Dodaj do ulubionych

miejsce,w którym chce mieszkać :-)

14.04.08, 13:29
www.wille-kampinos.pl/ Czy to dobry wybór??? Czekam na opinie...
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: miejsce,w którym chce mieszkać :-) 14.04.08, 16:08
      Zly wybor przynajmniej z kilkunastu powodow. Ale jak ktos MUSI, to niech tam
      sobie zamieszka. Poza tym, pytasz sie o opinie, swojego wyboru? Jesli chcesz
      wydac banke na podstawie opinii przypadkowych ludzi, to zainwestuj w totolotka.
      Kup kuponow za milion PLN, moze cos wygrasz.

40 km od Warszawy w korkach. Powinnes chyba zadac takie pytanie na innym forum.
      Np. wsi mazowieckiej albo czyms podobnym. 40 KM od Warszawy, to dalej niz Gora
      Kalwaria, Czersk, Zegrze. To prawie Pultusk, wyjatkowo dla desperatow. Albo
      takich, co lubia znecac sie nad swoimi znajomymi, by wpadali do nich po 1,5
      godzinnej drodze poza miastem. Odludzie. Koniec swiata. Ptaki zawracaja, a psy
      szczekaja...
      No ale Kampinos. Tylko Izabelin czy Truskaw jest zdecydowanie lepszy. Tu to
      jakis niewypal, ale good luck. Na dzialce 1500 metrow, mozna pasadzic marchewke,
      truskawki. W zasadzie to miejsce dla emerytow, ktorzy w zwyczaju mieli
      codziennie jedzic na swoje pracownicze ogrody dzialkowe przy Niepodleglosci. Tam
      beda mogli nawet jesc te truskawki.
    • sibeliuss Re: miejsce,w którym chce mieszkać :-) 14.04.08, 17:08
      Wejdź na forum Starych Babic i popytaj:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37484
    • Gość: x Re: miejsce,w którym chce mieszkać :-) IP: *.broadband.pl 14.04.08, 18:28
      Kurna, przecież nawet mój kot widzi, że to spam...
      • weekenda Re: miejsce,w którym chce mieszkać :-) 14.04.08, 18:59
        hi hi :) już dawno nie słyszałam tego słówka... "kurna" ;D
    • dorsai68 No chyba Bóg cię opuścił 14.04.08, 19:35
      Miejsce może i fajne, "bliźniaki" jeszcze jako tako, ale ta rezydencja... porażka! Aż sprawdziłem, czy to rzeczywiście "rezydencja" czy przez przypadek trafiłem do projektu hotelu "na godziny".
    • Gość: mika Re: miejsce,w którym chce mieszkać :-) IP: *.aster.pl 15.04.08, 13:59
      Rany, jak chcesz mieszkac na wsi to pytaj na forum "wies" a nie
      Warszawa.

Jesli chcesz dojezdzac, to przygotuj sie, ze jedna czwarta zycia
      spedzisz w samochodzie, a tam bedziesz tylko - krotko - spal. Jak
      sie pojawia dzieci, szkola, angielski, basen i aikdo, to sie zacznie
      cyrk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka