Gość: Bi IP: *.igik.edu.pl 26.06.03, 13:37 Gdzie sa jakies fajne knajpy w okolicy RaclawickaOdynca//Woloska/Niepodlwglosci. sa w ogole jakies? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: Knjapy na Mokotowie 26.06.03, 13:49 Jest "Zielnik" na Odyńca przy Parku Dreszera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULKS Re: Knjapy na Mokotowie IP: *.gallery.devs.futuro.pl 01.07.03, 15:15 Np. Luna w Al. Niepodległości - zaraz przed skrzyżowaniem z Rakowiecką, na Narbutta w budynku, gdzie jest kino Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Knjapy na Mokotowie 01.07.03, 15:25 Nie wiem czy fajne, bo nigdy nie byłem. Ale są: 1) Lagos róg Odyńca / Al. Niepodległości 2) pubik na rogu Miączyńskiej / Karwińskiej (między domkami za Wołoską) 3) knajpa na Racławickiej (między Balonową a Płatowcową w bok, na teren d. Fortu Mokotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipcio Re: Knjapy na Mokotowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 22:15 ad.2 "Fort Szeląg" - dobre, tradycyjne jedzenie (placki ziemniaczane, polędwica z grilla itp.) Co do "Zielnika" - beznadziejna obsługa, totalna olewka klienta - 40 minut czekania na rachunek!!! No i za drogo w stosunku do oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: Knjapy na Mokotowie IP: 148.81.205.* 02.07.03, 09:10 Wlasnie. Niedaleko mnie jest Fort Szelag. Mozecie napisac cos wiecej o tej knajpce: wystroj, ceny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Re: Knjapy na Mokotowie IP: 217.153.44.* 02.07.03, 15:43 Nei fiori (?) Róg niepodleglosci i dabrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaSZ Re: Knjapy na Mokotowie IP: 212.157.192.* 17.07.03, 16:18 Fort Szelag ... hmmm... ceny sensowne, wystroj nawet ladny. Maja takze mala piwniczke (troche przypomina krakowskie puby, ale rzecz jasne w miniaturze). Wydaje mi sie, ze od czasu do czasu organizuja muzyke na zywo (szanty?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2SO4 Zgadzam się, Zielnik to nędza IP: *.acn.waw.pl 05.07.03, 23:17 dwa razy próbowałem tam jeść i nie mogłem dokończyć. Klientela to prawdziwe zoo (pretensjonalni i/lib głupi, najgorsza zbieranina) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: Zgadzam się, Zielnik to nędza IP: *.igik.edu.pl 07.07.03, 09:10 Qrcze to naprawde nic tam w okolicy nie ma ciekawego/taniego/milego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
trytek.trytek Re: Zgadzam się, Zielnik to nędza 29.07.03, 11:18 Gość portalu: Bi napisał(a): > Qrcze to naprawde nic tam w okolicy nie ma ciekawego/taniego/milego ???? Nei Fiori lubię bardzo. No i pysznie jest. A te lody zapiekane! Prawdziwie zapiekane i zimne w środku, jak to lody. A na wierzchu gorące, jak to zapiekane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaSZ Re: Knjapy na Mokotowie IP: 212.157.192.* 17.07.03, 16:22 Lagos jest zamnkniety od dawna. Apropose tej knajpki na terenie Fortu Mokotow: czy ktos z grupowiczow tam byl? Jestem ciekaw recenzji .... Inne niewymienione knajpy ze Starego Mokotowa: Pod Kogutem na Rakowieckiej, polskie dania, dosc tanio Na wylocie Odynca na Pulawska byl Pub Mokotou (czy jakos tak), mieli piwo w rozsadnych cenach i ladny ogrodek, ale chyba klajpa chyba jest zamknieta. Odpowiedz Link Zgłoś