Gość: Asia IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 14:10 Slyszalem, ze na jednej z ulic uczennice gimnazjow oferuja swe uslugi. Podobno w programie "Pod napieciem" o tym mowili jakis czas temu. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roody102 Re: Ma?oletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 08.07.03, 14:46 Nie wiem. Jesli prawda, to smutna i przerazajaca. Niemniej... nie moge sie powstrzymac od dania takiej, cynicznej troche uwagi. Po co isc na prostytutki z gimnazjum, na ulice, jak mozna pojsc na byle dyskoteke w Warszawie i miec to samo, za, przepraszam, kilka drinkow? Same sie pchaja w lapy, jak tylko starszy facet pusci do nich oko... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ma?oletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 08.07.03, 15:07 Moze kilka drinkow w dyskotece kosztuje wiecej ?;) A znajac warszawskie ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Ma?oletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 08.07.03, 15:14 Moze. Ale to nawet nie o cene chodzi. Po co "isc na dziwki" jak mozna "isc poderwac laske w klubie". O ilez lepsze samopoczucie... Znow musze zaznaczyc, ze nie mowie swojego zdania na ten temat tylko tak rozwazam co motywuje potencjalnych klientow, abstracujac od obzydlistwa calej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ma?oletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 08.07.03, 15:51 :) po co sie napierdolic wodka ...mozna ...wprowadzic sie w stan kotrolowanej eufori dokonanej za pomoca legalnego produkty oblozonego akcyza i podatkiem nabytego w drodze kupna w lokalu uzytkowym majacym nazwe slep monopolowy za pomoca biletow Narodowego Banku Polskiego ....ale efekt jest ten sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: hmm IP: *.racke.de, / 192.168.6.* 08.07.03, 15:13 > na byle dyskoteke w Warszawie na przyklad na jaka ? > starszy facet czyli w jakim wieku (19?, 26?, 33?, 40?, 4999?) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: hmm 08.07.03, 15:17 Na przyklad to nie wiem, bo sam nie chadzam, generalnie. Ale nie o to chodzi - na imprezy, na koncerty, do kina, w sobote do pubu - wszedzie laza takie siksy. Nie mowiac o wakacyjnych kurortach. Ile lat? Nie wiem. Ile ma taka gimnazjalistka? 16? Powidzmy, ze 16, zeby nie wchodzic w rejony kryminalne... To sztuka jest poderwac 16-tke jak sie ma lat kolo 20, 25? Zadna. Same leca na starszych od siebie. 19 to moze byc nieco za malo dla bardziej wybrednych. Dobra, koncze, bo na cynika i zoczenaca wyjde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haladia Re: Ma?oletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? IP: *.tele2.pl 08.07.03, 15:56 roody102 napisał: > Nie wiem. Jesli prawda, to smutna i przerazajaca. Niemniej... nie moge sie > powstrzymac od dania takiej, cynicznej troche uwagi. Po co isc na prostytutki > gimnazjum, na ulice, jak mozna pojsc na byle dyskoteke w Warszawie i miec to > samo, za, przepraszam, kilka drinkow? Same sie pchaja w lapy, Zawsze tak było. Na temacie małoletnich, pchajacych sie do Stodoly i Hybryd, wykorzystywanych cynicznie przez 'bananową' i 'kosmopolityczną' mlodzież robiono kariery dziennikarskie i naukowe. Zauważyć jednak trzeba ze teraz dzieje sie to za rzadów Kaczora, gdy miasto ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuburs Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 08.07.03, 16:12 ja tez sie nie moge powstrzymac od uwagi, ze jesli maja to robic to juz lepiej ze robia to u siebie niz na autostradzie w niemczech albo na "wyjezdzie jezykowym" jak to mowia rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Tak... IP: *.acn.pl 08.07.03, 22:23 1. W prawie kazdej dyskotece mozna wyrwac panienke na jedna noc. Ground Zero, Hybrydy, Park, dawna Planeta. Latwiej w dyskotekach z muzyka techno, disco niz np. metal czy rock ale mozna wszedzie 2. Czemu tak jest? Mlodym panienkom hormony uderzaja do glowy, media lansuja wolne i bogate zycie, rozrywek i zajec dla mlodziezy coraz mniej (brak pieniedzy i gleboka zapasc wychowawcza polskich szkol), szczegolnie na wsiach; prawie kazda mloda panienka chce czuc sie dorosla i byc powazana w towarzystwie (tego wymaga dzisejszy swiat, przynajmniej w tej formie w jakiej lansuja go media i spora czesc otoczenia) a gdy przespi sie z doroslym facetem i pokaze sie z nim w klubie to od razu ma respekt w towarzystwie i czuje sie dorosla 3. Tak nastoletnie dziewczyny sprzedaja sie na ulicy. 4. Czemu tak jest? Hormony, dramatyczna sytuacja materialna wiekszosci Polskich rodzin (szczegolnie na wsiach), gleboka zapasc wychowawcza Polskich szkol, popyt wsrod `klientow` na nastoletnie dziewczyny (taka jest czysta, najprawdopodobniej nie ma jeszcze HIV i innego badziewia, ma waska pochwe, mozna sie z nia fajnie pobawic, bo jeszcze nie wie do konca co to seks i latwo ja podniecic), chec wejscia przez nastolatki z dorosle zycie (ktore, niestety, utozsamiane jest ze wspolzyciem seksulanym. Duza role odgrywaja tutaj niestety media) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Tak... 08.07.03, 23:46 Pezet - "5-10-15", tytulem skojarzenia. [Pezet] Wycieczka po nocnych klubach, stoi sztuka z koleżanką Letni upał, niezły ubaw, śmigam z pełną coli szklanką Dalej druga z mocną Warką, obok jeszcze cały karton Chce wyjść z gadką, ale słucham patrz na tamtych mają auto Poszła duba, nie warto, gruba małolata bluzga Zajebiście, kurwa, niezły towar, przydał by się jeszcze browar Z mózgu woda, chowam się, po co czas marnować, chyba śnię Tuż obok na schodach słyszę słodki śmiech Miła osoba, spoko biust, ma seksi usta, trafia w gusta Bez obaw podbijam, ładna buźka, spox makijaż, mija moment patrzę Kończę cole zacznę zaraz, twarz jej roześmiana Wypijemy za nas mała, mam hajs akurat Umili nas czas Black Curant, spadaj proszę Dla mnie dzisiaj będzie proszek lub gruda Chwila, chwila, kumam, spoko mała już mnie nie ma Ilu miało ją tego wieczoru długo by wymieniać Ref.: [Mes] Ej laleczko czemu to tak miało by być Że czuła byś wstyd gdybym chciał cię... Ja robię to tylko po to, bo znam się na klientkach I lubię na ciebie patrzeć jak jesteś uśmiechnięta x2 [Pezet] Tydzień później ten sam scenariusz, na posadzce marmur Fury, cipki, w akwarium rybki Po kilku chwilach znam już wszystkich i mam tu cycki To działa na mnie jak valium, jak trzy dni w parku rozrywki W barku Cin-Cin, Blue Bols, jeden szybki ubot w kuchni Jedna laska mówi mam dziś urodziny, świeczki zdmuchnij Barek jest już pusty, ja chciał bym być trzeźwy Chce dojść do werandy, trochę się rozluźnić i orzeźwić Przy Dangri czuje guczi enwi, to mała z przed tygodnia Mówi do mnie strzała, fajnie dziś wyglądasz O co comon zaraz, w tle gdzieś leci Letniak Skąd ta zmiana, jej podoba się mój dres i metka śmierdzi mięta, wiesz jak by tego było mało Kurwa ma 14 lat, mógłbym kręcić z jej mamą Ref. [Mes] Pole 5-10-15, a 15-20 Różnice 6 lat, nie mogę tego znieść jak Polują te siksy, klęska jak peksy, Sajgon i Bagdad Aśka, Zuza, Kaśka, Karolina, Magda Lubię twoją młodość i ten wczesny seks baby Lubię twój głos i twój krzyk jak West Krawen Zejdę na ziemię choć mówiłem tyle razy (co?) Problemem jest twój wiek, nie to że jesteś byle bazyl Azyl, jeden wieczór, dwa i dobranoc Jesteś za młoda jak córka Tonego Soprano Disco dance, piguły w klubach z koleżanką (co?) Takie są jak plankton, nie widzisz mnie, widzisz banknot Siedzę u ciebie, mówię zapnij bluzkę, popraw włosy Twój stary wcześniej wrócił z pracy Ej dobra dosyć, rzygasz po jednym piwie Łatwo cię upić, nie należysz do dziwek To raczej słaby cień grupis Wiem lubisz dużą prędkość jak konkord (jak co?) I lubisz dużo gadać jak słonko jak Max Kolonko Piętrowe łóżko, twoja siostra śpi na górze Nie śpię dziś na dole, sprawdzę jakość tych łóżek Ej laleczko czemu to tak miało by być Ej laleczko, zmiana Ej laleczko czemu to tak miało by być Ej laleczko Ej laleczko czemu to tak miało by być Ej laleczko, zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 21:10 To cała niestety "naga" prawda.To takie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Tak... IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 15:34 roody ty juz nie cytuj , to meczace czytac takie wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
agas71 Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 11.07.03, 10:44 Małoletnie panienki chcą szybko być dorosłe, stąd tak łątwo je poderwać starszym facetom, zgadzam się z przedmówcami. Ale najważniejsza jest dla nich kasa, zajrzyj do tzw. kobiecej prasy: obowiazkiem zadbanej laski jest: solarium, kosmetyczka, fryzjer (w sumie od minimum 200 do 700 zł miesięcznie), dobre buty (do każdej kreacji inne, ceny haha od 400 zł wzwyż), perfumy, szminki, tusze, kremy, ciuchy, pod disco wypada podjechać z kimś dobrą bryką itd, itp. Skąd mamusia pielęgniarka czy urzedniczka weźmie na to wszystko? Ładna panienka moze z matmy mieć trzy z dwoma, ale liczyć umie świetnie! Miałam znajome, które otwarcie nie przyznawały się do takiego podejścia, tylko że z biedakami się nie zadawały, zawsze im "charakter" nie pasował. (Sama jestem kobietą, nie zakompleksionym facetem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kret SKAD SIE BIORĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 11:58 Skad się biorą stare kurwy? Wyrastaja z młodziutkich. Kazda chce być księżniczka i konczy jak szmata. Cóż, kto się dziwka urodził, ten jaskółka nie zdechnie. Dobrze im yak niech konczą w rynsztoku! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Re: SKAD SIE BIORĄ 14.07.03, 22:20 Gość portalu: Kret napisał(a): Dobrze im yak niech konczą w rynsztoku! ============= Czyżbyś był bez winy? rzucisz pierwszy kamieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
zalef1 Re: SKAD SIE BIORĄ 16.12.03, 17:53 Gość portalu: Kret napisał(a): > Skad się biorą stare kurwy? Wyrastaja z młodziutkich. Kazda chce być > księżniczka i konczy jak szmata. Cóż, kto się dziwka urodził, ten jaskółka nie > zdechnie. Dobrze im yak niech konczą w rynsztoku! A któż korzysta z ich usług jak nie Wy , FACECI!? Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 14.07.03, 21:56 Gość portalu: Asia napisał(a): > Slyszalem, ze na jednej z ulic uczennice gimnazjow oferuja swe uslugi. > Podobno w programie "Pod napieciem" o tym mowili jakis czas temu. Czy to > prawda? zawsze byly w W-wie 15 lat temu chyba w okolicach Placu tzrech Krzyzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Dokladnie IP: *.acn.pl 14.07.03, 22:21 Na poczatku lat 90tych chodzilem do podstawowki na Hozej. I juz wtedy bylo wiadomo, ze niektore kolezanki z klasy chodzily wlasnie na Plac 3 Krzyzy w wiadomym celu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekus Re: Dokladnie IP: *.verona01.nj.comcast.net 15.07.03, 01:10 Za moich czasow to na Pl. Trzech Krzyzy byly pedalki ale nie dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Dokladnie IP: 200.76.76.* 15.07.03, 09:27 No to gdzie one w koncu TERAZ stoją?! Robimy impreze u kumpla (dom jest z basenem) i chcielibysmy troche gołych syrenek do wody wpuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak! Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 14:24 Ponawiam pytanko poprzednika?Gdzie to jest dokładnie??Ktos wie ile biorą?? 16stki są najfajniejsze i z nimi już można legalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Ulotki IP: *.acn.pl 15.07.03, 14:55 1. Przeciez na miescie wala sie pelno ulotek agencji towarzyskich. 2. Nie wiem ile biora, bo sam nie korzystalem 3. Stoaj tam gdzie jest ruch: lotnisko, dworce, okolice znanych hotel (Mariot, Sheratom, Bristol), znane ulice (Nowy Swiat) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Pedalki IP: *.acn.pl 15.07.03, 14:56 Zgadza sie, na placu 3 Krzyzy, w ubikacji zwanej grzybkiem (takiej zielonej na tylach kosciola) zbierali sie geje. Wiem, bo chodzilem do 40tki na Hozej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekus Re: Pedalki IP: *.verona01.nj.comcast.net 16.07.03, 01:28 Ok ja hodzilem do 203 na dawnej Sadowej a obecnie Ksiedza Skorupki. Na religje chodzilismy do kosciola Sw. Alex. na placu i w grzybku z tylu kosciola ich bylo widac. A tak na marginesie to czy 40-tka nadal jest szkola tak zwana sportowa? Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: Pedalki 16.07.03, 18:30 ja tez chodzilam do 203 :).40-stka nadal jest sportowa. i potwierdzam, ze w grzybku na pl.Trzech Krzyzy zbieraly sie pedalki, a jakk zliklidowano grzybek, to znicze palili na tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekus Re: Pedalki IP: *.verona01.nj.comcast.net 17.07.03, 05:04 Dzieki nie mieszkam juz tam ale fajnie poznawac ludzi z ktorymi ma sie cos wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t NIE BALIBYŚCIE SIĘ Z TAkiMI DZIEWCZYNAMI? IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:08 Gość portalu: Wawiak! napisał(a): > Ponawiam pytanko poprzednika?Gdzie to jest dokładnie??Ktos wie ile biorą?? > 16stki są najfajniejsze i z nimi już można legalnie:) A nie boisz się, że to jakieś ćpunki, tak zdesperowane gdy na "głodzie", że gotowe są się przespać choćby z nosorożcem? Czy to nie mogłoby być "trochę" niebezpieczne? Być może się mylę, ale powiedzcie co o TYM myślicie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepeprs A co to zmienia? IP: *.acn.pl 17.07.03, 09:50 A co to zmienia dla kogos napalonego i lubiacego takie zabawy, ze on narkomanka na glodzie jest. Tym lepiej, mniej wezmie (bo jest zdesperowana), zgodzi sie na wiecej (bo jest zdesperowana). Jedyna niedogodnosc to taka, ze dla wlasnego bezpieczenstwa musisz miec dobra gume. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: A co to zmienia? IP: *.man.polbox.pl 17.07.03, 15:37 ale fajnie chcialem cos dodac od siebie ale wlasciwie juz poruszyliscie wszystkie tematy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? IP: *.met.pl 17.07.03, 16:08 Ekstra, wszycy powiedzieli już co trzeba bla bla bla... tylko zastanawia mnie, dlaczego wszyscy kolesie tak łatwo rzucają obrazowe "szmatka", "lachociąg". "kurwa", "dziwka", "szlaufik" etc. etc. ale wsadzenia fiuta w taką nie odmówią....Drodzy panowie, dla mnie facet, ktory leci na latwą panienkę, jest taką samą kurewką, jak ona, i to często jeszcze bardziej wyrachowaną, bo jeśli taka gówniara ma 16 lat i się puści, to czesto kieruje nią chęc dorownania koleżankom, chęć bycia "cool" czy wreszcie chęc sprobowania nieznanego;p he czyli zwykla głupota ...a kolesie, ktorzy z niej skorzystaja dzialaja świadomie i bez skrupułów więc ich morale to niejednokrotnie jeszcze większy szajs niż takiej "szmatki" Pomyślcie o tym następnym razem, jak będziecie zakładać tą "dobrą gumę" tylko pomyślcie głową, nie główką... Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? 17.07.03, 16:28 Gość portalu: Misty napisał(a): > Ekstra, wszycy powiedzieli już co trzeba bla bla bla... tylko zastanawia mnie, > dlaczego wszyscy kolesie tak łatwo rzucają > obrazowe "szmatka", "lachociąg". "kurwa", "dziwka", "szlaufik" etc. etc. ale > wsadzenia fiuta w taką nie odmówią....Drodzy panowie, dla mnie facet, ktory > leci na latwą panienkę, jest taką samą kurewką, jak ona, i to często jeszcze > bardziej wyrachowaną, bo jeśli taka gówniara ma 16 lat i się puści, to czesto > kieruje nią chęc dorownania koleżankom, chęć bycia "cool" czy wreszcie chęc > sprobowania nieznanego;p he czyli zwykla głupota ...a kolesie, ktorzy z niej > skorzystaja dzialaja świadomie i bez skrupułów więc ich morale to > niejednokrotnie jeszcze większy szajs niż takiej "szmatki" > Pomyślcie o tym następnym razem, jak będziecie zakładać tą "dobrą gumę" tylko > pomyślcie głową, nie główką... hahahaah typowe kobiece myslenie tzw typowa kobieca logika taka sama kurewka hahaahah no rzeczywiscie roznie do tych spraw podchodzimy u nas to chodzi o rozladowanie napiecia glownie , jak to jest z gowniara to rzecywiscie nie fair , ja sam bym nie mogl , ale z latwa panienka czemu nie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Małoletnie PROSTYTUTKI w Warszawie??? IP: *.met.pl 17.07.03, 16:59 HEHE chętnie się dowiem, co w moim mysleniu jest takiego "typowo kobiecego". No bo chyba do tanga, nawet tak podrzednego trzeba dwojga, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś