Dodaj do ulubionych

gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy?

IP: *.telia.com 03.06.01, 19:07
czy ktos z was wie gdzie w wawie sa jakies fajne drogie z jakimis dobrymi
markami sklepy z odzieza meska/ mlodziezowa? bo chyba nie na chmielnej ani GC?
ps nie chodzi mi o marki typu levi´s czy vistula tylko troszke lepsze...
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.gazeta.pl 04.06.01, 15:34
      Dla facetów jest nędza. Kiedys w podziemiach Mariotta byl Versace i Klein, ale czy sa? W galerii Lim
      Mariotta tez jest drogo i elegancko. Jest Hugo Boss na pl.Trzech Krzyzy. Droga mlodziezowa moda to
      Kenzo przy Senatorskiej lub rozne sklepy w Galerii Centrum.
      • Gość: Giselle Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.pl 05.06.01, 14:10
        proponuję promenadę i panoramę- duży wybór markowych drogich ,ciuchów, torebek,
        butów... (tylko w Promenadzie - jako jedynej w Polsce- mogłam kupić torebkę
        Luis Vuitton)poza tym wieżowiec na placu zawiszy- ( escada, gff, etc.)Również
        polecam przejść się Piękną i Mokotowską. Dla facetów jest Oscar Jacobson na
        Marszałkowskiej tuż przy Placu Konstytucji, kenzo i hugo boss na placu 3
        krzyży. Aha, przy szpitalnej otworzyli nowy butok Gianfranco i Moshino przy
        okazji, ale są same przebiórki- nie polecam
        Jeżeli będziesz miała inne adresy i chciałabyś się nimi podzielić z inną
        snobką, to pisz: Giselle69@poczta.onet.pl
        • Gość: 1212 Giselle? IP: 193.0.75.* 05.06.01, 15:53
          Giselle jak ta Brazylijka?
          • Gość: Giselle Re: Giselle? IP: *.pl 05.06.01, 21:24
            tak, jak ta brazylijka.
            • Gość: 1212 Re: Giselle? IP: *.id.uw.edu.pl 06.06.01, 17:01
              No to faktycznie musisz być ekskluzywna...
              I jeszcze to "69"...
              Pozdrawiam. :-*

• Gość: req Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.telia.com 05.06.01, 23:48
          dzieki za info tylko ze ja nie przepadam za torebkami
          louis vuitton poniewaz nie jestem dziewczyna... w
          kazdym razi dzieki! giselle to dlatego ze wygladasz
          tak jak ona czy tylko dlatego ze ci sie ona podoba?
          pozdr
          • Gość: Giselle Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.pl 06.06.01, 10:40
            jesteśmy podobne jak dwie krople wody. (Ja też jestem modelką)
            • Gość: 1212 Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.id.uw.edu.pl 06.06.01, 17:08
              Kurczę, ja bardzo lubię Giselle (nie pamiętam jej nazwiska -chyba jakieś
              niemieckie). Jeśli naprawde jesteś do niej taka podobna, to super. Tylko gdzie
              można zobaczyć twoje zdjęcia? Daj jakieś namiary (na zdjęcia oczywiście), to
              Ciebie na pewno też polubię. ;-)
            • Gość: req Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.telia.com 06.06.01, 20:31
              sorry ale co robi taka topmodelka jak ty no forum GW? tak z czystej
              ciekawosci...
              w jakim jestes wieku? (tez czysta czekawosc z mojej strony :=) ) mam nadzieje
              ze ci to nie przeszkadza...
              czy pracowalas jakies dwa lata temu w paryzu bo jeszcze moze sie okazac ze sie
              znamy...
              pozdr
      • Gość: system7 Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.sprintlink.net 06.06.01, 02:23
        na Marszalkowskiej po stronie forum wlasnie otworzyli sklep z ciuszkami JuicyCock oraz na Jana Pawla
        jest rowniez niezly sklep dobrej brytyjskiej firmy Oldtwat , polecam
        • Gość: req Re: gdzie znajduja sie najbardziej exkluzywne sklepy? IP: *.telia.com 06.06.01, 20:34
          juicy cock? nazwa brzmi jakos tanio, nie chodzi mi o cene tylko o oryginalnosc
          chyba ktos mogl sie troche lepiej postarac...
          dzieki za info bede musial sie tam wybrac i zobaczyc ciuchy..
          pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka