Dodaj do ulubionych

Bąk: Legia jak porzucona kochanka

IP: *.dolsat.pl 16.06.07, 01:09
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.icpnet.pl 16.06.07, 01:47
      Idź do tej Austrii i już tam zostań. Przecież tu "wszystkie oczy byłyby na
      ciebie zwrócone", panie odpowiedzialny profesjonalisto. I w Austrii też nie
      zapomnij załozyć firmy, bo stracisz jakieś 42,7 euro na miesiąc.
      • Gość: Pinio Jan Mucha w Lechu Poznań !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:28
        Jan Mucha w Lechu Poznań !!!
        sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=2368
        • Gość: bot Re: Jan Mucha w Lechu Poznań !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:58
          Legia jak porzucona kochanka?
          Wydawało mi się, że to Bąk zaczął wylewać żale jako pierwszy i po prostu dostał
          odpowiedź.
          Zresztą za drogi był i lepiej niech sobie gra w Austrii.
      • Gość: jacex a ja mam 1500 zł zasadniczej na miesiąc... IP: 80.50.245.* 16.06.07, 17:57
        A ja mam 1500 zł zasadniczej na miesiąc...
    • Gość: puknij sie Re: Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.06.07, 02:08
      Musze przyznac,ze mialem wiecej szacunku dla p.Baka...
      Tyle,ze to zes jest pan klamca to nie najwazniejsze. Najwazniejsze,ze przez
      ciebie,p. Bak nie pojedziemy na mistrzostwa europy.Zalosne zwienczenie kariery.
    • Gość: ffan Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.06.07, 03:02
      budowac obrone ze wzgledu na ciebie? Bak ty wiecej bedziesz kontuzje leczyl niz
      gral. Stary jestes. Trzeba bylo kosci grzac w tej arabii czy gdziekoliek
      wczesniej grales a nie do zimnej polski czy austrii sie wybierac.
      • Gość: Tommy Re: Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.20.54.194.generacja.pl 16.06.07, 12:12
        To prawda, mówi się nawet, że biedak nie może nawet osobiście otworzyć lodówki,
        bo zaraz się przeziębia.
        Jednak uwagi co wieku J.B. są nie fair- fakt, że J.B. to nie Maldini, ale w
        takim Milanie biegałby nasz kadrowicz za młodziaka.
        I nie wierzę mu. Nie lubię Legii (jestem z Wrocławia), ale to Legia została tu
        wystrychnięta na dudka (co wcale mnie nie raduje).
        Zresztą każdy by wybrał ofertę finansowo lepszą, zwłaszcza na stare lata, jednak
        kibiców do szału doprowadza takie nierozumne chrzanienie o przywiązaniu do Legii
        itd. przy jednoczesnym wypięciu się na klub przy pierwszej okazji. Gdyby nie
        pieprzył tych dyrdymałów, jak to on chce i w ogóle, to pewnie by teraz złego
        słowa nie usłyszał.
        • Gość: Darek Brawo Jacek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:53
          i dobrze tak przekretasom z iti!!!tylko nie wiem dlaczego sie tak przejmujesz
          tym co myślą o Tobie kibice z łazienkowskiej.
    • Gość: kre PFF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 06:14
      no i jestescie gamoniami ze nie daliscie mu tyle ile chcial...proponuje teraz
      skontaktowac sie z panem Miedziakiem(ostatnio prezes pogoni),on doradzi
      lepiej....
      • Gość: krex pinokio ! IP: *.chello.pl 16.06.07, 07:56
        Pomijajac polityke , od dawna nie widzialem zeby w zyciu publicznym , znana
        szanowana osoba w ewidentny sposób bezczelnie klamala .
        Znane , szanowane osoby to Jacek Bak i Miroslaw Trzeciak i ich wypowiedzi
        wzajemnie sie wykluczaja , jeden z nich jest małym , nikczemnym kłamczuszkiem .
        Cenię pana Bąka jako pilkarza , reprezentanta , utalentowanego zawodnika o
        bogatej karierze , cenie go rowniez jako zdolnego negocjatora , ktory zgodnie z
        zasadami wyselekcjonowal dla siebie dwie propozycje i na podstawie mediacji
        wybral dla siebie korzystniejsza . OK , w porzadku .
        Uwazam jednak ze to on jest malym klamczuchem , a nie Miroslaw Trzeciak i
        przyznaje zupelnie nie rozumiem po co te klamstewka .
        Smrod z tego bąka , ze az nos trzeba zatykac !
        • Gość: daro brak "bonka" to wzmocnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 10:44
          Przecież brak "bonka" to wzmocnienie.
          Budowanie obrony w oparciu o faceta, który nie ma sil zagrać dwóch meczy w
          tygodniu z jakimiś cieniasami to byłoby samobojstwo.
          Bąk uciekając do Austrii pomógł tylko Legii. Bez niego obrona nie będzie
          gorsza. On jest juz slaby.
          A ten faul i marudzenie w Armenii skreśla go jako reprezentanta.
          "Ściągnij mnie Leo, bo mi sie już nie chce. A jak nie to będę faulowal" tako
          Bąk rzecze.
          Ciekawe czy jakby reprezentacja więcej dostala za wygraną czy Bąk też by
          odpuszczał?
          • morfeusz_1 Re: brak "bonka" to wzmocnienie 16.06.07, 11:04

To naprawdę niezłą kasę czeszą piłkarze,powinni za to gryźć trawę a im się nie
            chce i takie problemy chłopakom mirkowi i jankowi załatwili na wstępie - jak w
            takich okolicznościach można mówić o mistrzostwie w przyszłym sezonie dla Legii.

• Gość: MMaI Re: brak "bonka" to wzmocnienie IP: *.icpnet.pl 16.06.07, 11:07
              opieranie wypowiedzi o zarobkach
              "Chciałem 250 tys. euro za sezon, czyli tyle, ile, jak słyszałem, mają
              Brazylijczycy."
              to jest bardzooooo profesjonalne podejscie, nie ma co :/ a ja słyszałem że
              zarabiają po milionie to mi też dajcie :|
      • cozy Re: PFF 16.06.07, 12:11
        A po co Legii ten Bąk? Żeby znowu faulował przed polem karnym bo nie może już
        grać i żąda zmiany? Nie wiem kto wymyślił tego Bąka w Legii ale dobrze się
        stało, że wzięła go Austria.
    • Gość: bugaj Re: Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:10
      Cieńko piszczycie legijne wypierdki. Zabolało was, to że Bąk nie wybrał waszego
      klubu. Jak muślicie, że każdy kto słyszy Legia, rzuca wszystko i zasuwa na
      kolanach do stolicy? Powodzenia w Pucharze Lata, zdobycia choc jednej bramki
      życzę. Sąsiad zza miedzy.
      Tylko Polonia!
      • Gość: zdrajcev Re: Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:15
        Zza jakiej miedzy? W Warszawie nie ma czegoś takiego jak Polonia, a derby są
        tylko na służewcu.
    • pwoj11 wynocha 16.06.07, 11:13
      mam prosbe do wlodarzy polskiej reprezentacji: panowie udalo wam sie pozbyc z
      reprezentacji takich idiotow jak swierczewski, hajto klos .... fan-club tomka
      iwana itd... zostal jeszcze do wykopania pan bak - pseudogwiazda z .... arabii
      saudyjskiej. Lata leca umiejetnosci i kondycja juz nie ta facet mysli ze jest
      gwiazda jak christiano ronaldo!!!!!!! dosc juz pseudopilkarzy !!!!!!
      • Gość: trenerio cwaniaczki polaczki z Legii chcieli oszukac goscia IP: *.bredband.comhem.se 16.06.07, 11:43
        JACEK BAK JEST POWAZNYM FACETEM..NIE WIERZE ZEBY ROBIL Z SIEBIE SZMATE,
        POPROSTU SZEFOSTWO LEGII PO OGLOSZENIU TEGO TRANSFERU MYSLELI ZE JACEK JEST BEZ
        WYJSCIA I ZACZELI DOKRECAC SRUBE,ZAMIAST NETTO ...BRUTTO...KALKULOWALI ZE
        ZGODZI DLA SWIETEGO SPOKOJU...
        • Gość: Tom Re: cwaniaczki polaczki z Legii chcieli oszukac g IP: *.brig.cable.ntl.com 17.06.07, 15:15
          Dokładnie tak jak mówisz. "Cfane chlopaki" z Legii myślały sobie, że umieją
          negocjować a tu klops.

Poza tym to nie mają już żadnych szans na piłkarza takiego jak tek klasy i z tym
          doświadczeniem jak Bąk.
          I Bąk był za darmo! nie trzeba było żadnemu klubowi za niego płacić - a to już
          jest oszczędność z 1mln Euro.
          Teraz Legia musi wyłożyć 250k+1mln euro jak chce mieć takiego piłkarza.
          Ale pewnie Legii nie stać nawet na pensję dla piłkarza w takiej kwocie;-)
          I jeszcze jedno: człowiek się po prostu szanuje a w Polsce nie szanuje się
          pracowników. Myśleli, że jak to Polak to można go wyrolować i płacić mu grosze.
          A robić numer, że się najpierw rozmawia o Netto a potem nagle wciskać kit, że to
          kwota brutto to najgorszy szwindel.

pozdrawiam
    • Gość: bbbartek Bak--zarobiles pare milionow euro grajac w Azji, IP: *.dhcp.insightbb.com 16.06.07, 11:53
      ile ci tej kasy do szczescia trzeba?? Oby ci w gardle stanela, a tego gadania
      o 'szczesliwej emeryturze' w Polsce to ci nie zapomnimy. Kasa ci w glowie nic
      wiecej
      • Gość: pacal dlaczego nie? ja już mu zapomniałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 16:24
        Przestańcie się podniecać jak małe miśki, on kopaniem zarabia na życie.
        Długo już nie pokopie więc musi uważnie wybierać a wybranie lepszego klubu niż
        Legia to żadna hańba.

Pietrasiak zrobił to samo Lechowi i wszyscy go mamy w pompce - nikt się tym
        zbytnio nie przejął. Zdarza się. Wybrał inną ofertę.

Żałosne dzieci Neostrady, które wierzą w każde słowo działaczy jak w obrazek...
        Nie wydaje wam się że jakoś dziwnie realistycznie wygląda to co mówi Bąk?
        Jeśli to prawda to nic dziwnego że machnął ręką na kombinatorów z Legii.
    • Gość: jola Bąk jak nie patriota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:10
      .
      • m4dm3n Re: Bąk jak nie patriota 17.06.07, 11:59
        a co ma patriotyzm do tego ? Wiadomo - poszedl tam gdzie lepiej placa, jak
        myslisz ze oni wszyscy graja spolecznie lub z jakis innych powodow jak pieniadze
        to chyba jestes b. mlody lub hmm "niepowazny".

Bak juz nie mlody, nic dziwnego ze wybral lepsza oferte, do tego bez zadnych
        problemow - w koncu lepiej skupic sie na treningu/grze jak uzeraniu z dzialaczami.

mniej zawisci zycze .

pozdrawiam
    • Gość: wrocławianin Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.cdif.cable.ntl.com 16.06.07, 12:15
      Ja nie przepadam za piłeczką, Wole speedway. I dlatego w tym wypadku stoje po
      stronie piłkarza. On jest u schyłku kariery, musi myśleć o przyszłości, swojej
      i swojej rodziny. A te pieprzenie ,że netto a potem brutto to prawdopodobne. A
      o tej firmie, a dlaczego w Lublinie, ja wiem ,że się w Polsce czeka przepisowe
      30 dni na założenie firmy itd, itp. Ale czy instytucja pt. Legia, nie ma dojsc
      gdzie trzeba. Przestanmy sie oszukiwac,że jest taka transparentna.
      Wybrał lepsza propozycje, dla niego, nie dla klubu. Klubu, podkreślam, nie
      jedynego, który poza nazwa nie ma nic wspólnego z tradycjami, do których sie
      podczepia.Jest firma majaca robic kase i promowac, promowac...wizerunek
      wlascicieli(teraz ITI, kto wie jutro, moze Kombinat Górnictwa Diamentów z
      Kongo). Tak samo inne.
      Jak będziecie klubem klasy REALU,BArcelony, liverpoolu czy tego MU, to
      bedziecie mogli miec pretensje do pilkarza,że poszedl gdzie indziej, za kasą.
      I dobrze zrobil, dosyc martyrologii i poswiecania sie dla cwaniaczków,którzy
      zeruja na czyichs slabosciach, zasadach. Przeciez to pierwsza i chyba jedyna
      zasada Polskiego biznesu:wywalic frajera!!!
      No a skoro jak pisza niektórzy, Legiunia sie dzieki odpuszczeniu P. Baka
      wzmocniła, to do dzieła armio, zdemoluj lige w nastepnym sezonie!!!I skonczcie
      sie pieklic, na trening, wciry i grac w koncu, w pucharach europejskich , a nie
      w Polskim grajdole.
    • Gość: Barbados Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:33
      Zakończmy ten temat, bo smród płynący z Wiednia jest nie do zniesienia.
    • Gość: warszawski pindol Trzeciakunio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:36
      Trzeciak to taka ciotka-klotka, w sam raz do ległej - ciekawe jak będzie teraz
      komentował występy Bąka w reprezentacji. No to teraz legła będzie grała
      metodą "inkorporacji" - buhhahaa
      • Gość: daro Bąk miał (ma) kochankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:43
        A skąd to Bąku wiesz jak zachowuje się porzucona kochanka?
        ile kobiet oklamałeś, oszukałeś?
        Ile małych bączków lata na taej ziemi?
      • Gość: rex Re: Trzeciakunio IP: *.5.12.vie.surfer.at 16.06.07, 12:45
        trzeba byc realista - kolo jest przed emerytura, i 250 to duzo za duzo.a ze
        austria jest glupia i placi, to jej problem, zreszta nie od dzis:)
        • Gość: K. Popieram Bąka IP: *.aster.pl 16.06.07, 13:16
          Ja się akurat Bąkowi nie dziwię i wierzę w to, co mówi o robieniu interesów z
          Legią. Prawdopodobnie rzeczywiście chcieli go wycyckać licząc na to, że z
          jakichś sentymentalnych powodów zgodzi się na wszystkie warunki. A dlaczego
          niby Bąk ma grać w klubie, który kręci i mataczy? Ja też na jego miejscu
          wybrałbym odpowiedzialnego i szanującego mnie pracodawcę.Poza tym, pomijając
          wszelkie kwestie finansowe, Austria Wiedeń jest zwyczajnie zespołem lepszym niż
          Legia, co zostało jakiś czas temu udowodnione w bezpośredniej konfrontacji
          obydwu drużyn. Mimo, iż kibicuję tej nieszczęsnej Legii (jako Warszawiak),
          zdaję sobie sprawę, że na arenie europejskiej klub ten w ogóle się nie liczy.
    • Gość: oszukany Panie Jacku prawda jest chyba troche inna IP: *.pete.cable.ntl.com 16.06.07, 13:47
      po pierwsze to Pan robi wiele szumu wokół siebie w sprawie tego transferu a nie
      Legia. To kolejny wywiad w którym opisuje Pan kulisy rozmów z Legią i to Pan na
      początku mówił że pieniędzy ma już wystarczająco i to że chciałby Pan grać
      tylko w Legii ma sie nijak do ostatnich wypowiedzi. Więc proponuje szanować się
      dalej w Wiedniu ale jednocześnie pamiętać iż to właśnie prawdziwi kibice (z ich
      kieszeni Pan w praktyce żyje) tak łatwo nie przebaczają. Szczególnie gdy się
      mówi coś a potem robi zupełnie co innego i jescze obsmarowuje ten klub w
      prasie . Osobiście uważam że zobaczymy Pana jeszcze w ekstraklasie - za rok
      może dwa ale nie w Legii tylko w jakimś beniaminku i z kontraktem nie 250 tys a
      100 tys też oczywiście brutto(dla mnie to i tak kosmos). Ale to już pański
      wybór i "profesjonalizm"
    • Gość: :) Bąk ile wziąłeś za mecz z Azerami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:40
      Czy nadal będziesz uważał,że polscy kibice to ciemna masa? Jesak uważasz to
      zapisz się do Pis...tam Jarek zrobi Tobie dobrze...
    • Gość: poznaniak Jesteście żałośni kibice Legii! IP: 82.160.81.* 16.06.07, 15:09
      podobnie jak ten wasz klubik
      • Gość: warszawiak Re: Jesteście żałośni kibice Lecha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 17:11
        bronicie prostytutki jaką jest Jacek Bąk. Nara bułgarki z bułgarskiej.
    • Gość: Dyskusje Bąk: Legia jak porzucona kochanka IP: *.abhsia.telus.net 16.06.07, 15:13
      Pana Baka i Legii poprzez GW sa byznesowo niepotrzebne. Negocjacje powinny byc
      dyskretne. Dlaczego tak jest? LG
    • Gość: br311 "Muszę się szanować." - buahahahahaha IP: *.compi.net.pl 16.06.07, 17:22
      Lata juz nie te, nogi bola od stania. Wiem ze niedlugo bede musial konczyc
      kariere pod latarnia. Dlatego nie pojde z klientem za 50, Austria dala 100 i
      bede ich obslugiwac. Trzeba sie szanowac :)

• Gość: br311 Re: "Muszę się szanować." - buahahahahaha IP: *.compi.net.pl 16.06.07, 17:46
        "Mój wymarzony klub to Legia. Jeśli tylko dostanę konkretną propozycję, nie
        przyjmuję żadnych innych."

• Gość: dziwak niech zyje ustroj! IP: *.nyc.res.rr.com 16.06.07, 17:51
      "Naczelnik urzędu skarbowego ma 30 dni na odpowiedź w sprawie założenia firmy,
      a po 30 dniach może jeszcze przedłużyć ten okres o następne 30 dni."
      i ktos jeszcze ma watpliwosci ze zyjemy w brutalnym socjalizmie?
    • Gość: jan Legia kłamie IP: *.chello.pl 16.06.07, 19:50
      Legia kłamie jak zawsze. A usłużni legijni dziennikarze wypisują jak zawsze bzdury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka