Dodaj do ulubionych

dobry klub nocny w Warszawie

IP: 195.205.108.* 20.07.03, 23:04
Witam!!

We wtorek wybieram sie z dwodniowa wycieczką do Waszego miasta. I w związku
z tym takie pytanie. Jaki klub nocny polecacie, zeby sie dobrze bawic??
Najlepiej w centrum z tanim piwem i lzejsza muzyka (nie trawie hip-hopu i
techno) :)

Pozdr. Michal
Obserwuj wątek
    • buggi Re: dobry klub nocny w Warszawie 20.07.03, 23:21
      w Wawie nie podaje sie hip-hopu, ani techno, wiec problemów z trawieniem miec
      nie bedziesz.
      • Gość: DSK Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 00:05
        jak nie podaje?
        Jest dużo miejsc. Poszukaj na necie ;)
        • timit Re: dobry klub nocny w Warszawie 21.07.03, 14:11
          a house pasuje?? to jaka chcesz muzyke wlasciwie??
    • senne_marzenie Re: dobry klub nocny w Warszawie 21.07.03, 19:18
      a co to jest lzejsza muzyka?:)
      lekko, latwo i przyjemnie ma byc? to moze Quo Vadis?:)))
    • era124 Poważne traktowanie 22.07.03, 05:19
      W centrum i z tanim piwem- chyba takiego nie uświadczysz.
      Ja Ci niewiele polecę a zwracam sie do Innych - potraktujcie gościa
      poważnie.Sam niedawno na jednym z forów regionalnych zapytałem o tani hotel i
      dostałem kilka dobrych odpowiedzi.
      Pzdr E
    • 1-buc Dziś cały dzień SPAMujesz 30.07.14, 15:09
      Wszędzie ten sam SPAM
    • Gość: yogibaboo Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.play-internet.pl 02.08.14, 13:08
      Jak chcesz tanie piwo,zostań w swojej miejscowości,bo ceny w nocnych klubach mogą spowodować ,że nie wrócisz do siebie ;-)
    • Gość: zabawowiec Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.15, 21:58
      Gość portalu: Mikros napisał(a):

> Polecam New Orleans. Bardzo przyzwoity klub nocny.
      > Do tego restauracja i bardzo smaczne jedzenie.
      > Trochę żeśmy zostawili tam pieniędzy na alkohol, ale naprawdę szeroki wybór prz
      > eróżnych.
      > A panie? Przepiękne i bardzo utalentowane. Tańczą jak marzenie.

Nooo że klub niezły jak chodzi o "panie" to fakt - jest na co popatrzec jak sie lubi striptiz a taniec indywidualny....hmmmm co bede pisał
      ale jak ktoś chce sie pobawić za stówkę to nie tam- New Orleans to luksusowy Klub Nocny więc z pustawym portfelem nie radze. Mimo to jak ktoś chce posmakować naprawdę niezłego striptizu i tanca erotycznego - to warto - radze spojrzec najpierw New Orleans
    • 1-buc Re: dobry klub nocny w Warszawie 23.02.16, 08:56
      Niesamowite, wszyscy, którzy polecają New Orleans mają IP: *.dynamic.mm.pl.
      Cóż za zbieg okoliczności.
    • Gość: Paula Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: 80.50.138.* 09.03.16, 12:04
      Hej, nie wiem czy nie odpwiadam zbyt późno, ale jest taka strona www.kiwiportal.pl gdzie możesz znaleleźć mnóstwo imprez m.in z Warszawy. Nie tylko muzycznych, ale też kulturalnych, sportowych. Moze graficznie nie jest zbyt wyszukana, ale zawartość na świetną - na zaplanowanie sobie pobytu w wwa jest idealna.
      • avvg Re: dobry klub nocny w Warszawie 14.03.16, 22:11
        Odpowiadasz tylko niemal 15 lat za późno, spamerko.
        Ale wierszówka idzie.
    • Gość: Arthur Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 30.09.16, 17:33
      Najlepszy jest New Orleans! Bawiłem się tam w wakacje jak byłem i bardzo mi się spodobało. Nie tylko fajna muzyka ale i w ogóle show jakie robią. www.neworleans.pl warto zajrzeć.
      • 1-buc Re: dobry klub nocny w Warszawie 01.10.16, 20:47
        SPAM z tego bardziewia jest w 5 czy 6 wątkach. Dlaczego? Bo ludzie się tam boją chodzić. I mają rację.
    • Gość: Malicki Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 11.10.16, 18:04
      Bardzo fajny jest New Orleans. Bardzo bezpiecznie, każdy dba aby nic się nie działo. Przy okazji można zjeść pyszne jedzonko i popatrzeć na wspaniałe kobiety. www.neworleans.pl
      • Gość: Kamil Re: dobry klub nocny w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 12.10.16, 11:19
        Ja również bym polecił ten klub. Jeszcze nie słyszałem aby były jakieś cyrki związane z czymkolwiek w tym klubie. Jak dla mnie najlepsza zabawa u nich, piękne kobiety a ich pokazy robią ogromne wrażenie. www.neworleans.pl
        • 1-buc Re: dobry klub nocny w Warszawie 15.10.16, 16:25
          Wszędzie ten sam spam z IP: *.dynamic.mm.pl
    • dabrovski Re: dobry klub nocny w Warszawie 28.01.17, 18:45
      Polecam strip club warsaw -> coyotenightclub.pl
      • pasikowa Re: dobry klub nocny w Warszawie 29.01.19, 20:03
        Na kolacje i spotkania biznesowe to zdecydowanie polecam restaurację New Orleans Club. Wysmienite jedzenie, rewelacyjne trunki na barze, wspaniałe tancerki. Masz w czym wybierac mają aż 30 tancerek.Club na spotkania biznesowe połaczone z integracyjna imprezą na wysokim poziomie. Podoba mi się też wystrój, tutaj nie da się nudzic . Lokal mega, pokoje VIP, bezpłatny transport

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka