Dodaj do ulubionych

gdzie najlepszy kebab w mieście???

• fogofwar10 Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 22.05.12, 23:35
      Zdecydowanie Efes kebab przy kino feminia lub na ul. fracuska, lepszego nie ma, ale trzeba płacic wiecej (12-13 zl).
    • Gość: kepcio Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.12, 19:53
      najlepszy kebab to taki, który NIE bierze mięsa z poziomu -1 z Dworca Centralnego ;)
      a tak poważnie to w kratkę biało-czerwoną na Marszałkowskiej pomiędzy Hożą, a... Wilczą?
      dwa stoliczki ustawione - miód dla podniebienia, najlepiej falafelka sobie skubnąć - szczerze polecam

ciekawostki o kebabach typu Dworzec Centralny, Francuska, gdzie bywać, a gdzie omijać znajdziesz na WWW.TVN.WAW.PL
    • Gość: Jargolll Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 09.07.12, 11:33
      ja zaglądam do al arabi na puławskiej - kebab z baraniną, świetna surówka i sosy, całość naprawdę duża a płacę dyszkę, imho jeden z wiodących w wawce!
    • Gość: sixinol Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 02.08.12, 16:27
      Na mokotowie - róg puławskiej i olkuskiej, w al arabi, najlepszy kebab w mieście imho - świetne pieczywo, baranina palce lizać, całość doprawiona ekstra sosami.
    • Gość: lonekker Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.acn.waw.pl 10.08.12, 19:20
      przy puławskiej i olkuskiej, już ktoś chyba wspominał - al arabi, świetny kebab i bardzo dobrą moussakę także serwują
    • Gość: red Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 12:03
      surowieckiego na przeciwko mega samu
    • Gość: miki Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: 212.180.210.* 05.03.14, 21:45
      jestem smakoszem i niestety stwierdzam ,że wszystkie dobre miejsca sie wypaliły :/ nie ma dobrego kebaba w tym miescie...chyba ze domowy..pozdro
      • kebabiarz Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 20.11.17, 10:27
        polecam www.porakarmienia.pl kebab robiony na miejscu ,przez Polaka i w różnych wersjach.mięso z kurczaka, karkówki wp., ale można trafić nawet kebab z kaczki, indyka lub wołowiny.nie wspomnę już o pysznej pizzy.
        • 1-buc Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 20.11.17, 19:55
          Kebab z karkowki? Taka polska specjalność.
    • Gość: Multikino Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.14, 03:45
      Z okazji 10 urodzin Multikina chcielibyśmy podziękować wszystkim kino maniakom za odwiedzanie naszego kina dlatego też już dziś odbierz dwa bilety na dowolny seans filmowy. Zabierz kumpla lub dziewczynę (przypominamy o dniu kobiet) i spędź miło czas przy oglądaniu filmu. Zapraszamy do odbioru na odbieramy-bony.pl/multikino/46d99
    • 1-buc Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 07.03.14, 10:03
      Ty masz dziś SPAMERZE pracowity dzień jak pokazuje wyszukiwarka
    • Gość: yo Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.14, 13:34
      amrit na grójeckiej szczerze polecam
    • mirabelka_80 najlepszy kebap 22.02.15, 17:38
      Szukałam szukałam, między innymi na tym wątku i znalazłam więc postanowiłam się pochwalić - najlepszy kebap - Berlin Doner Kebap - w centrum Janki, najlepszy jaki jadłam!!!
      • kebabiarz Re: najlepszy kebap 20.11.17, 10:23
        byłem.słaby i drogi
    • jamalaa Asado na kredytowej 03.03.15, 17:30
      a ja polece Asado na kredytowej. Fakt faktem nazwy "kebab" nie znajdziemy w menu, ale znajdziemy coś analogicznego, Shoarmę zawijaną w tortillę. Nieporównywalne z kebabami, nie wspominając w ogóle o sieciówkach typu kebab king gdzie w ogóle nie da się jeść. weźcie sandwicha po libańsku! Mega!
    • Gość: maya afondo haha HACi Karakut najczyściejszy turek w warszawie IP: *.146.83.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.15, 13:56
      polecam kebab na ul świętokrzyskiej ,tam dzie pracuję Haci , to jeden z najczysciejszych turków w Warszawie.
      ten człowiek jest bardzo czystą osobą , dania które gotuję są przepyszne, nie używa przypraw tandetnych tylko arabskie oryg.....mieso jest czyściutko przyżądzone , kuchnia tego człowieka jest czyściutka. potrafi gotować wspaniałe dania, polecam jedzenie które on gotuję lub kebeb który on robi. przepyszne sałatki ze świerzych warzyw, super desery, a kurczak w różnej wersji ,polecam wszystkim polakom dania które gotuję Haci.

afondo kolego maya+haci = mustafa,metin haaa
    • next.waw Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? 21.04.16, 07:53
      FEDI KEBAB
      Warszawa ul. Radzymińska 93 (przystanek Piotra Skargi, pod kładką)
      Spróbujcie naszego kebaba
      otwieramy w czwartek 21.04.16
      Zapraszamy od 10.00
      Do zobaczenia
    • Gość: SnD Re: gdzie najlepszy kebab w mieście??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.06.16, 17:17
      Kebab To tylko Stegny Habiba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka