Dodaj do ulubionych

Zajebisty widok z Babka Tower

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 22:25
Miałem okazję spojrzeć na Warszawę z najwyższego piętra Babka Tower (u zbiegu
Jana Pawła II i Słomińskiego). Będą tam najwyżej położone mieszkania w Polsce.
Widok zajebisty, zwłaszcza na wieżowce w centrum i na Stare Miasto. Z takiej
wysokości nawet Warszawa wygląda jak niezła metropolia, zwłaszcza w nocy. Czy w
Warszawie są ludzie którzy woleliby wydać spore pieniądze (zapewne) na
mieszkanie z takim widokiem, czy też szczytem marzeń jest nadal domek z
ogródkiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.zigzag.pl 05.07.01, 22:25
      za dnia domek z ogrodkiem w nocy apartament z takim widokiem...
    • Gość: max Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 23:14
      coś takiego mi sie marzy, jaka jest cena metra kw. ???
      ps. z 10 000 zł ???
    • Gość: darecky Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.07.01, 00:03
      Taki widok mozna sobie zafundowac za ok. 50 zl bo tyle kosztuje kolacja w
      retstauracji na 38 pietrze Intraco. Na prawde warto (nie dla jedzenia)
      poz
      • Gość: Mihau Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.07.01, 00:10
        Tam jest restauracja? Qrcze pierwsze słyszę ,dobrze wiedzieć. A dania w miarę
        zjadliwe? (za 50 złociszy różnie bywa ;)
        • Gość: darecky Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.07.01, 00:30
          żarcie nie ważne - widok ważny ;-)
          • Gość: m1 Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 00:43
            Widok ważny,ale nie dla wszystkich. Większość moich znajomych marzy o ogródku,
            a nie o światłach wielkiego miasta u stóp. Może dlatego że mieszkania w
            dużych/wysokich budynkach kojarzyły im się do tej pory wyłącznie z siermiężnymi
            dokonaniami budowniczych socjalizmu? Restauracja w Intraco jest OK (podobnie
            jak bar w Marriocie), ale jestem ciekaw czy są w Warszawie ludzie którzy
            chcieliby tak mieszkać (tj. wydać kupę kasy), a nie tylko wpaść na piwo.
          • Gość: Mihau Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 06.07.01, 10:43
            Gość portalu: darecky napisał(a):

> żarcie nie ważne - widok ważny ;-)

Czyli mam rozumieć ,że niezbyt zjadliwe? ;) Zawsze można dać te 5 dych i
            powiedzieć - Dziękuje ,nie chcę nic jeść ,ja tu tylko wpadłem pogapić się przez
            okno :)

• Gość: Piotr M. Nie wiem jak w Warszawie... IP: *.c1.sb4.mcl.starband.net 06.07.01, 01:46
    • Gość: X-15 Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 05:11
      I lepiej wcześniej kupic sobie spadochron. Na straż ogniowa nie liczcie. Za
      krótkie drabki mają. Z helikopterami też krucho.

Artek
    • Gość: Ela Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.ilot.edu.pl 06.07.01, 08:10
      Gość portalu: m1 napisał(a):

> Miałem okazję spojrzeć na Warszawę z najwyższego piętra Babka Tower (u zbiegu
      > Jana Pawła II i Słomińskiego). Będą tam najwyżej położone mieszkania w Polsce.
      > Widok zajebisty, zwłaszcza na wieżowce w centrum i na Stare Miasto. Z takiej
      > wysokości nawet Warszawa wygląda jak niezła metropolia, zwłaszcza w nocy. Czy w
      >
      > Warszawie są ludzie którzy woleliby wydać spore pieniądze (zapewne) na
      > mieszkanie z takim widokiem, czy też szczytem marzeń jest nadal domek z
      > ogródkiem?

Najlepiej mieć i jedno i drugie :)). A na poważnie - gdybym miała na to
      pieniądze, to czemu nie, jeśli ładny widok.
    • Gość: max Re:do m1 !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 15:55
      czy wiesz jaka jest cena za metr kw. takiego mieszkania
      • Gość: m1 Re:do m1 !! IP: *.ipartners.pl 06.07.01, 19:19
        Dzwoniłem dzisiaj do dewelopera i okazuje się że wybór jest już ograniczony.
        Najwyższa kondygnacja jest przeznaczona na biura, najwyższa mieszkalna (czyli
        26-a) to $1700 za metr bez wykończenia, niżej to teoretycznie $1200 za metr,
        ale może być problem ze znalezieniem czegoś wysoko z widokiem na centrum i
        Stare Miasto. Łatwiej chyba od strony Żoliborza. Okazuje się że rośnie liczba
        ludzi którzy chcą mieć Warszawę u stóp. Szkoda tylko że tak drogo to kosztuje...
        • Gość: max Re:do m1 !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 22:46
          dzięki !!!
          ps. myślałem że drożej
          • Gość: Rafal Re:do m1 !! IP: *.telia.com 07.07.01, 10:50
            Morze tak za 5 lat ceny mieszkaj troche spadnom to by sie zainwestowalo w
            mieszkanie na 20-30 pientrze wtedy zapraszam wszystkich z Forum na fest ja
            stawiam za entertaiment:)
            • Gość: max Re:do m1 !! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 10:57
              przyjmuje zaproszenie
            • Gość: z Re:do m1 !! IP: *.proxy.aol.com 13.07.01, 05:20
              Rafal! Ty lepiej idz do szkoly podstawowej to cie tam naucza, ze moze pisze sie
              rzez -Z- a spadnom to tobie portki z tylka.Ty chyba nigdy nie slyszales co to
              takiego ortografia a portki to i tak ci spadna a nie spadnom.
            • Gość: cac Re:do m1 !! IP: *.proxy.aol.com 15.07.01, 04:59
              Rafal, ty lepiej zainwestuj w swoja edukacje bo jak ci portki spadnom to cie z
              roboty wywala, a jak jeszcze napiszesz ze ci portki spadnom a nie spadna to ty
              jestes glab kapusciany.
              • Gość: Rafal Re:do m1 !! IP: *.telia.com 15.07.01, 10:36
                Spadaj malolacie
        • Gość: xc Re:do m1 !! IP: *.proxy.aol.com 09.07.01, 06:35
          Cos za cos. Za zajebisty widok-zajebiste pieniadze. W zamian za to
          ziezapomniany widok na Powazki.Ale jeszcze lepszy widok jest od spodu i za darmo
          jak sie wacha kwiatki(od spodu oczywiscie).
          A tak w ogole to wielka przesada jak ze wszystkim w W-wie..Biedronka.
    • Gość: Xantypa Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.tnt11.m2.uunet.de 07.07.01, 10:59
      A ja i tak uważam, że domku z ogrodem nic nie zastąpi!! To zuoełnie inna jakość
      życia.W ogródku czuję się jakbym cały czas była na wakacjach.
      • Gość: Rafal Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.telia.com 07.07.01, 12:58
        Do ogrutku to mozna na piknik pojechac.
        • Gość: Rafal Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.telia.com 07.07.01, 13:02
          A tak wogule to wole sie czuc jak Aron w listy Sindlera i przed sniadaniem
          celowas do ludzi karabinem z 30 pientra i czus sie jak bug nisz siedziec w
          ogrudku i orac(laske)
          • Gość: Xantypa Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.tnt4.m2.uunet.de 07.07.01, 17:19
            No to bardzo cieszę się, że nie jesteś tu tylko za granicą.
            • Gość: Rafal Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.telia.com 07.07.01, 17:21
              ok sorry troche przesadzilem.
              Dzialka to fajna rzecz.
              • Gość: Xantypa Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.tnt4.m2.uunet.de 07.07.01, 17:36
                Ja tez nie mam nic przeciwko apartamentowcom. Pozdrowienia dla babci Tower.
                • Gość: Rafal Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.telia.com 07.07.01, 18:33
                  I pradziada stalinka
    • Gość: dex Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:43
      ciekawe jaki będzie widok z Lucka City
    • Gość: dex Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 13:56
      ps. a ile kosztuje taki apartament ???
      • Gość: m1 Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.chello.pl 09.07.01, 15:15
        Gość portalu: dex napisał(a):

> ps. a ile kosztuje taki apartament ???

Patrz kilka postów wyżej jeżeli chodzi o ceny w Babka Tower. Nie wiem jak z
        cenami przy Łuckiej (pewnie podobnie) ale Babka Tower jest prawie gotowa, a
        przejeżdżałem niedawno Łucką i panowała tam martwa cisza. Zdaje się że coś
        zrobili wcześniej przy fundamentach, ale od kilku miesięcy nie dzieje się nic, a
        przecież jest środek sezonu budowlanego. Czy ktoś wie co się dzieje z tą
        inwestycją? Szkoda gdyby nic z tego nie wyszło - w końcu również Łucką widać
        byłoby z Babka Tower...
    • Gość: xmf Re: Zajebisty widok z Babka Tower-po co ta wulgarność IP: *.tele2.pl 12.07.01, 12:48
      Po co używasz wulgarnego języka gdy puszczasz w swiat produkty swojego umysłu.
      Nie chce się z tobą rozmawiać o niczym.
    • Gość: goffi Re: Zajebisty widok z Babka Tower IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 23:49
      oby takich apartamentowców-wysokościowców budowali jak najwięcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka