13g3 03.06.07, 12:19 Witam. Od dłuższego czasu szukam lokalu użytkowego na usługi.Dzielnica obojętna ważne żeby cena była normalna.Nadmienie że tego typu usł€g jeszcze nikt nie wykonuje.A może ktoś ma lokal a nie ma pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawski cwaniak Taki bajer to na Grójec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 20:42 Jeśli liczysz na to, że ktoś wejdzie w jakąkolwiek spółę z nickiem internetowym, to poszukaj poza Warszawą. >A może ktoś ma lokal a nie ma pomysłu? Zapewniam cię, że jeśli ktoś ma lokal w Warszawie, to ma i pomysł na jego wykorzystanie... Dzielnica > obojętna ważne żeby cena była normalna ...właśnie z powodu, że cena NIE będzie normalna. >Nadmienie że tego typu usł€g jeszc > ze > nikt nie wykonuje Taaaa? Ciekawe, co takiego wymyśliłes, czego jeszcze NIKT nie wykonuje. I ile za to grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm szukaj przetargów na stronach dzielnic IP: *.dag.pl 04.06.07, 11:16 www.praga-pn.waw.pl/pragapn/strona/przewodnik_po_urzedzie/ogloszenia_i_komunikaty/ogloszen ia_wydzialu_zasobow_lokalowych dzielnice co jakiś czas robią przetargi na lokale które można od nich wynająć, więc warto tam popatrzeć. Licz się z tym, że jest to swojego rodzaju licytacja i że trzeba opłacić kaucję, potem ewentualnie notariusza no i pewnie remont. Więc spore wydatki na początek. Puste lokale są nawet przy Marszałkowskiej - więc nie powinno być problemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Burak a nie ,,warszawski cwaniak,, IP: *.centertel.pl 05.06.07, 16:51 Tak czytam wypowiedzi tego ,,warszawskiego cwaniaka,,i dochodze do wniosku że to jeden z tych przyjezdnych przywieziony w koszyku z jajkami.Jakiiiiiiii on dowcipny,wyluzowany,istny debeściak.Zobacz chłopaku w dowód gdzie się urodziłeś.Ciekawy jestem prosty chłopie czy ta twoja wiocha jest na mapie.Masz taki chamski charakterek,że do każdego się dopinasz,i zaczyna Mnie to denerwować.Dla Mnie osobiście to jesteś kupa c h u j a,i wszystko w tym temacie,wiejski chłoptasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Re: lokal użytkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 16:40 witam serdecznie, mogę polecić lokal użytkowy w Ursusie, wielkość ok.120 m2 w, cena 1 m2 to kwota 5600 zł. brutto. Budynek oddany do użytkowania na początku 2007 r. W razie zainteresowania bardzo proszę o kontakt mailowy: marzena.rucinska@dolcan.com.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś