Gość: tomcat IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 11.07.03, 21:57 Warszawa nie Pcim Panie Olgierdzie, spokojnie, pieniądze się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tuzin Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 14:44 Oczywiscie dla KSP-gazetki najwazniejsze jest ze LEGIA BEDZIE MUSIALA GRAC NA KURWIKTORSKIEJ i tak juz trzeba zatytulowac artykul, gdy nawet nie wiadomo jeszcze czy stadion Legii bedzie modernizowany za rok czy za dziesiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberr Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.ics.purdue.edu 12.07.03, 18:59 Polonia ma swietne polozenie na kameralny nowoczesny stadion. Ale nie wydaje mi sie rozsadnym wprowadzanie tam huliganow spod Warszawy, ktorzy dojezdzaja kolejka zza miasta. Na mecze pilkarskie chodze w calej Europie z moja zona i dziecmi ale gdy przyjezdzam do Warszawy wole spotkac sie z kibicami Polonii niz posluchac hamskich kibicow na Lazienkowskie(nie dotyczy to na szczescie wszystkich kibicow Legii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 21:43 Zanim wrocisz nosic cegly na budowie gdzies w Niemczech albo na plantacje truskawek w Hiszpanii, sprawdz w slwniku pisownie slow CHAMSKI i CHULIGAN. Aha no i jeszce zdjecia stadionu Polonii bo z tego co mi wiadomo nie jest on nowoczesny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Jak kibic Legii tu coś napisze to widac że tłumok IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 12.07.03, 22:44 Po IP widać że to pracownik naukowy Uniwersytetu Purdue w USA. Po latach pobytu poza Polską można mieć kłopoty z ortografią a poza Polską pisze się hooligan. Czy wsród kibiców Legii naprawdę nie ma inteligentnych osób, moglibyście wydelegować jakąś osobę do pisania w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat PS Tuzinie popełniłeś sam 2 błędy ortograficzne IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 12.07.03, 22:48 nie liczę polskich ś,ć,ó itp. bo przypuszczam, że specjalnie udajesz, iż nie masz polskiej czcionki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Tuzin - typowy skretyniały kibc ..weluchy ! IP: *.chello.pl 13.07.03, 12:53 Przecież to jest duży klub, a wśród motłochu trudno znaleźć kulturalnego i wykształconego cwela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Tomcat dziadzie.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:02 To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec ojczysty jezyka. Patrz Zbigniew Brzezinski - mimo wielu lat w Stanach mowi po polsku lepiej niz niejeden co spedzil tu cale zycie. A co do polskich znakow, to dawno dawno temu, o czym Ty mozesz nie wiedziec bo jestes dziadkiem z Muranowa co ma internet od wczoraj, obowiazywalo cos takiego jak NETYKIETA. Jednym z jej punktow bylo to zeby nie pisac polskich fontow, gdyz nie na wszystkich komputerach sie one pojawiaja... I tak na koniec do wszystkich rencistow: CZY WY POTRAFICIE SZCZEKAC TYLKO W INTERNECIE? DLACZEGO NIE CHODZICIE PO MIESCIE W BARWACH, DLACZEGO NIE POWIECIE TEGO CO TU PRZESTAWIACIE JAKIEMUS LEGIONISCIE WPROST? Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Tuzin jest niestety ... . 13.07.03, 16:40 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec ojczysty > jezyka. Patrz Zbigniew Brzezinski - mimo wielu lat w Stanach mowi po polsku > lepiej niz niejeden co spedzil tu cale zycie. A co do polskich znakow, to dawno > > dawno temu, o czym Ty mozesz nie wiedziec bo jestes dziadkiem z Muranowa co ma > internet od wczoraj, obowiazywalo cos takiego jak NETYKIETA. Jednym z jej > punktow bylo to zeby nie pisac polskich fontow, gdyz nie na wszystkich > komputerach sie one pojawiaja... > I tak na koniec do wszystkich rencistow: CZY WY POTRAFICIE SZCZEKAC TYLKO W > INTERNECIE? DLACZEGO NIE CHODZICIE PO MIESCIE W BARWACH, DLACZEGO NIE POWIECIE > TEGO CO TU PRZESTAWIACIE JAKIEMUS LEGIONISCIE WPROST? Tak Tuzin. Dotychczas myślałem, że Cię dyskryminują. Teraz wiem, że jesteś idiotą. Nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tomcat dziadzie.... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 18:44 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec ojczysty > jezyka. ====================================== Tym bardziej ,że nawet przebywając w Polsce ma się z nim kłopoty:-> Prawda,Tuzin:->> ======================================== Do reszty nie będę się odnosił,szkoda gadania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Tuzinie prosiłem żebyście wytypowali jednego IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 20:13 inteligenta. To że Pan Zbigniew Brzeziński świetnie mówi nie oznacza że tak samo pisze - tego nie wiemy. Gdybys wiedział ile zarabiaja naukowcy na Purdue University nie mógłbyś pisać w Internecie albowiem zapewne byś dostał z zawiści biegunki. Zważywszy na wyzwiska i poziom wypowiedzi reprezentujesz typowy dla kibiców Legii poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Tuzinie czy skończyłeś chociaż szkołę zawodową? IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 20:23 Twoje zdanie ...To że sie przebywadługo za granicą nie zezwala na to żeby zapomnieć ojczysty języka... jest zaiste swoista perełką która pozostawia wątpliwości co do tego faktu. Nie wspomnę o reszcie wypowiedzi bo brak słów. Dlaczego miałbym dyskutować poza tym forum z osobą po szkole zawodowej (może) ? Jeszcze tak nisko nie upadłem, a odpowiadam tylko dlatego że piszą tutaj o mojej ukochanej Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjush Re: Tuzinie czy skończyłeś chociaż szkołę zawodow IP: 212.160.141.* 18.07.03, 09:03 daj spokoj tomcat. nie mow, ze kibice legii to ludzie ograniczeni bo tacy sa w w calej polsce. a to, ze - jezeli chodzi o warszawe - najwiecej ich skupilo sie przy legii to tylko dlatego, ze jest to klub bardzo popularny i od wielu lat nie schodzi ponizej pewnego poziomu sportowego (obiektywnie mowiac duzo wyzszego niz polonia). pewien jestem, ze gdyby proporcje byly odwrotne - to wiekszosc tych samych ludzi kibicowala by nie legii a wlasnie polonii. uwazam, ze w tym ich kibicowaniu nie chodzi o aspekt czysto sportowy ale o wlasne kompleksy (syndrom czlowieka zakompleksionego?) leczac wlasne kompleksy, nie mogac sie pochwalic zadnymi albo nielicznymi sukcesami w zyciu prywatnym/zawodowym/szkolnym utozsamiaja sie z klubem o wyzszej pozycji po to tylko by czuc sie lepszym od kibicow przeciwnej druzyny (my mamy sztuczne oswietlenie, a wy nie! my bedziemy miec podgrzewana murawe, a wy nie! i takie tam....) spojrz na przyklad malysza... ilu kretynow nagle "zainteresowalo" sie skokami? ich nie interesuje rywalizacja sportowa, chodzi tylko o to by pokazac - a w zasadzie dogryzc - niemcom, finom, austriakow, itp... ze "my mamy malysza, a wy nie". aha... kibicuje, hmm... kibicowac to moze za duze slowo ale w pierwszej kolejnosci czytam artykuly, sprawdzam wyniki legii :), ktora zainteresowalem sie jakies 8-9 lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Za te 40 lat.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 21:35 W innym watku ten gosciu napisal ze jest studentem w USA ( w tym, ze chodzi na mecze w calej Europie...), czyli ile lat tam siedzi? Co do mojego wyksztalcenia to pragne Cie uspokoic - skonczylem renomowane liceum, a obecnie posiadam indeksy dwoch wydzialow UW. Do zobaczenia na derbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Za te 40 lat.... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 21:38 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > a obecnie posiadam indeksy dwoch wydzialow UW. Do zobaczenia na derbach ============ Kradzione??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Studiów wieczorowych gdzie przyjmują każdego kto IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 22:12 ma pieniądze. W jakim renomowanym liceum uczą takiego języka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin ...za V ligi smak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 23:12 Wlasnie problem w tym ze sa dzienne i na szczescie nic za nie place. Z mojej strony to juz EOT nie mam zamiaru polemizowac z jakims znudzonym typkiem. Czesc i zycze wpierdolu 09.08 po pierwszym meczu na WLASNYM stadionie przy ulicy Lazienkowskiej 3a heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ...za V ligi smak... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 23:24 No cóż ,ja ze swej strony życzę żebyś w końcu znalazł swoje miejsce w życiu. Może to będzie Białołęka,może Wronki-wybór nie będzie należał do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel X ludzie!! o co wy się kłócicie??!! IP: *.chello.pl 13.07.03, 21:26 przecież stadion legii nigdy nie powstanie.(przynajmniej nie za mojego życie( mam 19 lat hehe)) Odpowiedz Link Zgłoś