magoo_king Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 27.11.09, 22:46 Amrit. Kondratowicza 25 (Bródno) www.amrit.pl w najbliższym czasie otworzą swoją filię na Pl. Wilsona. kolega który jadł chyba w każdej kebabowni w mieście, stawia go na równi z Efezem z francuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 30.11.09, 00:57 najlepszy kebab był na wawelskiej obok giełdy komputerowej, nie tylko kebab ale ogólnie każde danie tam serwowane. Ten lokal już jest zamknięty ale jak sobie pomyśle o tym jedzeniu to ślinka mi cieknie.Właściciel nie oszczędzał na ryżu,do potraw dodawał tylko oliwe z oliwek , przyprawa do kebaba też była oryginalna. Ten pan ma chyba jeszcze lokal na niepodległosc ,,pub 19,, ale odkąd na kuchni gotuje ukrainka to już nie jest tak dobre , jak za czasów takiego jednego syryjczyka alego ,on gotował przepysznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bake;s Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 23:15 Najlepszy kebab mają w Łańcucie w Antico. Duże porcje, chrupiące pieczywo i super sosy takie jakie lubię. Niezły kebab jest w Garden Kebab jak ktoś lubi drobiowy. Smakuje mi również kebab w Auchan w Krasnym. W Rzeszowie chyba nie ma Istambul Kebab - szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 09:32 wiesz, ale to jest forum Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:22 Najlepszy kebab mają w Łańcucie w Antico. Dobry kebab jadłem też w Jarosławiu (również firmy Istanbul) Kebab tej firmy nie ma sobie równych.Mięsko, sosy, pieczywo - pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 00:06 Chryste, i to ma być PR? Marketing szeptany? Quasi blipowe polecenie? Kogo ci od kebabów zatrudniają, ośmiolatków? Sonix, zapamiętaj sobie raz na zawsze, że kebaby w tym mieście jedzą ludzie przyjezdni - między dworcem, a pracą. Nie mówię, że to zły klient. Mówię, że złe forum wybrałeś. -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kebab Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: 94.42.84.* 19.01.10, 13:21 Najlepszy kebab zjesz na ursynowie w ken center u 3 allis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.11, 15:45 Najlepszy kebab i pizzy zjesz na Warszawa Goclaw w TESCO, Centrum handlowe Goclaw u allis Kebab - Super Kebab i Super Pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Sapko 4/5 ul JP II 20.01.10, 11:39 Polecam Sapko na ul JP II Moja ocena 4/5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Sapko 4/5 ul JP II IP: *.multimo.pl 06.02.10, 23:26 Sapko jak dla mnie numer jeden Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Sapko 4/5 ul JP II IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.11, 14:43 Zdecydowanie SAPKO, najlepszy jak dotąd i nieograniczone sosy cały czas do polewania KEBABA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~kebabożerca ADI kebab kurczakowy IP: 80.51.146.* 26.01.10, 07:43 Fajnie zapiekany, naprawdę smaczny. I bardzo dobry jest przy Selgrosie na Modlińskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: ADI kebab kurczakowy IP: 188.33.16.* 07.02.10, 05:01 Tylko 2 miejsca, Efes ( którykolwiek ) albo Kebab na Kredytowej. Zadnych budek z brudasami tylko normalny bar, knajpka gdzie mozna umyc lapy, usiąść. Tylko te 2 miejsca, własne placki, kruche BARANIE mięso. Reszta się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: ADI kebab kurczakowy IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.10, 14:00 Polecam Armit Kebab przy placu Wilsona. Na moje kebabowe uznanie trudno zasłużyć, dlatego po pierwszej wizycie nic nie pisałam. Od czasu pierwszej wizyty minęło już parę miesięcy i muszę powiedzieć że jakość jest niezmienna. Do wyboru są różne mięsa, ja zawsze wybieram kurczaka i ani razu nie trafiła mi się chrząstka, żylasty kawałek czy inna przykra niespodzianka - a na to jestem szczególnie uczulona. Sosy do wyboru są trzy, średni doskonale trafia w mój smak;-) miłą niespodzianką jest kilka plasterków ogórka kiszonego w sałatce, która stanowi około 60 - 70 % kebaba - reszt to mięso. Zawsze biorę na wynos ale sam lokal jest również zachęcający. Po pierwsze dlatego, że jest nowy po drugie wystój jest nowoczesny. Obsługa miła a ceny konkurencyjne (9 zł mały kebab ale jak na mały kebab jest całkiem spory). Ogólnie POLECAM. Jak coś się zmieni napiszę tu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ADI kebab kurczakowy 31.03.10, 14:54 czyli jak dobrze rozumiem, w kebabie jest tylko 30% mięsa? Dzięki za info, wiem gdzie nie iść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: ADI kebab kurczakowy 20.02.12, 19:36 Moim zdaniem jest mniej więcej pół na pół. Na górze jset więcej mięsa a na dole więcej surówki. Nie należę do do jakichś wielkich fanów kebaba, ale z tych co jadłem, to ten w amricie jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvz Re: ADI kebab kurczakowy IP: *.centertel.pl 06.12.10, 00:31 To jak będziesz na nartach zerknij w bielsko-biała na www.kebabomaniak.pl Na prawdę smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalkam87 Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.subscribers.sferia.net 13.05.10, 11:10 FILDORFA 10 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:47 Najlepszy kebab jest tuż obok głównego wejścia do Tesco(taka srebrna przyczepa) na ulicy Górczewskiej obok osiedla Górczewska przy pętli tramwajowej i autobusowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy_mexico AMMAN IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.07.10, 22:11 zdecydowanie najlepszy kebab w mieście to Amman Kebab na Gocławiu a dokładnie na Fieldorfa 10A ;) pyszna Baraninka cudownie doprawiona i super mili ludzie w obsłudze:) serdecznie polecam, ostatnio jem tam codziennie i jeszcze mi się nie znudziło :) PYCHA! Odpowiedz Link Zgłoś
dezyderiusz500 Re: AMMAN 22.07.10, 12:29 W Sufczynie, a jeszcze lepszy w Birczy ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.centertel.pl 06.12.10, 00:29 Do Bielsko-Biała www.kebabomaniak.pl najlepszy kebab i pizza w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik kebaba Aksaray Kebab, dickensa 17A IP: *.home.aster.pl 13.01.11, 15:48 Witam, Goraca polecam Aksaray Kebab na dickensa 17A, nowy lokal, pyszne miesko i sosy, cena przystępna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angie_765 Re: Aksaray Kebab, dickensa 17A 14.01.11, 10:09 hejka, a ja polecam w 100% kebab na Francuskiej róg Zwycięzców. REWELACJA, w życiu nie jadłam lepszego, tyle tylko że nie polecam w lokalu bo na talerzu sporo dodatków a mało mięsa, ale w okienku, na wynos superancki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.gts.entel.pl 30.01.11, 15:14 Osobiście polecam Kebab na Rondzie Wiatraczna. Twoja-Praga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egypcianin Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 15:31 mieso do kebap jest w warszawa z dwie fabryka. Jedn na Praga i jedna przy gielda na Okeciu. Mozecie wybrac jaka salata wam smakuje bo mieso jest take samo w cala Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kababowiec Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 00:08 najlepsz kebaby LINK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedo Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.broadband.pl 25.02.11, 13:19 hej pytanie tylko czy np baranina to nie wolowina wzbogacona o tluszcz barani, dodajacy wlasciwego smaku i charakterystycznego tluszczu. nie sadze aby w ustalonej w Wawie cenie sprzedazy dostac baranine .... . dowiedziawszy sie o tym jakos odebralomi apetyt na wymieniane uznane lokalizacje. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin laden Kebab z Baraniny IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 19:41 Kiedyś można było dostać prawdziwy kebab z baraniny w Fatimie na Solidarności na przeciwko ratusza. Ale tamte czasy minęły teraz jest tam syf a nie kebab. Ja polecam Sapko na JP II Mimo że po drugiej stronie jest King Kebab to Sapko wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Kebab z Baraniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 13:57 www.facebook.com/kebabWarszawa Odpowiedz Link Zgłoś
iandi Odrazam EFES 04.08.13, 22:41 warto przeczytać wpis i zobaczyć w jakich warunkach to robią, a fakt czyjejś biegunki już nie zdziwi. warszawa-ze-smakiem.blogspot.com/2013/08/efes-to-nie-jest-juz-najlepszy-kebab-w.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kebab z Baraniny IP: *.84.gwa.telkab.pl 17.08.13, 18:35 Nigdzie w Warszawie i okolicach nie ma kebaba z baraniny, sprzedają wołowinę jako baraninę. Baranina jest w Polsce droga i nie sądzę żeby gdziekolwiek w Polsce serwowali kebab z baraniny. Najwięksi dostawcy mięsa do kebabów nie mają w ofercie baraniny (np: Ana Foods, Istanbul). Odpowiedz Link Zgłoś
kebabiarz Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 21.09.14, 23:44 zjadłem dziś kebaba na ursusie ul.zagłoby koło sklepu alkohole 24i uwierzcie ,że dawno nie jadłem czegoś tak dobrego i na pewno nie w Warszawie,polecam.kebabiarz Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 26.02.11, 11:24 A najlepsiejszy kebab jest na marszałkowskiej ! warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9169541,Pijany_w_aucie_krzyczal_do_policji__jeszcze_was_zalatwie.html Odpowiedz Link Zgłoś
www.weldmag.pl Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 03.03.11, 21:44 takeście mi smaka narobili że nie wytrzymam. no nie wytrzymam. idę po kebsa :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZ ul.Miodowa 23 przt Krakowskim Przedmiesciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 12:04 POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil DAKARA na Marywilskiej IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 19:37 Naprawdę Super kebab jest w Dakarze w centrum handlowym Marywilska 44, dużo mięcha, super sosy, naprawdę pychota !!! do tego czyściutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Wiatrak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 09:22 W-I-A-T-R-A-K!!! Absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herk_atek Re: Wiatrak IP: *.2.11.227.tvksmp.pl 23.09.11, 20:27 Chili kebab ma fajną promocję na zakupach grupowych - www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,37519,tylko-11-zl-zamiast-21-zl-za-kebab-xxl-i-duze-piwo-w-restauracji-chilli-kebab-w-samym-centrum-war.html Jadł ktoś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Ja polecam Dakare IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.11, 19:40 Przepyszny kebab jest w Dakarze na Marywilskiej 44, bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateć Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 13:56 Witam może ta oferta Was zainteresuje, mega talerz kebab do tego piweczko. www.turbodeal.pl/index.php?id=161 Odpowiedz Link Zgłoś
kamil11643 Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 10.08.11, 09:07 Najlepszy kebab w mieście to Shaam Kebab. Czeka tam na ciebie Mega Zestaw w Super Promocji oszczędzasz 51% W skład mega zestawu wchodzi : (sam zobacz) Shaam Kebab Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godzilla Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 09:23 Tylko WIATRAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żuk Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 29.08.11, 18:26 Polecam przy ulicy Maltańskiej na Stegnach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gamill Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 18.02.12, 16:19 Zajrzyj sobie na do Al Arabi Kebab na Puławskiej 74/78 róg Olkuskiej, bardzo dobre jedzonko. Kurczak lub baraninka do wyboru, ostre i łągodne sosy, bardzo smaczne, do tego co się wpadnie to inna surówka jako dodatek jest. Cena kanapki w baraninką tylko 10zł, więc polecam, smacznie i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_mokotow Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 18.02.12, 20:12 To jak już temat odgrzewamy to ja polecam kebab AMRIT, jest np. koło Wilsona lub Grójeckiej Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.d Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 28.02.12, 18:18 na kabatach kebab king! Odpowiedz Link Zgłoś
svmt Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 14.03.12, 14:26 Wyłącznie Kebab King Odpowiedz Link Zgłoś
flawina Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 22.03.12, 23:32 na placu wilsona, Armit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranell Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.12, 11:02 Dobry kebab serwują w Al Arabi na rogu Puławskiej i Olkuskiej. Za dyszkę dają dużą porcję z kurczakiem lub baraniną, surówka, świetne sosy (ostrrryyy!) i do tego smakowity humus do każdej bułki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llion Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 05.05.12, 09:35 ktoś już wspominał to i ja dorzucę, jeśli ma być dobry i tani to arabski kebab z humusem mozna zjeść w tym kebabie na puławskiej, róg olkuskiej, w stronę centrum, ejst OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.aster.pl 06.05.12, 09:47 Wszędzie tam, gdzie nie pieką tego, co złapią w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kość Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.free.aero2.net.pl 22.05.12, 23:26 W Sapko i Efesie. Odpowiedz Link Zgłoś