felicjan15 20.11.07, 06:53 Bez powodzenia, z powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Krzysztof Luft wicemarszałkiem Mazowsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 09:20 tylko na Boga nie brać z Urzędu Marszałkowskiego z Płocka pana Zorzelki, ten by nakręcił i skręcił wszystkich wokół. A tak wogóle to powina być zmiana na osobę z PO. PO w Płocku osiągnęła znakomity wynik w wyborach parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Najbardziej zakłamany gość w polskiej polityce :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 09:48 Spytajcie jego żonę jak ją wyrolował. PO to partia oszuustów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dojast Tomasz Siemoniak IP: *.chello.pl 20.11.07, 09:50 Ładnymi kadrami dysponuje PO, pogratulować. Przy okazji - w 2001 radni warszawscy "obsadzali" role w "Szopce politycznej". Ówczesna radna Julia Pitera (dziś PO) obsadziła ówczesnego wiceprezydenta Siemoniaka w roli Osiołka: "za przyjęcie funkcji wiceprezydenta Warszawy, która nie wiem na czym polega" miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34860,618008.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Ludzie a jakie on ma kwalifikacje ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Ludzie a jakie on ma kwalifikacje ???? 20.11.07, 10:44 A żadnych nie ma. A po co mu, kurna, kwalifikacje. Ważne, że swój jest. To jest najważniejsza kwalifikacja. Frischen luft, by się tam przydał! O, Mazowsze, gdzie jest taki drugi kraj, tu przeżyjesz chwile śliczne, tu przeżyjesz życia maj. A gdzie jest Julia Pitera? Pani Julio i Pani milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Krzysztof Luft wicemarszałkiem Mazowsza? 20.11.07, 10:41 A ja już myślałem, że jakąś chrobliwą obesję mam, a tu kwiatek kolejny. Nie ma co gadać, Mazowsze pod rządami Najjaśniejszego Marszałka Struzika to jest panoptikum nepotyzmu i kolesiostwa, tu się wykuwa sojusz liberalno-konserwatywno-socjalistyczno-chłopski. Swojacy zawsze robotę znajdą, bo im kolesie pomogą i nie ważne skąd przychodzi, ważne że jest swój. I tak chłopcy siedzą na samo- rządowych posadach, aby kolesie rośli w siłe i żyło się im dostaniej... Ciekawe też czy Luft nadal jest akcjonariuszem pruszkowskich ołowków? Ręce i spodnie opadają... Zamiast bloga "HGW Watch" ktoś powinien pisać "Struzik & Co. Watch" purpura.blox.pl/2007/11/Jaroslaw-odchodzi-Schetyna-przychodzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki zenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:42 kiedy wreszcie beda nami rzadzic ludzi z wyksztalceniem prawniczym, administracyjnym a nie banda koloegow po znajomosci. przeciez ten czlowiek jest aktorem !!!!!! moze zaspiewac i zatanczyc, byl dobry na rzecznika owszem ale co on wie o administrowaniu ????? liczylam ze PO przywroci jakosc w panstwie a tu znow cholerne kolesiostwo Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: zenada 20.11.07, 11:47 Tfu na psa urok! Tylko nie prawnicy i administratorzy! Zamiast sprawnego zarządzania będziesz miał kadencję kruczków prawnych, procedur administracyjnych i "zczytywania" dokumentów. Przez ostatnie dwa lata miałeś w kraju rządy prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: zenada 20.11.07, 18:55 Z doswiadczenia (a jestem już emerytem i łącznie ze studiami doktoranckimi mam ponad dwadzieścia lat nauki) wiem, że na studia prawnicze i administracyjne szzli zawsze najbardziej tępi uczniowie mający jednak przerosty ambicji, dlatego uważam że akuratnie te dwa zawody nie nadają się do tego by kształcić rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żenada na maksa Krzysztof Luft wicemarszałkiem Mazowsza? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.11.07, 15:32 Byłem na spotkaniu przedwyborczym z tym człowiekiem w Jabłonnie koło Warszawy. Nie potrafił odpowiedzieć sensownie na żadne pytania, a najwięcej kłopotu sprawy mu sprawy mediów (sic!). Opatrzności, uchowaj nas, od takich żenujących polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca z dworca Do luftu! IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.11.07, 18:44 a dlaczego nikt do rządu nie zaprasza Naszej Pani Prezydent? Czyżby Tusk uznał Ją za niekompetentną? A moze boi się o stołek? Przecież NPPrezydent jest znacznie zdolniejsza. I urodziła sie w Warszawie a nie na zabiedzonej prowincji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew15 Krzysztof Luft wicemarszałkiem Mazowsza? IP: *.chello.pl 23.11.07, 22:46 Wreszcie właściwa osoba na wlasciwym miejscu.Doswiadczenie w mediach i znajomosc branzy pozwoli na trzymanie poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %@# Ten nieudacznik nie nadaje się do niczego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 09:33 Rząd Buzka-wiadomo,malżeństwo - wiadomo.Niczym poważnym nie kierowal, sukcesów jakichkolwiek brak.Szkoda Mazowsza!A jest ono wielkości średniego europejskiego kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenujący nepotyzm Krzysztof Luft wicemarszałkiem Mazowsza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 18:46 Brałam udział w rekrutacji do UM i pomimo 100% rozwiązanych testów i spełnienia wymagań nie zostałam nawet poinformowana dlaczego została wybrana osoba, która nie pojawiła się na rekrutacji........ Nepotyzm to plaga Odpowiedz Link Zgłoś