unsatisfied6 09.06.03, 23:12 Entuazjastom wkrótce zrzedną miny (niewielka ich grupa znajdzie stołki w uni). Czas na integrację tych , co wiedzą , że nie tędy droga . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:17 aha wyklety powstan ludu ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:20 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha wyklety powstan ludu ziemi Niekoniecznie wyklęty . Cóż mamy dziejowego pecha , lecz nie jesteśmy wyklęci . Może by tak inna nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:24 ogrodnicy i działkowcy? (pierwsze skojarzenie podobno najcelniejsze, a wiem ze jeden działkowiec z rodu Światopełka jest z Wami. powaznie, dysponuje nagraniem na te okolicznosci nawet) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:30 Gość portalu: aniela napisał(a): > ogrodnicy i działkowcy? (pierwsze skojarzenie podobno najcelniejsze, a wiem ze > jeden działkowiec z rodu Światopełka jest z Wami. powaznie, dysponuje > nagraniem na te okolicznosci nawet) Nie chcesz , to nie . Nie nalegam . Co do działek , mam antypatię . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:30 no przeciez sie staram Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:31 Gość portalu: aniela napisał(a): > no przeciez sie staram Sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:33 Gość portalu: aniela napisał(a): > spox To jest nas już dwoje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:35 troje. bo gdzie dwoch sie zbierze tam trzeci korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:37 Gość portalu: aniela napisał(a): > troje. bo gdzie dwoch sie zbierze tam trzeci korzysta Poczekam , aż będzie czworo . Nie przepadam za "ich troje" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:43 aha a czyj glos bedzie wtedy rozstrzygajacy w przypadku rownosci glosow? (statut musi przewidywac podzialy nawet wsrod dzialkowcow) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:45 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha a czyj glos bedzie wtedy rozstrzygajacy w przypadku rownosci glosow? > (statut musi przewidywac podzialy nawet wsrod dzialkowcow) Z tym będzie problem . Zwłaszcza , gdy będzie nas tylko czworo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:48 ja bym sie mogla podjac. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:36 Gość portalu: aniela napisał(a): > ogrodnicy i działkowcy? (pierwsze skojarzenie podobno najcelniejsze, a wiem ze > jeden działkowiec z rodu Światopełka jest z Wami. powaznie, dysponuje > nagraniem na te okolicznosci nawet) Może faktycznie działkowcy , co za różnica . Mam dosyć "sojuszów" i "platform" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniella Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:40 mialam nadzieje ze Ci sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:43 Gość portalu: aniella napisał(a): > mialam nadzieje ze Ci sie spodoba Wbrew nickowi , wiele rzeczy mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:47 Gość portalu: aniela napisał(a): > a co np? Była partia "X" , to może teraz grupa "y" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:48 a mrówka "zet" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:49 Gość portalu: aniela napisał(a): > a mrówka "zet" ;) "Zet" może być nawet lepsze . Tym bardziej , że mrówka naprawdę czymś się wykazała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:50 aha a jesli ciazy na niej fatum nieudacznego, co gorsza proeuropejskiego w. allena? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:56 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha a jesli ciazy na niej fatum nieudacznego, co gorsza proeuropejskiego w. > allena? Nie każdy proeuropejczyk jest zły . Ja sam bym głosował na tak , gdyby nie masa bredni proeuropejskich w mediach . Ważne , że mrówka uwierzyła we własne siły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 23:59 aha taki np michal zebrowski nie jest zly. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 10.06.03, 00:01 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha taki np michal zebrowski nie jest zly. Ale go tu nie ma . Jest nas na razie tylko dwoje . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 10.06.03, 00:02 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: aniela napisał(a): > > > aha taki np michal zebrowski nie jest zly. > Ale go tu nie ma . Jest nas na razie tylko dwoje . Proponuję zrobić na początek coś konstruktywnego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Najwyższy czas IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 00:04 a to niestety nie mam kwalifikacji. ale moge cos zaspiewac. albo zatanczyc jak mi sie zagra Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 10.06.03, 00:07 Gość portalu: aniela napisał(a): > a to niestety nie mam kwalifikacji. ale moge cos zaspiewac. albo zatanczyc jak > mi sie zagra Mam nadzieję , że nie w stylu "ich troje" . Taniec i spiew to może być też coś kreatywnego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Najwyższy czas IP: *.proxy.aol.com 09.06.03, 23:26 Spytaj intelektualnego przywodce swojego ugrupowania (ten wysoki z muszka), jak w praktyce wykorzystuje swoja wiedze i madrosci i co osiagnal w biznesie. facio Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Najwyższy czas 09.06.03, 23:31 Gość portalu: facio napisał(a): > Spytaj intelektualnego przywodce swojego ugrupowania (ten wysoki z muszka), jak > > w praktyce wykorzystuje swoja wiedze i madrosci i co osiagnal w biznesie. > facio tzn? Odpowiedz Link Zgłoś