Gość: Memf IP: *.chello.pl 11.02.08, 11:39 Link do strony nieprawidłowy wawajumpers.dbv.pl/news.php :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sieja Hołubce w wersji techno IP: *.speed-net.pl 11.02.08, 16:59 A ja zapraszam na www.jumppolska.hekko.pl - pierwszą stronę o jumpstyle'u w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memf Re: Hołubce w wersji techno IP: *.chello.pl 11.02.08, 17:14 Przepraszam za zmyłkę, adres jak najbardziej prawidłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: służewiec Hołubce w wersji techno IP: *.chello.pl 11.02.08, 18:58 C-Walk Lepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: Hołubce w wersji techno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:16 nie wiem niby w czym , nie dość ze muzyka nędzna, smętna, jakieś gangsta "luzik ziom" rytmy :/ to sam cwalk wygląda bardziej jak potrząsanie spodniami po otyłym dziadku niż jak taniec... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Hołubce w wersji techno 11.02.08, 20:40 Przedziwne pytanie dziennikarza "po co to wszystko". A po co jeździć na rowerze albo grać w piłkę, albo robić fikołki na trzepaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cAr tani dziennikarzyna IP: *.aster.pl 12.02.08, 09:49 promuje zwykłych małolatów jakich jest w całej Polsce mnóstwo nie wiem czym tu się szczycić Odpowiedz Link Zgłoś