optymistyczny2 04.10.07, 13:25 Czy ktoś już był w restauracji Rodeo Drive na rogu Nowego Światu i Chmielnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim(ona) Re: Rodeo Drive IP: 89.171.111.* 19.12.07, 08:41 Witam, w ostatani piątek byłam z firmą w Rodeo Drive na kolacji świątecznej.Na początek mimo rezerwacji kelner przesiadał Nas z kąta w kąt, potem czekaliśmy 40 min na same przystawki.Porażka. Nasz szef dostał obiad razem z przystaką.Gdy już podali dania(oczywiście pomylone, zamiast ryżu frytki itp.) przynieśli wino wraz z.....korkiem w środku!Co za bark profesjonalizmu.Naturalnie Nasi Szefowie poprosili w związku z tym managera....przyszedł kelner i zaczął tłumaczyć, że: "To się zdarza"!!!Po czym powiedział : "NIESTETY PAŃSTWA PRZEPRASZAM!!!NIESTETEY????Totalny bark kultury!Oczywiście managera nie było w tym czasie w knajpie. Reasumując.Wcale nie polecam tej bezanadziejnej knajpy!!Pomyśleć że ulokowana jest w samym Centrum Warszawy.Nie ma co, reklamę sobie zrobili dobrą.Gorzej z resztą.Poza tymi wpadkami to jedzenie wcalenie było dobre, steki smakowały jak kapcie, beznadzieja!!!Bark podejcia do klienta.Popsuli Nam całą kolację świąteczną. A ceny w ogóle nie pokrywają się z menu w Internecie...Są wyższe. OK, pozdrawiam zwoleników tej knajpy,dla mnie klapa.No i managera też pozdrawiam (proponuje przeszkolić personel!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Rodeo Drive IP: *.aster.pl 22.01.08, 21:03 potwierdzam negatywną opinię o rodeo drive steki są beznadziejne - mimo ze kelner specjalnie pyta jak ma byc wysmazony - zamiast mocno, dostalem prawie nie wysmazony czekalismy na samo piwo ok 30min. kelner napomykany powiedzial ze to nie jego wina ze jest duzo zamowien... generalnie dno, jedzenie niedobre, mimo braku duzego ruchu w knajpie - czekalismy dlugo... zdecydowanie odradzam (jedzenie) na piwo po drodze na foksal mozna wpasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
opistocelikaudia srednio - chyba nic sie nie zmienilo 28.11.08, 15:39 wpadlam tam na lunch, wahalam sie miedzy 2 daniami - polecono mi drozsze (chyba jedno z drozszych w karcie) steki, podobno dzis kucharz polecal. Weszlam w to bo dobry stek to jest to, zamowilam srednio wysmazony - dostalam calkowicie wysmazony. To samo z siebie niestety dla mnie dyskwalifikuje lokal. Kilka mniejszych wpadek do przelkniecia, oprocz ostatniej - moj maz przyszedl jakis czas po mnie, jednak przez ponad 30 min nikt sie nim nie zaintereswowal, wiec poszlismy 'dojesc' gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: Rodeo Drive 06.12.08, 00:18 No przecież nazwa tego lokalu chyba mówi wszystko. W końcu nazwali go od ulicy, w budynkach jakości naszych najgorszych pawilonów handlowych sprzedaje się ciuchy po zupełnie nieadekwatnie drogich cenach... :P Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś