Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 00:40 Oj,będzie ciężko. Bez pieniędzy. Bez boiska. Bez sponsora. Wiara czyni cuda,ale.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZETKA Radomsko zagra ze Strugiem! Tyczyn IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 07:25 a nie Strugą Tyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guti Re: Tarachulski w Polonii. Jarosiewicz odchodzi IP: 212.160.117.* 24.07.03, 08:32 Bez kibiców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tarachulski w Polonii. Jarosiewicz odchodzi IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 09:28 Zapewne miało być:bez idiotów udających kibiców. Ci kibicują legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Tarachulski w Polonii. Jarosiewicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 09:46 Czytając takie artykuły robi się przykro iz tacy zawodnicy odchodzą z klubu który ich wypromował ( może w niewielkim stopniu, ale pokazał ich w lepszej piłce niż w 3 lidze)). Jeżeli zawodnik chce się dalej promować, a kasa jest sprawą ( jak twierdzi drugorzędną) to trzeba mu to ułatwić. W taki sposób nie buduje się drużyny pierwszoligowej nawet w Kazachstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Tarachulski w Polonii. Jarosiewicz odchodzi IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 24.07.03, 14:50 Gość portalu: marian napisał(a): > [ciach]... a kasa jest sprawą ( > jak twierdzi drugorzędną) to trzeba mu to ułatwić. W taki sposób > nie buduje się drużyny pierwszoligowej nawet w Kazachstanie. Marian, czy Ty mnie sluchasz? (cytat Kon Polski) Jak Jarosiewicz powiedzial, ze jemu nie zalezy na kasie, to trzeba mu wierzyc. Ale to nie znaczy, ze Gwardii nie zalezy na kasie. Moze marian dorzucisz sie i odkupisz go od Gwardii Koszalin? Jak wszyscy wiemy Polonia nie posiada kasy, takze liczymy na Ciebie!!! Bagatela - 60 tys. wylozysz lekka reka. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Tarachulski w Polonii. Jarosiewicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 15:52 Mnie jest po prostu przykro że taki gracz ( z mojego ulubionego klubu)odejdzie zapewne do II ligi. zewsząd słychać głosy że klub powinien funkcjonować jak ajax, który kupuje tanio i mało znanych graczy a sprzedaje ich z zyskiem. A tym czasem praca jaką wykonał trener zostaje trawniona w sposób dla mnie bezmyślny. Potwierdzeniem tego jest przykład Buśkiewicza ( kadrowicz zespołu UNDER ... ) który będzie grał w Zabrzu. posdrufko Odpowiedz Link Zgłoś