onken 08.07.07, 21:25 Wstydźcie się!!! Warszawscy kibice pokazali jaka tak naprawde jest warszfka. Banda prostaków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siatkarz Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.aster.pl 08.07.07, 21:29 Prawda, ja sie wstydzę, ale nie mam wplywu na zachowanie tych kiboli. Może pan minister Z. uruchomi jakieś sądy 24 godzinne, podonmo miały być! Szkoda, że taki niszowy (=dla nizin społecznych) sport tak sie promuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 To warszawianie a nie warszawiacy przynoszą wstyd 08.07.07, 22:12 To bydło z blokowisk i podwarszawskich wioch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Re: To warszawianie a nie warszawiacy przynoszą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:48 Mieszkam w starej dzielnicy Warszawy. Nie widzialem, aby ktokolwiek stad wybieral sie ostatnio do Wilna z szalikiem. A Legii kibicujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:51 Te sądy 24h to tylko po to by omamić wyborców. Co z tego, że je wprowadzono, jak skazuje się w nich przeważnie tylko kierowców. Sądy widać boją się pseudokibiców, więc tym nic nie grozi... Ja przestałem chodzić na mecze już dawno. Nie będę nabijał kabzy pseudodziałaczom, którzy mają wszystko w dupie i dbają wyłącznie o swój zakichany interes i stołki. Bezpieczeństwo prawdziwych kibiców jest na ostatnim miejscu. Wszyscy muszą się najpierw obłowić, a na poprawę bezpieczeństwa i wizerunku klubów sportowych nie starcza pieniędzy. Większość ludzi mających zakazy wstępu na stadiony wchodzi na mecze bez żadnego problemu. Szkoda w ogóle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.07.07, 01:07 a to powód WSTYDU!!!!!!! pl.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Euro 2012 z głowy? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 07:45 Przez warszawską chołotę kibolową jest szansa, że odbiorą Euro 2012? wARSIAWIAK to brzmi dumnie - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Euro 2012 z głowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:11 Ale przecież szansa, że odbiorą Euro 2012 jest nie tylko przez hołotę kibolową, ale po wejściu na teren Rospudy ekipy budowlanej, która budować będzie obwodnicę Augustowa, UE zabierze na wszelkie dotacje na budowę dróg, a wtedy, jeśli nasi "ukochani": Pan Premier i Pan Minister Szyszko sami nie zasponsorują budowy dróg, to nie będzie ich wcale, co także będzie powodem, by Euro 2012 zorganizować w kraju, gdzie infrastruktura drogowa i kolejowa jest na wysokim poziomie. My za to pozostaniemy ze stadionami (o ile te nam się uda wybudować), ale bez dróg. Ale znając nasze Wielce Szanowne Władze, to zwiększą składkę OC o 1200% ;) wprowadzą podatek chodnikowy dla pieszych, podatek deszczowy, podatek od gorąca i jeszcze kilka innych i może sobie poradzimy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Euro 2012 z głowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:12 Owszem, ja jestem dumny, że jestem mieszkańcem Warszawy! A z tamtą hołotą się nie identyfikuję. Nie mam z nimi nic wspólnego, podobnie jak reszta mieszkańców Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 07:50 Utożsamianie bandy chuliganów z każdym warszawiakiem świadczy o głębokich kompleksach piszącego. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 08:27 Tak niesmialo dodam... masz zupelna racje : > Utożsamianie bandy chuliganów z każdym warszawiakiem świadczy o głębokich > kompleksach piszącego. Tymbardziej ze znasz conajmniej jednego chuligana*...:) * :) bo na forum bywaja debile ... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 14:06 Miło, że mi czasem przytakujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Kibice Legii nie pochodzą z Warszawy 09.07.07, 08:05 A od kiedy to kibice Legii są Warszawiakami? Warszawiacy nie muszą a nawet nie mogą się wstydzić za rozruchy kibiców Legii, bo są zapiekłymi wrogami wszelkiego wandalizmu. Dlatego też najczęściej są kibicami Polonii Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1982 Re: Kibice Legii nie pochodzą z Warszawy IP: *.matrix.pl 20.07.07, 15:17 a świstak siedzi i zawija w te papierki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Der Reisende To się wstydź IP: *.centertel.pl 09.07.07, 08:14 A jak bardzo się wstydzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
duzy.wielki.chomik Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 08:47 Ile jeszcze tematów o podobnej treści założycie, żeby leczyć małomiasteczkowe kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Rzeczywiscie przyniesli nam wstyd 09.07.07, 10:32 ale nie uogulniaj ze Warszawscy kibice pokazali jaka tak naprawde jest Warszawa. i nie uzywaj zwrotu warszawfka bo to dopiero jest wyrazenie ukute przez zazdroszczacych Warszawie ludzi nie mieszkajacych w tym miescie. to wyrazenie jest pejoratywne ma wyrazic nienawisc nieWarszawiakow do Warszawiakow. To tak jakby mowic o Polakach per polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
patkawawa Sprostowanie! 09.07.07, 11:26 Chciałam tylko jedno małe sprostowanko, do założyciela wątku, uprzejmie proszę o doinformowanie się przed założeniem kolejnego podobnego obrażającego mieszkańców Warszawy tematu- mianowicie zdecydowana większość kibiców czy jak ich tam Pan sobie nazwie, to Warszawę ogląda z okien pociągu jak na mecz przyjeżdża ze swojej podwarszawskiej miejscowości< żeby nie powiedzieć wsi>. Zdecydowana większość mieszkańców tego miasta zna znaczenie słów kultura, kindersztuba i umie sie zachować idac w gosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: To warszawianie a nie warszawiacy przynoszą w IP: *.net-serwis.pl 09.07.07, 11:51 To są warszawianie z Kobyłki,Skierniewic i blokowisk na Gocławiu ! Bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: To warszawianie a nie warszawiacy przynoszą w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:58 Z Kobyłki i Skierniewic, to żadni warszawiacy, ani warszawianie, to raz. A po drugie, to nie obrażaj wszystkich mieszkańców Kobyłki, Skierniewic i blokowisk na Gocławiu, bo guzik o nich wiesz. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i zachowujesz się jak autor wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Sprostowanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:53 Zgadzam się w stu procentach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie huliganie to nie Warszawiacy, 09.07.07, 11:51 a chamstwo okazujesz ty, wyłącznie mierząc innych miarką bandy kiboli, których większość z nas wyeksmitowała by w góry Afganistanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:57 Bild: oto jest Polska www.spiegel.de/fotostrecke/0,5538,PB64-SUQ9MjMwMDImbnI9MQ_3_3,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Miej odwage i podaj tez linki do podobnych IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 12:16 zdjec na stadionach niemieckich, bo zjawisko to nie jest zadnym wyjatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pini111 Re: Miej odwage i podaj tez linki do podobnych 09.07.07, 12:51 to się popisali warszawscy kibole... żenada, prostactwo to słowa, które dla nich byłyby pochlebstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Podeobnie jest w Niemczech i to od dawna: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 12:52 1.Wejdz na www.google.de 2.Wyszukaj slowa: Bundesliga Krawalle 2006 3.I czytaj, czytaj, czytaj az zrozumiesz, ze to NIE TYLKO POLACY sa "niegrzeczni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno No i w Bundeslidze to samo... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 13:24 sportard.wdr.de/sp/fussball/news200611/12/krawall-macher_haben_oberliga_weiter_fest_im_griff.jhtml Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz W Papui mieszkaja ludozercy. 09.07.07, 13:51 To, ze w Niemczech jest tak samo, nie jest zadna okolicznoscia lagodzaca i usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno To nie jest usprawiedliwieniem, ale IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 14:03 wyjasnia to roznice pomiedzy stylem pisania o nas (Polakach) i o Niemcach w obu przypadkach. Tekst o Polsce napisano bowiem bardzo, ze sie tak wyraze, "specyficznie", mam nadzieje, ze sie domyslasz , o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvbnm Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.aster.pl 09.07.07, 14:09 Wstydźcie się!!! Warszawscy kibice pokazali jaka tak naprawde jest warszfka. > Banda prostaków! Zebyś ty wiedział jakimi prostakami są polacy z każdego zakątka Polski za granicą, jak potrafią się uświnić i szeszmacić, w jakim stanie jadą za tą zagranicę, jaką opinię nam wyrabiają- nie myślę o pracy ale ich zachowaniu po i przed. Odpowiedz Link Zgłoś
itsok Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 14:20 Gość portalu: zxcvbnm napisał(a): ... > zagranicę, jaką opinię nam wyrabiają- nie myślę o pracy ale ich zachowaniu po i > > przed. wszyscy wiedza. wydzieraja sie w firanke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
itsok Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 09.07.07, 14:24 sklaniam sie ku glosom ze to bydlo spod warszawy. dzisiaj jest tyle mozliwosci ze bycie tepym dresem to marnowanie czasu. ale dostep do wodki maja i to tez pokazuje ze sie nic nie zmienilo w kwestii mentalnej. sprzedajacy maja w dupie zakazy i sprzedaja alkohol. sam mam taki sklep kolo siebie. i co? wszyscy wiedza, nawet policja ale okazuje sie ze oni nie maja prawa zrobic prowokacji ! szczyt bezsensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do prostakow [...] IP: *.man.czest.pl 09.07.07, 17:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Ja uwazam, ze "uwazam" pisze sie przez"Z" z kropka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 18:09 (od rzeczownika uwaga, poniewz g >>>Z z kropka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec szamba Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:05 Cała Polska przynosi wstyd Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnal made PRL Re: Quiz dla mniej rozgarniętych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:59 Dno dnem przykryte - o jakim kraju mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykibol Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.160.unknown.vectranet.pl 09.07.07, 20:18 Zgadzam się z opiniami, że w żadnym wypadku nie nalezy utożsamiać Warszawiaków, prawdziwych kibiców Legii - z Warszawy czy spod Warszawy - z tym stadionowym bandyctwem. Czy kiedykolwiek Legia czy inny klub z podobną hordą bezmózgich zwierząt odciął się oficjalnie od tych ultrasów czy innych hoolsów. Że bydło w szalikach na ryju rzucające płytami chodnikowymi i krzesełkami to nie są kibice Legii?! Nie przesadzajcie również z małomiasteczkowymi kompleksami. Ja mieszkam w niewielkim, acz wojewódzkim mieście, na pewno bezpieczniejszym niż nasza stolica i naprawdę Warszawiakom to tylko zazdroszczę wyższych zarobków, bo kosztów utrzymania to już nie:)) Jednakże w moim mieście jest też kilka klubów piłkarskich z czego jeden od kilku sezonów bezskutecznie próbuje się wydostać z pszenno-buraczanej IV ligi. Zachowanie "kibiców" tego klubu woła o pomstę do nieba. Wstyd i tyle jak wieśniaki gdzieś wyjadą. Dziwię się, że piłkarze grają jeszcze przy pełnych trybunach. Genaralnie więc problem dotyczy nie tylko Warszawy. Ja ze swojego miejsca moge tylko napisać: to kopalnia wstydu, przyjaciele z Litwy. My - zdecydowana większość Polaków - przepraszamy was z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol2 Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.aster.pl 09.07.07, 22:23 Popieram antykibola z Olsztyna. Uważam, że nie powinno się inwestowac w dalszy rozwój tego sportu, ani go promować, tylko wychowywac kiboli, aby stali sie normalnymi kibicami. Piłkarze też prezentują różny poziom kultury, niestety... I dlatego mecze powinny odbywać sie przy prawie pustych trybunach, tylko dla posiadaczy kart klubowicza. Mecze transmitować w TV na kanale sport, a zysk z transmisji (reklamy) dla klubów. I tak dopóki kibice sie nie nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 10.07.07, 08:37 Gość portalu: Antykibol napisał(a): Podpisuję się obiema rękami pod wypowiedzą Antykibola!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 10.07.07, 09:26 :) a ja tym razem nie. Trzeba byc na wyjezdzie ...i nie chodzi o bandytow stadionowych... Jak zwykly normalny czlowiek wychodzac ze stadionu w Wiedniu widzi funkcjonariuszy tamtajszej policji w uniformach przypominajacych ...czasy okupacji. I gdy oni szczuja na nas swoje psy na smyczach. Jaki Polak to wytrzyma ...?? Ale to nie tylko kibice sa bydlem...bydla w policji..nikt nie zobaczy bo tego nie pokazuja w TV A jak napisalem do KSP maila to oczywiscie nie opdowiedzieli...latwiej dla policji jest powiedziec slowami szeregowgo policjanta prewencji : spie.. bo ci przyjebie (gnoj mlodszy odemnie o jakies 15 lat.Ktoremu nie dalem w twarz tylko dlatego ze takiego debila i idiote zatrudnia panstwo i ktore o zgrozo go chroni.Takiego debila i idiote... Niz odp merytorycznie na mail skierowany do KSP .... No ale zapewne ...maili od chuliganow sie nie czyta. To ja sie zapytam ...place podatki na policjie i ich psim obowiaskiem powino byc mi odpowiedziec Tak to napisalem bo moze czyta to taki napuszony rzecznik policji...ze policjanci to ze tamto...ze sa tacy bohaterscy... Bochaterow z policji(WRD) to zna kazdy kierowca:):):) Ps Moze zajmnie sie gazeta mailami do KSP pozostajacymi bez odpowiedzi?? Czy tez GW woli walczyc z nielegalnymi plakatami na przystankach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcvbnm Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.aster.pl 10.07.07, 10:20 Jak zwykly normalny czlowiek wychodzac ze stadionu w Wiedniu widzi > funkcjonariuszy tamtajszej policji w uniformach przypominajacych ...czasy > okupacji. > I gdy oni szczuja na nas swoje psy na smyczach. Jak myślisz kto nam wyrobił opinię za granicą- Chinczycy a może papuasi? to nasi wspaniali rodacy kradnący w sklepach perfumy za pół euro, pijący na dworcach i myślący że nikt ich mie widzi jak idą chwiejnym krokiem po ukrytą flaszkę, demolujący i niszczący w pijackim upojeniu wszystko co się trafi. Naoglądałem się takiego polskiego bydła sporo za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonek Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.man.czest.pl 10.07.07, 14:37 no i jak prostaki ze wsi warszawa wstyd buraki Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 10.07.07, 23:55 Nie ...ja mysle ze czesc tych osob ktore okreslasz mianem bydla ...jest wbrew pozorom wartosciowymi ludzmi.Poprostu nie daja soba pomiatac.Bo taki menel dostanie pala od policji i zadowolony ze mu nic nie zrobili odejdzie. Czlowiek ktory ma jakiekolwiek poczucie wlasnej godnosci oskarzy meneli w mudurach o nieposzanowanie godnosci osobistej...i przegra .Bo takie jest prawo ze chroni zbrodniarzy w mundurach.Slowo debila niedorozwinietego jest wiecej warte niz normalnego czlowieka. Ale ten niedorozwiniety debil jest policjantem.I jemu sad uwierzy a nie zwyklemu czlowiekowi. Ogolnie...takie zamieszki to wstyd ...ale trzeba siebie cenic jako Polaka. I nie bedzie [...] plul nam w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykibol Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.160.unknown.vectranet.pl 12.07.07, 09:00 Ogolnie...takie zamieszki to wstyd ...ale trzeba siebie cenic jako Polaka. No nie wiem czy dobrze się dzisiaj czujesz. Wątpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 19.07.07, 21:48 Bylem w Wilnie sporo wczesniej{lat temu kilka)...i bedac na cmentarzu mialem doczynienia z ochrona?milicja?.Choc mam jakies pojecie o umundurowaniu to mnogosc obecnych tam tych formacji uniemozliwila mi identyfikacje.Rozpoznalem tylko zolnierzy z "Zelaznego" z LITPOLBAT-u Cale szczescie ze bawili sie w drugiej sali:) I sobie to wszystko zapamietalem . A to ze owi dzentelmeni jakze dobrze bawiacy sie na murawie Vetry nie miieli\maja pojecia o pewnych sprawach to zupelnie inna sprawa. Ogolnie to glupota jest sprowadzanie patologicznych zachowan grupki osob do wydarzen rangi miedzynarodowych. I wiecej przed Toba tlumaczyc sie nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse_click Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 10.07.07, 15:14 A Legia chce inwestycji od miasta mowiac ze promuje stolice? ? Ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
legion-l Z 30 zatrzymanych 2 było z Warszawy,reszta...... 10.07.07, 15:51 ...wieś i jak na wsi przystało - co za zabawa bez rozróby!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Niemozliwe! IP: *.acn.waw.pl 10.07.07, 16:08 Czy tak losowo w sumie wybrana probka sposrod kibicow Legii odzwierciedla rzeczywisty przekroj ,jesli chodzi o miejsce zamieszkania ,tych,ktorzy kibicuja Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Niemozliwe! 10.07.07, 16:40 A gdzie tam, podobno wszyscy byli z Wołomina. ps. kixx - wytarłeś się już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niemozliwe! IP: *.acn.waw.pl 10.07.07, 16:48 z tego g****a ,ktore ciagle wokol siebie rozrzucasz? tak Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Niemozliwe! 10.07.07, 17:08 Jestem coraz bardziej zachwycony poziomem jaki reprezentujesz (naprawdę), kiedyś myślałem, że trochę wyżej stoisz od wszelkich gień, ibrahimów, tomcatów i innych małolatów...a tu okazuje się........ , że menago miał rację. Ale w sumie czego spodziewać sie po netowych polonistach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niemozliwe! IP: *.acn.waw.pl 10.07.07, 17:11 aha,ty za to prezentujesz niezmiennie wysoki poziom jak kazdy legionista Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Niemozliwe! 10.07.07, 17:17 ojej, straszne...znaczy się stoisz poniżej każdego legionisty. Gratuluję w związku z tym dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Niemozliwe! 10.07.07, 23:45 kixx Masz jakielkowiek poczucie obiektywizmu? Was bylo 30 i potrafiliscie zdemolowac stacje benzynowa na trasie Warszawa Plock. Wiec ...a jestes inteligentym facetem...pomysl co byscie zrobili gdyby Was pojechalo 3000. A to ze dlugo nie bedzie Was stac na wyjazd w takiej liczbie to inna sprawa ... Naprawde mi zal ze stajesz sie takim uosobieniem internetowego kibica rodem z onet.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.man.czest.pl 12.07.07, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:50 nie uogólniałbym tematu - to nie Warszawa przynosi wstyd, ale pseudo Warszawiacy. W dużej firmie w centrum w-wy pracuje 1200 osób z czego 80% napływowych warszawiaków , ojce sprzedali kartofle i córka zrobiła studia/ zaocznie w Radomiu cena 300 zł plus prosiak za egzamin/ i teraz ojce wysłali do stolicy, a za rok ta ,,warszawianka" wyzywa od chamów wszystkich w tramwaju.Nie musi dużo zarabiać, bo wynajmuje pokój za 300 zł, jeść nie musi dobrze, całe życie jadło wszystko co się psuło telefon służbowy, internet w pracy i szansa, że poderwie zamożnego i to dla jej ziomali będzie kariera w stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 13.07.07, 18:11 ja się nie wstydzę!!! szkoda mi jedynie klubu i zawieszenia w rozgrywkach europejskich. jak mam się wstydzić za garstkę bandytów??? w ogóle mnie oni nie interesują, a jedyne co mi przychodzi do głowy to pretensja do organów, które są odpowiedzialne za walkę z chuliganami i bandytami jak prokuratura i policja państwowa!!! b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:03 A ja się cieszę, że klub zawieszono w rozgrywkach. Może tłumoki w końcu zaczną myśleć i zrobią porządek, bo jak do tej pory, to tylko kasę liczyli z biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:45 A jaką masz pewność, że tam byli tylko warszawscy pseudokibice? Nawet jeśli, to nie byli to żadni kibice. Cała Polska ma problem z pseudokibicami, więc nie pisz takich bzdur. To jest wstyd całej Polski. Nasze władze mają to w dupie od lat. Nie umieją sobie z tym problemem poradzić ani władze, ani kluby sportowe. Płaci się piłkarzom ogromne sumy, a szkoda pieniędzy na bezpieczeństwo na stadionach. Całą winę potem zwala się na Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka.2 Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 18.07.07, 14:19 Słyszałam,że to byli pseudokibice z prowincji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wb1981 Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 19.07.07, 19:42 Nie--prawdziwych Warszawiakow zostalo bardzo malo--jest faktem, ze bardzo duzo leszczy przyjezdza z prowincji i szpanuje--nie potrafia sie zachowac, itp. Prosze tak o nas nie myslec--mlody Warszawiak z Wilczej (piate juz pokolenie)-- pozdro dla Bereta z Saskiej. Uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Warszawa przynosi wstyd całej POLSCE 20.07.07, 14:34 onken napisał: > Wstydźcie się!!! Warszawscy kibice pokazali jaka tak naprawde jest warszfka. > Banda prostaków! To żeś koleś Amerykę odkrył :-) Odpowiedz Link Zgłoś