Gość: adas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 23:44 defekująca krowa...Ignacy mam takie zdjęcie, mogę ci sprezentować jak chcesz.a nawet jest to podlaska krowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fistaszek Teraz krowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 17:39 Ja bym Tobie, drogi Ignacy, przekazał z chęcią zdjęcie pani dyrektor administracyjnej z pewnej prywatnej szkoły wyższej w PKiN (IX piętro). To dopiero jest krowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Krowia pasja Ignacego Strączka IP: *.modlin.wtp3.org 06.11.07, 16:50 prosze o info gdzie mozna zobaczyc te krówki w sieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sign Re: Krowia pasja Ignacego Strączka IP: *.chello.pl 14.11.07, 21:39 strona jest w trakcie przebudowy. niedługo krowy na nowej stronie www.krowyignacego.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Krowia pasja Ignacego Strączka IP: *.chello.pl 15.11.07, 18:03 Więcej pod adresem: krowyignacego@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Krowia pasja Ignacego Strączka IP: *.chello.pl 30.11.07, 18:00 Krowy można zobaczyć pod tymczasowym adresem: krowyignacego.000webhost.info/ Odpowiedz Link Zgłoś