Dodaj do ulubionych

Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwiktor...

IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 11.07.03, 21:57
Warszawa nie Pcim Panie Olgierdzie, spokojnie, pieniądze się
znajdą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tuzin Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 14:44
      Oczywiscie dla KSP-gazetki najwazniejsze jest ze LEGIA BEDZIE
      MUSIALA GRAC NA KURWIKTORSKIEJ i tak juz trzeba zatytulowac
      artykul, gdy nawet nie wiadomo jeszcze czy stadion Legii bedzie
      modernizowany za rok czy za dziesiec.
      • Gość: roberr Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.ics.purdue.edu 12.07.03, 18:59
        Polonia ma swietne polozenie na kameralny nowoczesny stadion.
        Ale nie wydaje mi sie rozsadnym wprowadzanie tam huliganow spod
        Warszawy, ktorzy dojezdzaja kolejka zza miasta.
        Na mecze pilkarskie chodze w calej Europie z moja zona i dziecmi
        ale gdy przyjezdzam do Warszawy wole spotkac sie z kibicami
        Polonii niz posluchac hamskich kibicow na Lazienkowskie(nie
        dotyczy to na szczescie wszystkich kibicow Legii)
        • Gość: Tuzin Re: Kuś podobał się w Hanowerze. Legia na Konwikt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 21:43
          Zanim wrocisz nosic cegly na budowie gdzies w Niemczech albo na plantacje
          truskawek w Hiszpanii, sprawdz w slwniku pisownie slow CHAMSKI i CHULIGAN. Aha
          no i jeszce zdjecia stadionu Polonii bo z tego co mi wiadomo nie jest on
          nowoczesny.
          • Gość: tomcat Jak kibic Legii tu coś napisze to widac że tłumok IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 12.07.03, 22:44
            Po IP widać że to pracownik naukowy Uniwersytetu Purdue w USA.
            Po latach pobytu poza Polską można mieć kłopoty z ortografią a
            poza Polską pisze się hooligan.
            Czy wsród kibiców Legii naprawdę nie ma inteligentnych osób,
            moglibyście wydelegować jakąś osobę do pisania w GW.
            • Gość: tomcat PS Tuzinie popełniłeś sam 2 błędy ortograficzne IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 12.07.03, 22:48
              nie liczę polskich ś,ć,ó itp. bo przypuszczam, że specjalnie
              udajesz, iż nie masz polskiej czcionki.
              • Gość: Szczery Tuzin - typowy skretyniały kibc ..weluchy ! IP: *.chello.pl 13.07.03, 12:53
                Przecież to jest duży klub, a wśród motłochu trudno znaleźć kulturalnego i
                wykształconego cwela.
            • Gość: Tuzin Tomcat dziadzie.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:02
              To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec ojczysty
              jezyka. Patrz Zbigniew Brzezinski - mimo wielu lat w Stanach mowi po polsku
              lepiej niz niejeden co spedzil tu cale zycie. A co do polskich znakow, to dawno
              dawno temu, o czym Ty mozesz nie wiedziec bo jestes dziadkiem z Muranowa co ma
              internet od wczoraj, obowiazywalo cos takiego jak NETYKIETA. Jednym z jej
              punktow bylo to zeby nie pisac polskich fontow, gdyz nie na wszystkich
              komputerach sie one pojawiaja...
              I tak na koniec do wszystkich rencistow: CZY WY POTRAFICIE SZCZEKAC TYLKO W
              INTERNECIE? DLACZEGO NIE CHODZICIE PO MIESCIE W BARWACH, DLACZEGO NIE POWIECIE
              TEGO CO TU PRZESTAWIACIE JAKIEMUS LEGIONISCIE WPROST?
              • telewizja.trwam Re: Tuzin jest niestety ... . 13.07.03, 16:40
                Gość portalu: Tuzin napisał(a):

> To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec
                ojczysty
                > jezyka. Patrz Zbigniew Brzezinski - mimo wielu lat w Stanach mowi po polsku
                > lepiej niz niejeden co spedzil tu cale zycie. A co do polskich znakow, to
                dawno
                >
                > dawno temu, o czym Ty mozesz nie wiedziec bo jestes dziadkiem z Muranowa co
                ma
                > internet od wczoraj, obowiazywalo cos takiego jak NETYKIETA. Jednym z jej
                > punktow bylo to zeby nie pisac polskich fontow, gdyz nie na wszystkich
                > komputerach sie one pojawiaja...
                > I tak na koniec do wszystkich rencistow: CZY WY POTRAFICIE SZCZEKAC TYLKO W
                > INTERNECIE? DLACZEGO NIE CHODZICIE PO MIESCIE W BARWACH, DLACZEGO NIE
                POWIECIE
                > TEGO CO TU PRZESTAWIACIE JAKIEMUS LEGIONISCIE WPROST?

Tak Tuzin. Dotychczas myślałem, że Cię dyskryminują. Teraz wiem, że jesteś
                idiotą.
                Nie dziękuj.
              • Gość: kixx Re: Tomcat dziadzie.... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 18:44

> To ze sie przebywa dlugo za granica nie zezwala na to zeby zapomniec ojczysty
                > jezyka.
                ======================================
                Tym bardziej ,że nawet przebywając w Polsce ma się z nim kłopoty:->
                Prawda,Tuzin:->>
                ========================================
                Do reszty nie będę się odnosił,szkoda gadania

• Gość: tomcat Tuzinie prosiłem żebyście wytypowali jednego IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 20:13
                inteligenta. To że Pan Zbigniew Brzeziński świetnie mówi nie
                oznacza że tak samo pisze - tego nie wiemy. Gdybys wiedział ile
                zarabiaja naukowcy na Purdue University nie mógłbyś pisać w
                Internecie albowiem zapewne byś dostał z zawiści biegunki.
                Zważywszy na wyzwiska i poziom wypowiedzi reprezentujesz typowy
                dla kibiców Legii poziom.
                • Gość: tomcat Tuzinie czy skończyłeś chociaż szkołę zawodową? IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 20:23
                  Twoje zdanie ...To że sie przebywadługo za granicą nie zezwala
                  na to żeby zapomnieć ojczysty języka... jest zaiste swoista
                  perełką która pozostawia wątpliwości co do tego faktu.
                  Nie wspomnę o reszcie wypowiedzi bo brak słów.
                  Dlaczego miałbym dyskutować poza tym forum z osobą po szkole
                  zawodowej (może) ?
                  Jeszcze tak nisko nie upadłem, a odpowiadam tylko dlatego że
                  piszą tutaj o mojej ukochanej Polonii.
                  • Gość: marjush Re: Tuzinie czy skończyłeś chociaż szkołę zawodow IP: 212.160.141.* 18.07.03, 09:03
                    daj spokoj tomcat. nie mow, ze kibice legii to ludzie
                    ograniczeni bo tacy sa w w calej polsce. a to, ze - jezeli
                    chodzi o warszawe - najwiecej ich skupilo sie przy legii to
                    tylko dlatego, ze jest to klub bardzo popularny i od wielu lat
                    nie schodzi ponizej pewnego poziomu sportowego (obiektywnie
                    mowiac duzo wyzszego niz polonia). pewien jestem, ze gdyby
                    proporcje byly odwrotne - to wiekszosc tych samych ludzi
                    kibicowala by nie legii a wlasnie polonii. uwazam, ze w tym ich
                    kibicowaniu nie chodzi o aspekt czysto sportowy ale o wlasne
                    kompleksy (syndrom czlowieka zakompleksionego?) leczac wlasne
                    kompleksy, nie mogac sie pochwalic zadnymi albo nielicznymi
                    sukcesami w zyciu prywatnym/zawodowym/szkolnym utozsamiaja sie z
                    klubem o wyzszej pozycji po to tylko by czuc sie lepszym od
                    kibicow przeciwnej druzyny (my mamy sztuczne oswietlenie, a wy
                    nie! my bedziemy miec podgrzewana murawe, a wy nie! i takie
                    tam....) spojrz na przyklad malysza... ilu kretynow
                    nagle "zainteresowalo" sie skokami? ich nie interesuje
                    rywalizacja sportowa, chodzi tylko o to by pokazac - a w
                    zasadzie dogryzc - niemcom, finom, austriakow, itp... ze "my
                    mamy malysza, a wy nie".

aha... kibicuje, hmm... kibicowac to moze za duze slowo ale w
                    pierwszej kolejnosci czytam artykuly, sprawdzam wyniki legii :),
                    ktora zainteresowalem sie jakies 8-9 lat temu :)
                • Gość: Tuzin Za te 40 lat.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 21:35
                  W innym watku ten gosciu napisal ze jest studentem w USA ( w tym, ze chodzi na
                  mecze w calej Europie...), czyli ile lat tam siedzi?
                  Co do mojego wyksztalcenia to pragne Cie uspokoic - skonczylem renomowane
                  liceum, a obecnie posiadam indeksy dwoch wydzialow UW. Do zobaczenia na derbach.
                  • Gość: kixx Re: Za te 40 lat.... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 21:38

> a obecnie posiadam indeksy dwoch wydzialow UW. Do zobaczenia na derbach

============

Kradzione???
                  • Gość: tomcat Studiów wieczorowych gdzie przyjmują każdego kto IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 13.07.03, 22:12
                    ma pieniądze. W jakim renomowanym liceum uczą takiego języka
                    polskiego?
                    • Gość: Tuzin ...za V ligi smak... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 23:12
                      Wlasnie problem w tym ze sa dzienne i na szczescie nic za nie place.
                      Z mojej strony to juz EOT nie mam zamiaru polemizowac z jakims znudzonym
                      typkiem. Czesc i zycze wpierdolu 09.08 po pierwszym meczu na WLASNYM stadionie
                      przy ulicy Lazienkowskiej 3a heheh
                      • Gość: kixx Re: ...za V ligi smak... IP: *.acn.waw.pl 13.07.03, 23:24
                        No cóż ,ja ze swej strony życzę żebyś w końcu znalazł swoje miejsce w życiu.

Może to będzie Białołęka,może Wronki-wybór nie będzie należał do ciebie
    • Gość: obywatel X ludzie!! o co wy się kłócicie??!! IP: *.chello.pl 13.07.03, 21:26
      przecież stadion legii nigdy nie powstanie.(przynajmniej nie za
      mojego życie( mam 19 lat hehe))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka