochamy, ludzi (niestety!) nienawidzimy. A czy cos sie u nas zmieni? Mysle, ze jeszcze dlugo nie ale upatruje wielkiej szansy w UE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlascicielka psow Re: Skandal IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 10:47 Apropos psow. Jestem wlascicielka dwuch malych psow jeden. Od ponad pol roku walcze z jednym panem ktory puszcza swoje dwa wieksze psy ktore atakuja mojego pinczera. Pies jest pogryziony - ja zastraszona. Wlasciel gdy z nim rozmawiam mowi ze przeciez maja kagance a reszta go nie obchodzi i moge go pocalowac w d.... ---> Pomimo iz tamten mial kaganiec moj pies zostal pogryziony, przyduszony ,ja okalaczona i podrapana. Wlascieciel psow jest adwokatem. Poszlam do dzielnicowego. Okazalo sie ze oni nic nie moga zrobic bo takie jest prawo - jedynie moga dac do sadu grodzkiego. I co ja w sadzie pokaze? Swoj strach? Rany na szyji psa? Tak wiec kupilam sobie gaz przeciw psom. Mam nadzieje ze zdarze go urzyc gdy tamte znowu sie rzuca na mnie jak bede trzymala swojego psa na rekach lub bede z nim spacerowala. Ludzie? Tylko patrza - ktos czasami cos powie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta218 Kup amstaffa! IP: *.sympatico.ca 05.06.03, 13:57 Gość portalu: wlascicielka psow napisał(a): > Apropos psow. > > Jestem wlascicielka dwuch malych psow jeden. Od ponad pol roku > walcze z jednym panem ktory puszcza swoje dwa wieksze psy ktore > atakuja mojego pinczera. > Pies jest pogryziony - ja zastraszona. Wlasciel gdy z nim > rozmawiam mowi ze przeciez maja kagance a reszta go nie obchodzi > i moge go pocalowac w d.... ---> Pomimo iz tamten mial kaganiec > moj pies zostal pogryziony, przyduszony ,ja okalaczona i > podrapana. > > Wlascieciel psow jest adwokatem. Poszlam do dzielnicowego. > Okazalo sie ze oni nic nie moga zrobic bo takie jest prawo - > jedynie moga dac do sadu grodzkiego. I co ja w sadzie pokaze? > Swoj strach? Rany na szyji psa? > > Tak wiec kupilam sobie gaz przeciw psom. Mam nadzieje ze zdarze > go urzyc gdy tamte znowu sie rzuca na mnie jak bede trzymala > swojego psa na rekach lub bede z nim spacerowala. > > Ludzie? Tylko patrza - ktos czasami cos powie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ijon Re: Skandal IP: *.crowley.pl 05.06.03, 17:11 Kupic pieprz w areozolu ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec roznica kultur IP: 207.13.167.* 05.06.03, 10:51 po wybuchu wojny rozpoczelo sie wiele dyskusji (w tym internetowych) o roznicy kulturowej pomiedzy krajami arabskimi a Polska. Oczywiscie nasz ciemnogord, ktory nigdy nosa poza swoje wiski nie wychylil, wie najlepiej, ze kraje arabskie to trzeci swiat. Tymczasem bogate kraje arabskie cywilizacyjnie przescignely nas o kilkadziesiat lat, przepasc kulturowa jest po prostu gigantyczna - niestety (dla nas Polakow) na korzysc panstw arabskich. Im szybciej to sobie uzmyslowimy, tym latwiej moze wreszcie ucywilizujemy Polske. Tragiczne w skutkach na dluzsza mete moze sie okazac powtarzanie uspokajajacych frazesow o jakoby kulturalnych i wyksztalconych Polakach. Smutna prawda jest taka, ze gigantyczna czesc rodakow to glupie, samoblubne chamy, czesto bez wyksztalcenia. Niektorzy probuja to zwalac na frustracje zwiazane z poziomem zycia. Szkoda, ze Polacy umieja tylko burzyc, a nie umieja budowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: roznica kultur IP: *.crowley.pl 05.06.03, 14:05 Gość portalu: bywalec napisał(a): > po wybuchu wojny rozpoczelo sie wiele dyskusji (w tym > internetowych) o roznicy kulturowej pomiedzy krajami arabskimi a > Polska. Oczywiscie nasz ciemnogord, ktory nigdy nosa poza swoje > wiski nie wychylil, wie najlepiej, ze kraje arabskie to trzeci > swiat. Tymczasem bogate kraje arabskie cywilizacyjnie > przescignely nas o kilkadziesiat lat, przepasc kulturowa jest po > prostu gigantyczna - niestety (dla nas Polakow) na korzysc > panstw arabskich. Chyba w tym przypadku niekoniecznie, czyszczenie klimatyzatora (cokolwiek to jest) na trawniku w środku miasta niespecjalnie świadczy o wysokiej kulturze i zrozumieniu zasad współżycia społecznego. Oczywiście nie jest to powód, żeby takiego kogoś bić, szczuć psem czy w jakikolwiek sposób obrażać, ale solidny mandat bez wątpienia dobrze by naszym arabskim braciom zrobił. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleszcz Re: roznica kultur IP: *.sympatico.ca 05.06.03, 14:31 Chyba w zadnym przypadku. Bywalec myli bogactwo z cywilizacja. Polska jest krajem o zaskakujacych przejawach prymitywizmu spolecznego i indywidualnego, ale cywilizacyjnie (wolne media-mozna pyskowac na internecie, edukacja, sadownictwo, prawa kobiet itd) nalezy do zupelnie innego swiata niz niemal wszystkie kraje arabskie. Kraje arabskie to nie hotele w Dubaju... Gość portalu: Maciek napisał(a): > Gość portalu: bywalec napisał(a): > > > po wybuchu wojny rozpoczelo sie wiele dyskusji (w tym > > internetowych) o roznicy kulturowej pomiedzy krajami arabskimi a > > Polska. Oczywiscie nasz ciemnogord, ktory nigdy nosa poza swoje > > wiski nie wychylil, wie najlepiej, ze kraje arabskie to trzeci > > swiat. Tymczasem bogate kraje arabskie cywilizacyjnie > > przescignely nas o kilkadziesiat lat, przepasc kulturowa jest po > > prostu gigantyczna - niestety (dla nas Polakow) na korzysc > > panstw arabskich. > > Chyba w tym przypadku niekoniecznie, czyszczenie klimatyzatora (cokolwiek to > jest) na trawniku w środku miasta niespecjalnie świadczy o wysokiej kulturze i > zrozumieniu zasad współżycia społecznego. Oczywiście nie jest to powód, żeby > takiego kogoś bić, szczuć psem czy w jakikolwiek sposób obrażać, ale solidny > mandat bez wątpienia dobrze by naszym arabskim braciom zrobił. > > Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: roznica kultur IP: *.k.mcnet.pl 05.06.03, 18:32 Gość portalu: kleszcz napisał(a): > Chyba w zadnym przypadku. Bywalec myli bogactwo z cywilizacja. Polska jest > krajem o zaskakujacych przejawach prymitywizmu spolecznego i indywidualnego, > ale cywilizacyjnie (wolne media-mozna pyskowac na internecie, edukacja, > sadownictwo, prawa kobiet itd) nalezy do zupelnie innego swiata niz niemal > wszystkie kraje arabskie. Do innego, ale nie koniecznie do lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 10:53 Ludzie pieknie piszecie, sa w was naprawde szlachetne i moralne odczucia ale czy poza pisaniem cos robicie? Czy wy widzac bitego afrykanina przystaniecie, postaracie sie ich rodzielic a jak nie rozdzielic to chociaz byc swiadkiem? Piszecie o terrorze ale kogo jest wiecej, was czy ich? Czas zaczac dzialac bo jak zwykli ludzie tego nie zrobia to nikt tego nie zrobi a napewno juz nie policja. PRZESTANCIE BYC OBOJETNI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Dresiarzy do wiezienia na 10 lat, policjantow na rok IP: 134.214.171.* 05.06.03, 11:03 i bez prawa na prace w administracji panstwa. A na drugi raz do z pistoletow powinni w dresiarzy. Niech egipcjanin z tej restauracji kupi sobie pistolet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.acn.pl / 10.69.5.* 05.06.03, 11:23 Wstyd! Wstyd dla polskich służb mundurowych i wstyd dla wszystkich nas polaków. Palanty dresiarze nigdy za granicę nie wyjadą, wieć nie doświadczą opinii, jaka istnieje na temat rodaków. Opinia, która właśnie przez takich "ludzi" jest generowana. I my z czymś takim do Unii Europejskiej.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pobicie obywateli Egiptu 05.06.03, 12:47 odebralabym bezpowrotnie paszporty takim Polakom z zakazem opuszczania kraju na dlugie lata. Chcesz sie powczasowac? To jazda nad Baltyk, albo w Tatry,bedziesz mial przynajmniej czysto etnicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: 157.25.166.* 05.06.03, 12:51 dobry dres to martwy dres... i po kłopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniollek Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: 217.67.207.* 05.06.03, 14:52 buggi napisała: > odebralabym bezpowrotnie paszporty takim Polakom z zakazem opuszczania kraju > na dlugie lata. Chcesz sie powczasowac? To jazda nad Baltyk, albo w > Tatry,bedziesz mial przynajmniej czysto etnicznie. w zadnym wypadku! nad morze? a jak bede chcial sobie wypoczac nad Baltykiem to przyjdzie mi lysa pala i powie ze leze na jego miejscu.... uwazam, ze za kare powinien szorowac podloge w tym barku!:-) moze by spokornial:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Mnie ten pies prawie zaatakował IP: 195.245.217.* 05.06.03, 15:32 W sobotę, jeden dzień przed zajściem, kilkadziesiąt metrów dalej prawdopodobnie ten sam pies prawie mnie zaatakował, warczał i też skakał do ręki. Dziewczyna narobiła krzyku i pies odszedł. Właściciel stał z koleżką przy śmietniku, wyglądali na będących "pod wpływem". A pies chodził sobie bez kagańća i smyczy, co chyba jest wbrew przepisom i szukał zaczepki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek jechowy ale to nie tak bylo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 16:10 to bylo inaczej o 180 stopni. ten murzyn rzucil sie na psa, bo one to jedzo psy i koty, i zaczol go gryzc. wtedy chlopcy aby pomoc wlascicielowi zaczeli go przekonywac kurtularnie aby sie powstrzymal bo nie wolno zwierzat meczyc. ale murzyn nie sluchal i ciagnal biedna psine po calym chodniku. no to milicje wezwano, tez go przekonywala, i sila mediacji psychologicznej problem rozwiazano... wyborcza jak zwykle przekreca fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.nestle.pl 05.06.03, 16:46 Każdy dresiarz to kupa gówna. Takich debili powinno się trzymać w obozach pracy żeby na nas pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudziarz Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: 195.95.19.* 05.06.03, 16:57 nudzi ci sie w pracy?? bo jak tak to mozesz juz tam nie pracowac, i bedziesz razem z tm brudasem- arabem pracowac w budzie ja to widze tak -myja klime w centrum miasta, na trawniku (to oczywiscie normalne, kazdy zmywa syf na trawnik) -idzie 4 kolesi z psem, gadaja sobie -pies wbiegana trawnik, arab polewa psa woda specjalnie/przypadkowo, potem krzyczy do kolesi-spadajcie z tym psem -zaczyna sie pyskowa -pies widzac zdenerwowanego pana i machajacego lapami araba, skacze mu do reki i wlasnym ciezarem przewraca -dyskusja przybiera na sile, krzyki, pies dostaje szalu i zaczyna ciagnac araba za lape -drugi leci po noz i chce nim dzgnac psa -pan probuje ochcronic psa, a arab usiluje go zabic i uderza w glowe to jest nasz kraj, nasze drogi i nasze trawniki!!! kiedys w tramwaju mialem taka sytuacje, wchodzi starsza kobieta z torbami, z laska i jest jedno miejsce, idzie do niego, a tu podlazi murzyn i siada sobie kobieta prawie sie przewraca jak tramwaj rusza, podlaze do czarnego i mowie, ze ma wstac, on ze dlaczego dostal liscia i wysadzilem go na nastepnym przystanku chamstwo i 3 swiat, to tyle w ich temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabi Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: 193.128.25.* 05.06.03, 19:38 Gość portalu: nudziarz napisał(a): > nudzi ci sie w pracy?? > bo jak tak to mozesz juz tam nie pracowac, i bedziesz razem z tm brudasem- > arabem pracowac w budzie > > ja to widze tak > -myja klime w centrum miasta, na trawniku (to oczywiscie normalne, kazdy zmywa > syf na trawnik) > -idzie 4 kolesi z psem, gadaja sobie > -pies wbiegana trawnik, arab polewa psa woda specjalnie/przypadkowo, potem > krzyczy do kolesi-spadajcie z tym psem > -zaczyna sie pyskowa > -pies widzac zdenerwowanego pana i machajacego lapami araba, skacze mu do reki > i wlasnym ciezarem przewraca > -dyskusja przybiera na sile, krzyki, pies dostaje szalu i zaczyna ciagnac araba > > za lape > -drugi leci po noz i chce nim dzgnac psa > -pan probuje ochcronic psa, a arab usiluje go zabic i uderza w glowe Jasne - uprzedziłęś się i teraz za każdym razem winny będzie "czarnuch" > > to jest nasz kraj, nasze drogi i nasze trawniki!!! > kiedys w tramwaju mialem taka sytuacje, wchodzi starsza kobieta z torbami, z > laska i jest jedno miejsce, idzie do niego, a tu podlazi murzyn i siada sobie > kobieta prawie sie przewraca jak tramwaj rusza, podlaze do czarnego i mowie, ze > > ma wstac, on ze dlaczego > dostal liscia i wysadzilem go na nastepnym przystanku > chamstwo i 3 swiat, to tyle w ich temacie A ilu widziałeś POlaków, Niemców czy innych narodowości którzy nie ustąpili Babci? A ilu widziełeś Polaków, którzy w autobusach pczepiają się każdego, kradą itp. To człowiek świadczy o sobie postępowaniem a nie kolorem skóry!! Jeśli nie jesteś świadkiem zdarzenia nie wymyślaj bzdurnych historii, bo kiedyś się zraziłeś, albo koledzy z podwórka ci powiedzieli: TO jest nasz kraj!! Co złe to nie my, tylko inne narody!! Pomyśl chwilę zanim coś napiszesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDres Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.nestle.pl 06.06.03, 12:02 Nie wiem kim jestes synku ale zlodziei Polakow moich i twoich wspanialych rodakow to na zachodzie wszyscy znaja. Wiec nie wciskaj mi ze te patafiany co jezdza 175 i okradaja ludzi wracajacych z lotniska sa czarni. Dresiarze do kaspuly i na marsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polaczyna Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.nestle.pl 06.06.03, 12:19 W pracy mi sie akurat nudzi zgadles, ale to moja sprawa. A ty co zazroscisz ze jakis obcokrajowiec lepszy biznes potrafi rozkrecic niz twoj stary przez cale zycie? Wez sie do roboty prozniaku i pokaz ze cos tez potrafisz, inaczej jestes tylko robakiem w tym kraju, gorszym od kazdego obcokrajowca. Nieraz widzialem lyse paly jedzace u chinoli, co ty na to? Moze zaprotestujesz przeciwko misji w Iraku, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:44 Gość portalu: andy napisał(a): > Każdy dresiarz to kupa gówna. Takich debili powinno się trzymać > w obozach pracy żeby na nas pracowali. - a takich cweli jak ty natychmiast powinno się publicznie pałować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz2 Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.nestle.pl 06.06.03, 12:09 Moglbym sie dac nawet wypalowac gdyby tylko dresiarzom wyciac platy czolowe( nie mowie o fajnych blokersach, bo znam paru ludzi z Woli tylko o tych cwelach ktorzy szukaja wszedzie przemocy bo maja problemy z jadrami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ijon Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.crowley.pl 05.06.03, 17:10 Pies powinien byc na smyczy lub miec zalozony kaganiec. Koniec kropka - Zakonczenie rozprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.chello.pl 05.06.03, 17:40 Gość portalu: Ijon napisał(a): > Pies powinien byc na smyczy lub miec zalozony kaganiec. Koniec > kropka - Zakonczenie rozprawy. > Jestem za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Kur@@ pobily egipcjan !!!!! IP: *.man.polbox.pl 05.06.03, 20:05 krew mnie zalewa , jak sobie pomysle ze takie szmaty jak te gowna co spowodowaly pobicie chodza sobie spokojnie dalej po bazarku , dlaczego Policja nic nie zrobila ? suki jebane boja sie ze przegna w ukladach i nie beda mialy spokoju w dzielnicy tyle ze po co nam taka policja , pewnie te gnoje nawet nie poniosa kary , w koncu to byla bojka a nie napasc , moze to niewiele znaczy dla pogryzionego ale chce napisac ze nie wszyscy Polacy to takie zakute , tepe h@@@ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimitri Re: Pobicie obywateli Egiptu IP: *.chello.pl 05.06.03, 20:59 Mieszkam w tej okolicy i zdaje się, że ci dresiarze niedawno pili piwo na moim podwórku. Jednak przy bardziej zorganizowanej akcji sąsiadów oraz groźbie telefonu na policję, od razu dali nogę i już ich nie widziałem. Ja też myślę, że trzeba tempić takich "obywateli", ale z drugiej strony nie dziwię się gapiom. Jakakolwiek skarga na policji to podanie swoich danych osobowych, które są dostępne dla "dresiarzy". A wiadomo, że takie dane będą przez nich wykorzystane do "zadośćuczynienia niepokornym świadkom zajścia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin/Dresiarz Widzę że koledzy ze stolicy wzięli się za porządki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 21:49 Jesteśmy wielce rad że nasi kumple robią w Warszawie porządek z obcymi obcy precz! Wpier Alek teraz Egipcjanie brawo!!! Jeszcze Polska niezginęła póki my żyjemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresiarz kogo by tu dziś spałować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 12:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Dresiarza Wlasna Paleczke jak jeszcze nie zanikla. IP: *.nestle.pl 06.06.03, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
undisclosed-recipient Pobicie obywateli Warszawy 06.06.03, 15:51 Jasna sprawa - jak napierdalają jakichś obcokrajowców, zwłaszcza kolorowych, to wielka sensacja. A jak ja dostałem wpierdol od siedmiu dresiarzy przy ul. Brackiej róg Chmielnej o godz. 1.00 w nocy, to policja nawet nie chciała przyjechać. A obrażenia odniosłem dosyć poważne, nie mówiąc o stratach materialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Pobicie obywateli Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 22:31 undisclosed-recipient napisał: > Jasna sprawa - jak napierdalają jakichś obcokrajowców, zwłaszcza kolorowych, to > > wielka sensacja. A jak ja dostałem wpierdol od siedmiu dresiarzy przy ul. > Brackiej róg Chmielnej o godz. 1.00 w nocy, to policja nawet nie chciała > przyjechać. A obrażenia odniosłem dosyć poważne, nie mówiąc o stratach > materialnych. - padłeś ofiarą politycznej poprawności Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Pobicie obywateli Egiptu 09.06.03, 20:08 Postanowiłam wrócić do tej sprawy z jednego względu. Osobiście od trzech lat znam Państwa Elkordy, gdyż mieszkam niedaleko i jestem stałą klientką ich baru. Są to spokojni, pracowici, grzeczni i uczynni ludzie, którzy nie zaczepiają nikogo i nie wtrącają się do nie swoich spraw. Mogłam wielokrotnie to obserwować. Bardzo im współczuję tego okropnego wydarzenia, rzeczywiście - dla chłopaka to straszna tragedia. Już wiadomo, bo dziś rozmawiałam z nimi, że nie będzie miał do końca sprawnej pogryzionej przez psa ręki. Dlaczego piszę o tej sprawie. Bo ci Państwo potrzebują rady lub pomocy, jak kto chce to nazwać. Pomimo sprawy na policji i doniesienia złożonego w prokuraturze, są zastraszani przez kolegów "pana z psem", pogróżki nie ustały. Ci ludzie boją się pracować i boją się chodzić po ulicy. Zamknięcie baru nie wchodzi w grę, bo z czego mieliby żyć i z czego mieliby opłacić rehabilitację ręki chłopaka? Jeżeli ktoś ma sensowną propozycję, dotyczącą rzeczywistej pomocy uczciwym pokrzywdzonym ludziom (od tej strony ich znam), to bardzo proszę o radę. Zresztą, oni sami byliby wdzięczni za pomoc, gdyby ktoś takową im chciał okazać. Nieważne, tak sądzę, kto jest jakiej narodowości - istotne, jakim jest człowiekiem, a ci ludzie są uczciwi. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś