Dodaj do ulubionych

8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!!

05.06.07, 12:56
Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu!
Obserwuj wątek
    • varsovik eee... 05.06.07, 15:38
      jurek_dzbonie napisał:

> Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu!

Noś nakrycie głowy przy większych upałach.
    • metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 05.06.07, 16:20
      Oczywiscie pasażerowie Kolei Mazowieckich którzy nie będą mieli możliwosći wejść
      do pociągu i zostaną z braku miejsc na peronie tak jak działo sie to w długi
      weekend nie powinni także zabierać głosu i wyrażać swego oburzenia
      • Gość: MZ Auuuu!!! KM-foby wyja LOL! IP: 217.168.193.* 05.06.07, 17:18
    • mateusz_72 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 05.06.07, 17:13
      jurek_dzbonie napisał:

> Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu!

CO do Kolei Mazowieckich ma Zarząd Transportu Miejskiego ?

Koleje Mazowieckie to PKP nie ZTM !
      • metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 00:00
        Założyciel tego wątku to doskonale wie. Z premedytacją próbuje robić dym na
        forum. Wystarczyłoby aby przeczytał opinie pasażerów którzy tradycyjnie już w
        kolejnym roku 2 maja nie mieli nawet szans aby zmiescić się pociągów Kolei
        Mazowieckich które kursowały wtedy co 60 minut,do tego maksymalnie skrócone
        Gdyby miał trochę kultury nie szukałby dymu na forum. A ponieważ jej nie ma
        zakłada takie posty
        Próbuje w ten sposób obrazić i zamknąc usta niezadowolonym pasażerom
        • jurek_dzbonie Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 11:37
          > Próbuje w ten sposób obrazić i zamknąc usta niezadowolonym pasażerom

Coz za swietna analiza psychologiczna. Auuu!
          • metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 12:48
            Podzielam zdanie które padło już wcześniej i także proponuję nakrycie głowy na
            upały
    • tom_aszek Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 12:40
      Czy i dlaczego ZTM zakłada, że w takie międzyświąteczne dni nikt w Warszawie nie
      jeździ do pracy?! Z powodu idiotycznego układu kursów w rozkładzie świątecznym
      musze wyjść z domu prawie pół godziny wcześniej, żeby na czas dojechać do pracy :((
      • qnegunda Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 13:16
        > Czy i dlaczego ZTM zakłada, że w takie międzyświąteczne dni nikt w Warszawie
        > nie jeździ do pracy?

Sporo linii ma specjalny rozklad w dniu 8.06 uwzgledniajacy zwiekszone
        zainteresowanie pasazerow. Warto popatrzec na roklady na przystankach....
        • tom_aszek Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 15:35
          qnegunda napisała:

> Sporo linii ma specjalny rozklad w dniu 8.06 uwzgledniajacy zwiekszone
          > zainteresowanie pasazerow. Warto popatrzec na roklady na przystankach

Popatrzyłem. Nie znalazłem powodu aby przestać wyć. :((
          • jurek_dzbonie Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 17:23
            Przed 2 i 4 maja tez byly jeki, a potem jezdzily puste autobusy.
            • tom_aszek Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 08.06.07, 08:35
              jurek_dzbonie napisał:

> Przed 2 i 4 maja tez byly jeki, a potem jezdzily puste autobusy.

A co Ty sobie myślisz, że ja sam jeden zapełnię przegubowca?! :))
    • beejay02 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 07.06.07, 09:14
      Wyć to zaczniemy po 16 (a właściwie 18) czerwca jak przyjdzie przejechać Alejami przez Śródmieście. Jutro to jeszcze małe piwo.
      • Gość: MZ Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! IP: 217.168.193.* 08.06.07, 08:38
        > Wyć to zaczniemy po 16 (a właściwie 18) czerwca jak przyjdzie przejechać
        > Alejam i przez Śródmieście.

Pociag, pociag... On w korku nie stoi.
    • Gość: Premo Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:57
      8.06 to normalny dzień pracy i pociągi KM będą jeździły normalnie. Tylko dzisiaj
      jest rozkład świąteczny
      • metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 07.06.07, 15:44
        2 i 4 maja też były normalnymi dniami roboczymi, co nie przeszkodziło Kolejom
        Mazowieckim urządzić gehenny pasażerom
        Skąd mogę wiedzieć czy podobnie nie będzie 8 czerwca????
        • Gość: Premo Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:46
          1.KM napisałoby komunikat na stronie
          2.Może ten błąd ich czegoś nauczył i pociągi będą jeździły jak należy
          • metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 07.06.07, 17:13
            Ten błąd jak powiadasz powtarza się co roku w długi weekend. W zeszłym roku było
            identycznie. 2 maja kiedy jechałem do pracy ledwo zmiesciłem się do pociągu. W
            tym roku było jeszcze gorzej bo część ludzi została już na peronie
            Przecież w KM chyba nie pracują idioci,doskonale wiedzą ile osób podrózuje, w
            jakich godzinach, na jakich trasach
            Dlaczego nikt nie wyciąga wniosków, tego już nie wiem
            • przewoz_pw Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 13:18
              Częściowe wnioski wyciągnięto, modyfikując rozkład od pierwszego czerwca na
              skierniewickiej i dołożeniu paru kursów do Grodziska OIDP.
        • Gość: MZ Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: 217.168.193.* 08.06.07, 08:39
          > 2 i 4 maja też były normalnymi dniami roboczymi, co nie przeszkodziło Kolejom
          > Mazowieckim urządzić gehenny pasażerom

3/4 ludzi wzielo urlopy na ten czas i to, ze 1 lub 2 pociagi sie zapelnily nie
          jest powodem do ujadania na forum.
          • metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 09:46
            Tak, tak nie ma to jak propaganda sukcesu oraz bezczelne kłamstwa . Problem
            dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii skierniewickiej
            Przestań wciskać bezczelne kity że praktycznie wszyscy pracodawcy dają 3/4
            pracownikom wolne
            Te masowe narzekania którym się nie dziwię wzięły się pewnie z księżyca
            • misiekka Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 10:06
              > Problem dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii
              > skierniewickiej

Wszystkich 2.
              • jurek_dzbonie Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 10:19
                Nie no... 3.... Auuuu 3 pociagi sie zatkaly... Auuuu!
                • metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 11:29
                  Kupiłeś już czapeczkę na upały,po postach widać że jednak nie
                  • jurek_dzbonie Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 11:57
                    Argumenty sie skonczyly, to sie czepiamy osoby, nie?
                    • metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 14:09
                      Prowadzić polemikę to mogę z osobami które w chamski sposób nie kłamią i nie
                      próbują wprowadzić innych w błąd
                      Natomiast do niektórych żadne argumenty nie trafiają, więc poziom odpowiedzi
                      jest adekwatny do poziomu autora postu
                      • jurek_dzbonie Yaaaasne. 08.06.07, 14:13
                        • Gość: MZ Panowie, dosyc tych czulosci IP: 217.168.193.* 08.06.07, 14:16
            • Gość: MZ Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: 217.168.193.* 08.06.07, 14:16
              > Tak, tak nie ma to jak propaganda sukcesu oraz bezczelne kłamstwa . Problem
              > dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii skierniewickiej
              > Przestań wciskać bezczelne kity że praktycznie wszyscy pracodawcy dają 3/4
              > pracownikom wolne

Miasto w dlugi weekend majowy bylo praktycznie puste. Szkoly zamkniete. Robi
              sie rozklad swiateczny, zeby nie wozic muszek i to wlasciwa decyzja. Kto niby
              ma generowac tlum? Jadacy na X-lecia?
              • Gość: Premo Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:32
                Mi się wydaje że metron1 biadoli dla zasady. Dziś rozkład był normalny więc
                czepił się Maja i weekendów ogólnie. Nie wiem czemu nikt nie zauważył ale od
                korekty czerwcowej pociągów do Grodziska w weekendy jest więcej
                • Gość: Juzef Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.elka.pw.edu.pl 09.06.07, 11:03
                  > Nie wiem czemu nikt nie zauważył ale od
                  > korekty czerwcowej pociągów do Grodziska w weekendy jest więcej

Nie wiesz? KM-om ma sie nie udawac i pasazerowie maja wyc zamiast zyskiwac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka