Dodaj do ulubionych

KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 17:34
no co wy na to ???
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:00
      jak Lechita będzie sie tak dalej odzywał to chyba nici
    • Gość: Lechita Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.icom.ca 17.06.01, 19:17
      Gość portalu: max napisał(a):

> no co wy na to ???

HAAH. Ty chyba czegos nie rozumiesz. Jednym z powodow klubu przyjazni Poznansko-
      Wroclawskiego jest wspolpraca majaca przeciwdzialac wplywom warszawskim. A wy
      chcecie sie tam wepchnac?:)

P.S. Znowu, zamiast jednego posta wyslales dwa. Zanim zaczniesz jakis watek,
      pomysl dokladnie co chcesz napisac i napisz w jednym, troche dluzszym poscie.

P.P.S. Jak odpowiadasz na dlugie posty, kliknij na "odpowiedz cytujac". Wtedy
      bedzie mogl dluzszy post podzielic na kawalki i na wszystko odpowiedziec w jednym.

Wiesz, ktos moze pomyslec ze ty podbijasz ilosc postow bo chcesz za kazda cene
      dogonic Wroclaw:)
      • Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 19:26
        Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!!
        • Gość: Lechita Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.icom.ca 17.06.01, 19:58

> Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!!

Poczytaj sobie ich forum. Wiesz, czytalem fora krakowskie, wroclawskie,
          szczecinskie, poznanskie, gdanskie i WSZYSCY sa przeciwko wam:)

• Gość: mw Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.01, 21:04
            Lechita, ty wiejski głupku, znowu uogólniasz. Na wszystich postach ty szczujesz
            przeciwko Warszawie.
          • Gość: ernest Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 195.116.250.* 19.06.01, 11:11
            Uwazam ze tego typu animozje sa dla maluczkich , dresikow , kwasow , zascianka
            itp. ktore wlasciwie niczego nie zmienia a wywoluja tylko niepotrzebne emocje -
            ci co najwiecej krytykuja za pochodzenie wystawiaja o sobie takie wlasnie
            swiadectwo - powinni jechac do USA i tam sie wyzyc - Europa jest dla ludzi
            normalnych...
          • Gość: Ela Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.ilot.edu.pl 19.06.01, 12:18
            Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: max napisał(a):
            >
            > > Wrocław nie jest przeciwko nam , ty jesteś przeciwko nam !!!!!
            >
            > Poczytaj sobie ich forum. Wiesz, czytalem fora krakowskie, wroclawskie,
            > szczecinskie, poznanskie, gdanskie i WSZYSCY sa przeciwko wam:)
            >

I przeciwko wam też (:-(((
    • Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 213.76.203.* 17.06.01, 22:27
      Lechita czy ty masz jakieś klapki na oczach, daj se siana człowieku
      • Gość: T1 Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.unregistered.formus.pl 19.06.01, 12:16
        fakt, Lechita uogólnia..i to znacznie.
        ale tak to juz jest ze jednostki uzurpuja sobie prawo wypowiadania sie
        za innych i potem głosza ,ze "wszyscy tak mówia".
        pozdr.
        • Gość: lelek Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: 217.30.154.* 19.06.01, 14:50
          Jako wrocławianin napiszę kilka słów, bo ktos mnie wkurwia.
          Lechita.
          1.Nic nikt nie wie o żadnym klubie przyjazni wrocławsko-poznanskiej przeciwko
          wrocławiowi. Chyba, że ten dureń jest kibolem i mysli o jakis takich aliansach-
          na tym sie nie znam.
          2. Wrocław nie ma powodów aby nie lubić Warszawki. Mam bardzo wielu przyjacól w
          stolicy i wszyscy są jak najbardziej OK. Tym bardziej, że wy popieracie nasze
          starania o EXPO ( dzieki warschau ).
          3. Klub przyjazni możemy tworzyć jak najbardziej ale bez LECHITY, bo to cos
          napewno nie jest glosem Poznania.
          pozdrowienia dla stolicy
    • Gość: Mihau KLUB PRZYJAŹNI POLSKIEJ IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.06.01, 15:07
      I co wy na to? ;)
    • Gość: nocoment Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 19:46

> no co wy na to ???

WSPANIAŁY pomysł! Mam nadzieję, że spotka się z aprobatą mieszkańców wszystkich 3
      miast.

• Gość: REKIN Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.vx.pl 19.06.01, 20:17
      Wmieszam się w tą dyskusję i dodam co o tym "myśli Szczecin" otóż nie mam nic
      do tych 3 miast, ale np. w Warszawie występuje szereg debili chociażby debil z
      warszawskiej ASP, który nie chce nam oddać naszych szczecińskich pomników,
      tacy ludzie nie sprzyjają przyjaźnią między poszczególnymi miastami. Co do
      Poznania i Wrocławia są to piękne polskie miasta (podobnie jak Szczecin)i niech
      tak zostanie.
      • Gość: max Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 21:27
        no to koniec "zimnej wojny" ???, jeśli tak to mnie to cieszy, bo wszystkich was
        lubie i właśnie teraz pozadrawiam WSZYSTKICH
    • Gość: palker Re: KLUB PRZYJAŹNI WARSZAWSKO - WROCLAWSKO - POZNAŃSKIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:25
      Wrocławiowi swoje uczucia wyznawałem już na tym forum, a do Poznania i
      poznaniaków, swego czasu przekonał mnie mój kolega , który jak wściekły (w
      każdy weekend) jeździł do swojej dziewczyny studiującej w poznańskiej AE.
      Pewnego razu kolega wypadł z warszawskiego ekspresu i pobiegł do najbliższego
      kiosku, gdzie zdyszany powiedział: Poproszę piętnaście prezerwatyw!
      Uprzejma pani kioskarka zrobiła bardzo smutną minę i bardzo poważnie
      odpowiedziała: Bardzo pana przepraszam, że będzie pan miał popsuty wieczór, ale
      mam tylko jedenaście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka