zby21 05.05.08, 09:09 Wspaniały pomysł i perfekcyjne wykonanie. Byłem w nowej kawiarence i aż podziw bierze jak w jednym miejscu zgromadzono tyle wspaniałości -"jak u mamy" Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.jasinski Re: cabrioleecik 05.05.08, 16:56 to to co jest na miejscy Pyraka/Augustyniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: cabrioleecik 06.05.08, 16:51 a to na razie testowałem lody. delikatnie mówiąc - takie sobie :) Ale może w temacie ciast i kaw są lepsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: cabrioleecik 07.05.08, 19:29 Czy chodzi o starą cukiernie przy torach?Jeżeli tak to niestety nie byłam, bo jest tam mały placyk zabaw. Kurcze znając moje dziecko to za każdym razem będzie chciała wejść i się pobawić...omijam na razie i chodzę na lody do Los Lodos. Tam są lody PRZEPYSZNE! Odpowiedz Link Zgłoś
cabrioleecik Re: cabrioleecik 13.05.08, 19:43 dziekujemy za słowa uznania. Na zyczenie Panstwa lody mamy z 2 firm,ale jesli będzie takie zapotrzebowanie sprowadzimy jeszcze inne smaki od zaprzyjaznionego wytwórcy lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.jasinski Re: cabrioleecik 16.05.08, 16:04 jak sie wyleczę to zjawiam się natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: cabrioleecik 30.05.08, 09:27 w koncu sie wybralam, i bylam, delikatnie,bardzo delikatnie mowiac zawiedziona. a szkoda, bo bardzo chcialabym znalezc w komorowie miejsce, w ktorym bede mogla ze znajomymi wybrac sie na dobra herbatke i cos do herbatki, zeby pogadac, posiedziec w wygodnych fotelach.. a tu nima:/ szkoda,wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś