sabbina Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:17 Już euromaniacy zaczynają szaleć ! Jutro ma się ukazać nadzwyczajne wydanie "Gazety Wyborczej"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:25 sabbina napisała: > Już euromaniacy zaczynają szaleć ! > > Jutro ma się ukazać nadzwyczajne wydanie "Gazety Wyborczej"!!!! Ciekawe jakie głupoty powypisują? Juz załuje ,ze nie bedę mógł z Wami świętowac wyników. Jest pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA22 Re: Panorama podaje 17,2% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:28 dlaczego euromaniacy szaleja???? ze szczesica? ale jak nie bedzie frekewncji to pralament chyba zaglosuje na tak? mysle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:34 Jeśli 50 % frekwencji nie będzie, to Miller nie będzie miał wyjścia (chyba, że się zeszmaci do końca, albo zeszmacą się Platforma. PiS, lub PSL), poda je się do dymisji, nowe wybory parlamentarne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:34 Gość portalu: JA22 napisał(a): > dlaczego euromaniacy szaleja???? ze szczesica? ale jak nie bedzie frekewncji > to pralament chyba zaglosuje na tak? mysle sie? Nie wiem co mam Ci odpowiedziec bo nie czaje "mysle sie?" i jeszcze jedno .jaki parlament,nasz? Tą zgraje łobuzów nazywasz Parlamentem? Nie przeklinaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: Panorama podaje 17,2% IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 22:34 dokładnie tak, jeśli nie będzie frekwencji w referendum, decyzja podjęta zostanie przez parlament. Każdy powinien iść głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:36 Przegrane fererendu, Miller out, nowe wybory parlamentarne, to chyba oczywiste ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Nie koniecznie IP: *.acn.pl 07.06.03, 22:40 1. Nie koniecznie. Ja jednak mysle, ze Polacy wykaze sie madroscia i obowiazkiem obywatelskim i pojda zglosowac 2. Parlament moze podjac decyzje jesli frekwencja bedzie អ% ale wynik bedzie na TAK. Jesli zas frekwencja bedze អ% a wynik bedzie na NIE to referendum jest wazne. Przynajmniej tak gdzies czytalem. 3. Chetnie podzielilbym sie z wami wlasnymi pogladmi i podyskutwal o polityce ale szanuje (w przeciwienstwie do niektorych) cisze wyborcza. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Nie koniecznie 07.06.03, 22:44 Gość portalu: Peppers napisał(a): > 1. Nie koniecznie. Ja jednak mysle, ze Polacy wykaze sie madroscia i > obowiazkiem obywatelskim i pojda zglosowac > 2. Parlament moze podjac decyzje jesli frekwencja bedzie អ% ale wynik bedz > ie > na TAK. Jesli zas frekwencja bedze អ% a wynik bedzie na NIE to referendum > jest wazne. Przynajmniej tak gdzies czytalem. > 3. Chetnie podzielilbym sie z wami wlasnymi pogladmi i podyskutwal o polityce > ale szanuje (w przeciwienstwie do niektorych) cisze wyborcza. > > Pozdrawiam! > > Daj sobie luz. Przeciez TV do utraty tchu pokazuje"jeziorańskiego,miller,kwacha,tuska,aktorów,soprtowców i innych rodaków.Niektóre sopty lecą już od rana.Czy to nie jest agitacją? Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Panorama podaje 17,2% 07.06.03, 22:41 sabbina napisała: > Przegrane fererendu, Miller out, nowe wybory parlamentarne, to chyba oczywiste > ? mam nadzieje ,ze Premier Miller pokazę jak kończy sie prawdziwy mężczyzna! Panie Leszku śmiało!Wierzymy w pana! Odpowiedz Link Zgłoś