Dodaj do ulubionych

Żaluzje , Rolety , Moskitiery

26.06.07, 15:35
Chciałbym polecić państwu firmę znajdującą się przy pętli na ul:Światowida 61
która instaluje rolety żaluzje i moskitiery. Bardzo miła obsługa w sklepie ,
ceny bardzo atrakcyjne za to co proponują a mają bardzo duży wybór. Rolety i
moskitiery które u nich zakupiłem są bardzo profesjonalnie wykonane i terminy
mają bardzo szybkie w porównaniu do konkurencji. Naprawdę polecam bo warto.
Obserwuj wątek
    • nadrosia Re: Żaluzje , Rolety , Moskitiery 30.06.07, 17:11
      A ja jej nie polecam.
      Po pierwsze: nie przyjdą i nie wycenią Ci rolet, tylko chcą aby przyjść z
      wymierzonym "światłem okna" i dopiero wyceniają. Sprzedawca poinformował mnie
      iż, przyhodzą na wycenę do Klienta tylko i wyłącznie gdy Klient jest zdecydowany
      na zakup.
      Po drugie: nie mają konkurencyjnych cen, Żal-Mal jest tańszy (porówałam ich
      oferty).
      Po trzecie: nie są otwarci na propozycje Klientów. Chciałam mieć rolety rzymskie
      montowane na oknie a nie na ścianie i usłyszałam "nie da się". W Żal-Mal się dało.
      • kris353 Re: Żaluzje , Rolety , Moskitiery 04.07.07, 11:35
        Nie zgadzam sie z pani opinia.Ja miałem przyjemność z firma Żal- Mal i niezbyt
        miło wspominam ta wizytę.Firma Żal- Mal proponuje całkowicie inne produkty niż
        firma przy pętli i jakościowo produkty są dużo gorsze. Miałem w innym
        mieszkaniu rolety z Żalmalu i cały czas się zacinały i nikt nie raczył nawet
        przyjechać by usunąć usterkę , także nie polecam ale niestety każdy musi się
        przekonać na własnym błędzie. Jeżeli chodzi o firmę przy pętli to jestem
        naprawdę bardzo zadowolony , mają dwa razy większy wybór niż Żal - Mal i mają
        produkty z największej fabryki w Polsce z firmy Anwis z Włocławka a Żal- Mal to
        podobno sam produkuje asortyment który poleca klientom . Ja polecem jednak
        firmę przy pętli.Pozdrawiam
        • rzyrafa1 Re: Żaluzje , Rolety , Moskitiery 05.07.07, 07:55
          Tak się składa,że sam jestem zainteresowany montażem rolet ale jak czytam
          teksty Pana krisa353 to się zastanawiam czy jest to pracownik tej firmy przy
          pentli , czy może zrobili mu coś więcej niż rolety bo strasznie dla nich słodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka