Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 17:34 no co wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:00 jak Lechita będzie sie tak dalej odzywał to chyba nici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.icom.ca 17.06.01, 19:17 Gość portalu: max napisał(a): > no co wy na to ??? HAAH. Ty chyba czegos nie rozumiesz. Jednym z powodow klubu przyjazni Poznansko- Wroclawskiego jest wspolpraca majaca przeciwdzialac wplywom warszawskim. A wy chcecie sie tam wepchnac?:) P.S. Znowu, zamiast jednego posta wyslales dwa. Zanim zaczniesz jakis watek, pomysl dokladnie co chcesz napisac i napisz w jednym, troche dluzszym poscie. P.P.S. Jak odpowiadasz na dlugie posty, kliknij na "odpowiedz cytujac". Wtedy bedzie mogl dluzszy post podzielic na kawalki i na wszystko odpowiedziec w jednym. Wiesz, ktos moze pomyslec ze ty podbijasz ilosc postow bo chcesz za kazda cene dogonic Wroclaw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:26 Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.icom.ca 17.06.01, 19:58 Gość portalu: max napisał(a): > Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!! Poczytaj sobie ich forum. Wiesz, czytalem fora krakowskie, wroclawskie, szczecinskie, poznanskie, gdanskie i WSZYSCY sa przeciwko wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.01, 21:04 Lechita, ty wiejski głupku, znowu uogólniasz. Na wszystich postach ty szczujesz przeciwko Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 195.116.250.* 19.06.01, 11:11 Uwazam ze tego typu animozje sa dla maluczkich , dresikow , kwasow , zascianka itp. ktore wlasciwie niczego nie zmienia a wywoluja tylko niepotrzebne emocje - ci co najwiecej krytykuja za pochodzenie wystawiaja o sobie takie wlasnie swiadectwo - powinni jechac do USA i tam sie wyzyc - Europa jest dla ludzi normalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.ilot.edu.pl 19.06.01, 12:18 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!! > > Poczytaj sobie ich forum. Wiesz, czytalem fora krakowskie, wroclawskie, > szczecinskie, poznanskie, gdanskie i WSZYSCY sa przeciwko wam:) > I przeciwko wam też (:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 213.76.203.* 17.06.01, 22:27 Lechita czy ty masz jakieś klapki na oczach, daj se siana człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.unregistered.formus.pl 19.06.01, 12:16 fakt, Lechita uogólnia..i to znacznie. ale tak to juz jest ze jednostki uzurpuja sobie prawo wypowiadania sie za innych i potem głosza ,ze "wszyscy tak mówia". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 217.30.154.* 19.06.01, 14:50 Jako wrocławianin napiszę kilka słów, bo ktos mnie wkurwia. Lechita. 1.Nic nikt nie wie o żadnym klubie przyjazni wrocławsko-poznanskiej przeciwko wrocławiowi. Chyba, że ten dureń jest kibolem i mysli o jakis takich aliansach- na tym sie nie znam. 2. Wrocław nie ma powodów aby nie lubić Warszawki. Mam bardzo wielu przyjacól w stolicy i wszyscy są jak najbardziej OK. Tym bardziej, że wy popieracie nasze starania o EXPO ( dzieki warschau ). 3. Klub przyjazni możemy tworzyć jak najbardziej ale bez LECHITY, bo to cos napewno nie jest glosem Poznania. pozdrowienia dla stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau KLUB PRZYJAŹNI POLSKIEJ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.06.01, 15:07 I co wy na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 19:46 Gość portalu: max napisał(a): > no co wy na to ??? WSPANIAŁY pomysł! Mam nadzieję, że spotka się z aprobatą mieszkańców wszystkich 3 miast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.vx.pl 19.06.01, 20:17 Wmieszam się w tą dyskusję i dodam co o tym "myśli Szczecin" otóż nie mam nic do tych 3 miast, ale np. w Warszawie występuje szereg debili chociażby debil z warszawskiej ASP, który nie chce nam oddać naszych szczecińskich pomników, tacy ludzie nie sprzyjają przyjaźnią między poszczególnymi miastami. Co do Poznania i Wrocławia są to piękne polskie miasta (podobnie jak Szczecin)i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 21:27 no to koniec "zimnej wojny" ???, jeśli tak to mnie to cieszy, bo wszystkich was lubie i właśnie teraz pozadrawiam WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:25 Wrocławiowi swoje uczucia wyznawałem już na tym forum, a do Poznania i poznaniaków, swego czasu przekonał mnie mój kolega , który jak wściekły (w każdy weekend) jeździł do swojej dziewczyny studiującej w poznańskiej AE. Pewnego razu kolega wypadł z warszawskiego ekspresu i pobiegł do najbliższego kiosku, gdzie zdyszany powiedział: Poproszę piętnaście prezerwatyw! Uprzejma pani kioskarka zrobiła bardzo smutną minę i bardzo poważnie odpowiedziała: Bardzo pana przepraszam, że będzie pan miał popsuty wieczór, ale mam tylko jedenaście! Odpowiedz Link Zgłoś