Dodaj do ulubionych

baba z wlosami na klacie bredzić zaczęła:)))))

20.08.07, 16:07
babulec który ponoć ma włosy na klacie bredzic zaczął.hehehe
wiadomosci.onet.pl/1591748,11,item.html
Ciekawe że ma znajomego milicjanta:))))) może to prawda jest że była w ORMO. Tylko beret założyć jej:))))hehehehe.....Babulec........
Obserwuj wątek
    • bez-bufetu Posłanka od faxu..... 20.08.07, 21:00
      wiarygodność pani Hojarskiej, której życie prywatne samo jest jak kronika policyjna, nie wymaga komentarza......
    • dori_wawa Re: baba z wlosami na klacie bredzić zaczęła:)))) 20.08.07, 22:45
      Moje wątpliwości budzi, dlaczego na czele tak pręznej parti stoi
      taki oszołom jak tusek? Śmiem twierdzić, że gdyby zmienili tego
      mydłka to nawet mohery, czyli ja mogą aczkolwiek nie muszą zmienić
      zdanie o tej frakcji.
      Pozdrawiam
      • szafajawna baba z wlosami na klacie przeprasza:)))) 21.08.07, 16:23
        wiadomosci.onet.pl/1592292,11,item.html
        babulec wytrzeźwiał chyba że przeprasza:)))
        Re:dori--Co do takiego elektoratu to powiem szczerze---staropolskim "spieprzaj dziadu":)))) tylko można cie pożegnać.nie rozumiem skąd nagła zmaina twojej postawy,przecieżmochery całej platformy nie lubią:))) a teraz stawiasz jakieś ,hehehehe....warunki.Przytul sie z powrotem do lewackiego romka,zboczonego andrezja i psychopatycznego jarka:)))) to są twoi przywódcy,platforma i jej wyborcy nie potrzebują horągiewek:))))
        • Gość: Dori Re: baba z wlosami na klacie przeprasza:)))) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.08.07, 22:32
          Jeżeli potrafisz czytać to babulec twierdzi, że nic takiego nie
          powiedział a i twój guru zawsze drugi zamierza pozwać gazetę. Nie
          zmieniam swojej postawy(stwierdziłam tylko że mogę to rozważyć, gdyż
          jak wiadomo tylko krowa zdania nie zmienia bo go nie ma).Jak na
          razie jest mi bardzo dobrze i twierdzę, że to dzięki rządom PIS-u.
          Odnośnie twoich inwektyw i tonu wypowiedzi sądzę, że marzysz o
          niezłym nazwę to przytulaniu przez donka, gdyż ja mam własnego
          wspaniałego męża i żadnych romków i andrzejów mi nie trzeba.
          Odnośnie Jarka to wytłumacz mi proszę dlaczego jest psychopatyczny-
          oczywiście jeżeli masz na tyle odwagi.
          Reasumując twoja wypowiedz to jeden wielki bełkot. Popracuj nad
          ortografią przecież platforma i jej wyborcy to ludzie tylko i
          wyłącznie wykształceni :)))))
          A teraz zacietwierz się i wysmaruj mi jeszcze parę epitetów, w końcu
          to i tylko to potrafisz w życiu.
          Pozdrawiam
          • szafajawna droga dori,alku czy omarze lub jak cię tam zwać:) 22.08.07, 16:10
            Jak powyżej.Osobiście wolałbym aby PiSowskie oddziały trwały jeszcze dwa lata,niech doprowadzą chociaż jedną sprawę do końca i niech sie to rozpieprzy.wróce wtedy z wypoczynku aby odbudowywać zgliszcza:)))
            Cieszy mnie to że PiS ci dobrze zrobił,że lubisz być podsłuchiwana,podgladana.Ekshibicjonizm widać ci odpowiada:)))) Psychopatyczny ,hmmm..... przyjrzyj się jemu dokładnie...Co do inwektyw-
            • dori_wawa Re: droga dori,alku czy omarze lub jak cię tam zw 24.08.07, 21:57
              Witam serdecznie. Zacznę od tytułu wątku. Cyt. ,,droga dori,alku czy
              omarze lub jak cię tam zwać:), jest takie powiedzenie, że kto widzi
              w innych złodzieja sam jest złodziejem i brnąc dalej jeżeli nie
              zrozumiesz, ktoś kto widzi w jednej osobie wiele osób sam ma wiele
              osobowości.Idąc twoim tokiem myślenia i obserwując zakładane wątki
              sama czasami sie gubię czy jesteś donkiem czy szafąjawną. Osobiście
              wolę żeby PIS rządził, gdyż żadnej innej normalnej alternatywy
              narazie nie widzę. Głosowałam w pierwszej turze na UPR ale
              niestety....Odnośnie jak to powiedziałeś robienia mi dobrze przez
              PIS, nie wiem dlaczego choć mogę się tylko domyślać dlaczego masz
              cały czas takie skojarzenia (a to przytulać się do kogoś a to robi
              dobrze), masz jakieś problemy? Moja sąsiadka jest psychoanalitykiem,
              po znajomości załatwię tobie jakiś rabacik :)
              Nie jestem posłuchiwana, każdy praworządny obywatel nie jest. Płacę
              uczciwie podatki(choć chcę żeby były mniejsze). Widać ty masz coś na
              sumieniu , ciekawe co?
              Psychopatyczny, hmmm...spotkałam Pana Jarosława Kaczyńskiego na
              cmentarzu Powązkowskim przy grobie jego ojca. Całkiem sympatyczna
              postać, miły w rozmowie, więc może masz jednak odwagę i wytłumaczysz
              swoje obserwacje. Co do inwektyw, jakich inwektyw? Ortografia, no
              cóż fakt nie czytałam netykiety, ale jako niewykształcony moher, i w
              dodatku ze wsi mogę tego nie wiedzieć co znaczy tak trudne słowo :)
              Wyjechaliście powiadasz, więc teraz to już donek nie tylko będzie
              zawsze drugi ale i któryś tam.
              Ludzie naprawdę wykształceni i mądrzy nie muszą wyjeżdzać.
              Pozdrawiam

• real-pi-es re-dori 26.08.07, 10:55
                Widzę tu że dori jako sympatyk PISu mąci sobie chyba w głowie.Przecież w tym tekście kierowanym do szafy podkreślasz to co uosabia kaczyńskich.To jest tak.Ukradłaś masełko i krzyczysz"łapaj złodzieja".A sama kradniesz dalej.ilowska jako osoba która ChętnieUdzielałaInformacjiSasiadowiUbekowi dzisiaj krzyczy że tusek jest agentem.Kaczor zatrudniając ludzi z byłej pzpr i ich pomagierów-wasser,kryże i dzziecii aparatczyków-gosiak i ziobra,krzyczy że platforma jest pełna agentów.Coż wam się chyba popieprzyło,może za dużo trawy rano palicie.I szafa ma jednak rację-kaczor rozmydla w szystko w myśl swojego historycznego powiedzonka 'nikt nas nie przekona że czarne to czarne a białe jest białe".
                • dori_wawa Re: re-dori 27.08.07, 22:45
                  Witam serdecznie. Tak masz rację Dori to sympatyk PIS-u. Moje słowa
                  były skierowane do szafyjawnej, czysto personalne,bez żadnych
                  poddtestów do innej osoby, więc albo masz problem z czytaniem albo
                  nie wiem co ciebie gryzie. Podkreślam tekst był skierowany do
                  szafajawna jako szafajawna a nie donek jamajka itd., więc zacytuję
                  ,, Kibic z dala się nie w.....,,
                  Pozdrawiam
                  P.S.
                  Nie palę trawy(gdyż narkotyki a i trawa do nich należy są dla ludzi
                  słabych). Jeżeli jesteś tak mocny to powiedz co mi osobiście się
                  popieprzyło:)Walcz powiedz to ,że jestem.... i tutaj pole do popisu
                  dla ciebie.
                  Czekam na odwagę, heeee. Piszę personalnie do ciebie
          • szafajawna A babulec wyrażnie przeprosił za swoje słowa. 22.08.07, 16:12
            Danuta Hojarska już kilka miesięcy temu opowiadała dziennikarzom "Wprost" o policyjnych archiwach, w których mają się znajdować akta dotyczące rzekomego bicia żony przez lidera platformy. Chciała skontaktować nas z tajemniczymi informatorami, którzy mieli opowiadać o tej sprawie. Obiecywała nawet, że może przywieźć do Sejmu dokumenty na ten temat.
            wiadomosci.onet.pl/1591748,11,item.html
            Tylko wy potraficie mówić że "czarne jest białe a białe czarne".
            • dori_wawa Re: A babulec wyrażnie przeprosił za swoje słowa. 24.08.07, 21:59
              "....bądź wolnym i szanuj wolność każdego człowieka jako swego
              brata. Tylko niewolnik, nie znający wolności, może nastawać na
              wolność innych."

Czy ty rozumiesz co to znaczy, czy tylko tak się wkleiło przez
              przypadek?
              • szafajawna Re-dori,alek vel omar itp........ 25.08.07, 15:40
                No właśnie:) Bądź wolny i szanuj bliźniego :) jakoś nie dotyczy to pisowskich machloi:))))) wysłuchuje się bandziora skazanego za morderstwa ale nie swojego ministra:))) relatywizm to choroba tocząca się przez pis od początku kadencji.PiS -OFF!
                • dori_wawa Re: Re-dori,alek vel omar itp........ 27.08.07, 23:00
                  No właśnie :) Płacisz podatki w Polsce, w Warszwie?
                  Pozdrawqiam
                  • szafajawna No właśnie,płacę :))))) 28.08.07, 16:28
                    Płacę także na przeróżne fobie małych ludzi którzy swoje psychopatyczne obawy wypietrzyli na zewnątrz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka