Gość: turtle Re: RESERVED - dobra marka? IP: *.com.pl 26.08.03, 12:46 kolesie chyba robia sobie darmowa kampanie reklmowa na tym forum a wy jak lamusy im odpisujecie. żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazyn Re: RESERVED - dobra marka? IP: *.k.mcnet.pl 26.08.03, 12:50 nie jest to wcale kampania reklamowa, wrecz przeciwnie!!!! jestem redaktorem nowego pisma dla studentów i w ten sposob zbieram o nich opinie!!!! tylko tyle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: RESERVED - dobra marka? IP: *.k.mcnet.pl 26.08.03, 13:12 dobra firma i ceny dosc niskie Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Nowe pismo? 26.08.03, 13:18 Czy to aby nie Wy we wczorajszej gazecie o pracy daliście ogłoszenie o poszukiwaniu pracowników??? Życzę Wam powodzenia, jednak z własnego doświadczenia wiem, iż uruchomienie nowego czasopisma to bardzo skomplikowane i kosztowne zadanie. Nie zdziwcie się jak po pierwszych trzech numerach będziecie mieć taki poziom zwrotów, że zastanawiac się zaczniecie nad sensem dalszej dzialalności. Pamiętajcie. Na początek tylko zwroty fizyczne. Przydadzą się do darmowego rozdawnictwa na róznych imprezach. Poza ty na rynku prasowym w Polsce jest prawie 2 tys. tytułów to dużo jak na rynek, którego "czytelnictwo" nie jest najmocniejszą stroną. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: RESERVED - dobra marka? 26.08.03, 13:22 "jestem redaktorem nowego pisma dla studentów i w ten sposob zbieram o nich opinie". Czyzby student = reserved? Chyba jednak jestes spamerem, misiu. A wiec - plyn, splywaj, spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: RESERVED - dobra marka? IP: *.k.mcnet.pl 26.08.03, 13:46 buhahahhaha co za ludzie - poprostu jestescie smieszni Odpowiedz Link Zgłoś