Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 13:42 No, nareszcie! Dziesięć tysięcy jak w pysk dał! Kto jest autorem tego przełomowego? Nagrodą jest mój samochód:)) NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mihau Re: 10.000 - GRATULACJE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.06.01, 13:53 Max ,a któż inny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do NOCOMENNT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 15:10 a jaki masz samochód ???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: do NOCOMENNT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 13:14 Gość portalu: max napisał(a): > a jaki masz samochód ???;) Ładny:) i srebrny:)) dalej?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: 10.000 - GRATULACJE IP: *.ilot.edu.pl 02.07.01, 11:44 Gość portalu: nocoment napisał(a): > No, nareszcie! Dziesięć tysięcy jak w pysk dał! Kto > jest autorem tego przełomowego? Nagrodą jest mój > samochód:)) > > NO COMMENT A w jakim stanie jest Twój samochód? Niby darowanemu koniowi w pysk sie nie zaglada, ale strzeżonego Pan Bóg strzeże ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau Re: 10.000 - GRATULACJE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 11:51 Niedawno pisał ,że miał małą stłuczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: 10.000 - GRATULACJE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 13:13 Gość portalu: Mihau napisał(a): > Niedawno pisał ,że miał małą stłuczkę :) Ale tylko uszkodził się kierunkowskaz! Już byłem w serwisie i jest wszystko tip- top! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihau Re: 10.000 - GRATULACJE IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 14:27 Tylko kierunkowskaz? No to good. A co z tym drugim wozem (o ile pamiętam maluchem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: 10.000 - GRATULACJE IP: 213.76.203.* 03.07.01, 16:40 no nie !!! jeden rozbity a drugi to maluch !!! ;) wiesz co , nowy komp by mi sie przydał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Do max'a IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 17:18 Gość portalu: max napisał(a): > no nie !!! jeden rozbity a drugi to maluch !!! ;) Mój samochód nie jest rozbity i nie mam malucha! Mój samochód błyszczy, świeci i jest piękny! Nie ma już śladu po tamtym staruchu! (tj. po jego maluchu - żebyście nie pomysleli że przejechałem jakiegoś starucha:))) > wiesz co , nowy komp by mi sie przydał :)) Tak? To idź i se kup!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Do NOCOMMENT'a IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 17:43 Gość portalu: nocoment napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > no nie !!! jeden rozbity a drugi to maluch !!! ;) > > Mój samochód nie jest rozbity i nie mam malucha! Mój samochód błyszczy, świeci > i > jest piękny! Nie ma już śladu po tamtym staruchu! (tj. po jego maluchu - żebyśc > ie > nie pomysleli że przejechałem jakiegoś starucha:))) ach te plotki > > > wiesz co , nowy komp by mi sie przydał :)) > > Tak? To idź i se kup!!!:)) se ide ;) może niedługo kupie lepszy sprzęt, znajomy może mi za 4 tys zrobić sprzęt wart 10 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Do NOCOMMENT'a IP: *.ilot.edu.pl 04.07.01, 15:43 czy to znaczy, że za 2000 zrobi sprzet wart 5000? To ja się pisze Odpowiedz Link Zgłoś