jurek_dzbonie 05.06.07, 12:56 Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varsovik eee... 05.06.07, 15:38 jurek_dzbonie napisał: > Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu! Noś nakrycie głowy przy większych upałach. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 05.06.07, 16:20 Oczywiscie pasażerowie Kolei Mazowieckich którzy nie będą mieli możliwosći wejść do pociągu i zostaną z braku miejsc na peronie tak jak działo sie to w długi weekend nie powinni także zabierać głosu i wyrażać swego oburzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_72 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 05.06.07, 17:13 jurek_dzbonie napisał: > Auuuu!!! ZTM ble, KM ble! Auuuu! CO do Kolei Mazowieckich ma Zarząd Transportu Miejskiego ? Koleje Mazowieckie to PKP nie ZTM ! Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 00:00 Założyciel tego wątku to doskonale wie. Z premedytacją próbuje robić dym na forum. Wystarczyłoby aby przeczytał opinie pasażerów którzy tradycyjnie już w kolejnym roku 2 maja nie mieli nawet szans aby zmiescić się pociągów Kolei Mazowieckich które kursowały wtedy co 60 minut,do tego maksymalnie skrócone Gdyby miał trochę kultury nie szukałby dymu na forum. A ponieważ jej nie ma zakłada takie posty Próbuje w ten sposób obrazić i zamknąc usta niezadowolonym pasażerom Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 11:37 > Próbuje w ten sposób obrazić i zamknąc usta niezadowolonym pasażerom Coz za swietna analiza psychologiczna. Auuu! Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 06.06.07, 12:48 Podzielam zdanie które padło już wcześniej i także proponuję nakrycie głowy na upały Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 12:40 Czy i dlaczego ZTM zakłada, że w takie międzyświąteczne dni nikt w Warszawie nie jeździ do pracy?! Z powodu idiotycznego układu kursów w rozkładzie świątecznym musze wyjść z domu prawie pół godziny wcześniej, żeby na czas dojechać do pracy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 13:16 > Czy i dlaczego ZTM zakłada, że w takie międzyświąteczne dni nikt w Warszawie > nie jeździ do pracy? Sporo linii ma specjalny rozklad w dniu 8.06 uwzgledniajacy zwiekszone zainteresowanie pasazerow. Warto popatrzec na roklady na przystankach.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 15:35 qnegunda napisała: > Sporo linii ma specjalny rozklad w dniu 8.06 uwzgledniajacy zwiekszone > zainteresowanie pasazerow. Warto popatrzec na roklady na przystankach Popatrzyłem. Nie znalazłem powodu aby przestać wyć. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 06.06.07, 17:23 Przed 2 i 4 maja tez byly jeki, a potem jezdzily puste autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Dołączam się: Auuuuuuuuuuuu!!! 08.06.07, 08:35 jurek_dzbonie napisał: > Przed 2 i 4 maja tez byly jeki, a potem jezdzily puste autobusy. A co Ty sobie myślisz, że ja sam jeden zapełnię przegubowca?! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! 07.06.07, 09:14 Wyć to zaczniemy po 16 (a właściwie 18) czerwca jak przyjdzie przejechać Alejami przez Śródmieście. Jutro to jeszcze małe piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: 8.06 roklad swiateczny! Zacznijcie wyc!!! IP: 217.168.193.* 08.06.07, 08:38 > Wyć to zaczniemy po 16 (a właściwie 18) czerwca jak przyjdzie przejechać > Alejam i przez Śródmieście. Pociag, pociag... On w korku nie stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premo Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:57 8.06 to normalny dzień pracy i pociągi KM będą jeździły normalnie. Tylko dzisiaj jest rozkład świąteczny Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 07.06.07, 15:44 2 i 4 maja też były normalnymi dniami roboczymi, co nie przeszkodziło Kolejom Mazowieckim urządzić gehenny pasażerom Skąd mogę wiedzieć czy podobnie nie będzie 8 czerwca???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premo Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:46 1.KM napisałoby komunikat na stronie 2.Może ten błąd ich czegoś nauczył i pociągi będą jeździły jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 07.06.07, 17:13 Ten błąd jak powiadasz powtarza się co roku w długi weekend. W zeszłym roku było identycznie. 2 maja kiedy jechałem do pracy ledwo zmiesciłem się do pociągu. W tym roku było jeszcze gorzej bo część ludzi została już na peronie Przecież w KM chyba nie pracują idioci,doskonale wiedzą ile osób podrózuje, w jakich godzinach, na jakich trasach Dlaczego nikt nie wyciąga wniosków, tego już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 13:18 Częściowe wnioski wyciągnięto, modyfikując rozkład od pierwszego czerwca na skierniewickiej i dołożeniu paru kursów do Grodziska OIDP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: 217.168.193.* 08.06.07, 08:39 > 2 i 4 maja też były normalnymi dniami roboczymi, co nie przeszkodziło Kolejom > Mazowieckim urządzić gehenny pasażerom 3/4 ludzi wzielo urlopy na ten czas i to, ze 1 lub 2 pociagi sie zapelnily nie jest powodem do ujadania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 09:46 Tak, tak nie ma to jak propaganda sukcesu oraz bezczelne kłamstwa . Problem dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii skierniewickiej Przestań wciskać bezczelne kity że praktycznie wszyscy pracodawcy dają 3/4 pracownikom wolne Te masowe narzekania którym się nie dziwię wzięły się pewnie z księżyca Odpowiedz Link Zgłoś
misiekka Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 10:06 > Problem dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii > skierniewickiej Wszystkich 2. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 10:19 Nie no... 3.... Auuuu 3 pociagi sie zatkaly... Auuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 11:29 Kupiłeś już czapeczkę na upały,po postach widać że jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 11:57 Argumenty sie skonczyly, to sie czepiamy osoby, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Nie słuchajcie oszołomów 08.06.07, 14:09 Prowadzić polemikę to mogę z osobami które w chamski sposób nie kłamią i nie próbują wprowadzić innych w błąd Natomiast do niektórych żadne argumenty nie trafiają, więc poziom odpowiedzi jest adekwatny do poziomu autora postu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: 217.168.193.* 08.06.07, 14:16 > Tak, tak nie ma to jak propaganda sukcesu oraz bezczelne kłamstwa . Problem > dotyczył WSZYSTKICH pociągów w godzinach szczytu np na linii skierniewickiej > Przestań wciskać bezczelne kity że praktycznie wszyscy pracodawcy dają 3/4 > pracownikom wolne Miasto w dlugi weekend majowy bylo praktycznie puste. Szkoly zamkniete. Robi sie rozklad swiateczny, zeby nie wozic muszek i to wlasciwa decyzja. Kto niby ma generowac tlum? Jadacy na X-lecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premo Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:32 Mi się wydaje że metron1 biadoli dla zasady. Dziś rozkład był normalny więc czepił się Maja i weekendów ogólnie. Nie wiem czemu nikt nie zauważył ale od korekty czerwcowej pociągów do Grodziska w weekendy jest więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzef Re: Nie słuchajcie oszołomów IP: *.elka.pw.edu.pl 09.06.07, 11:03 > Nie wiem czemu nikt nie zauważył ale od > korekty czerwcowej pociągów do Grodziska w weekendy jest więcej Nie wiesz? KM-om ma sie nie udawac i pasazerowie maja wyc zamiast zyskiwac. Odpowiedz Link Zgłoś