kanika18 10.05.08, 19:07 czy ktos wie, w jakiej dzielnicy Warszawy znajduje si ta ulica? dokładniej mam na mysli fitness club aplauz.I czy zna ktos moze 'niedrogi nocleg', niedaleko tego lubu? Z góry dziekuje za odp.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: ul. Radiowa IP: *.aster.pl 10.05.08, 19:20 Aplauz znajduje się na Bemowie, przy skrzyżowaniu Powstańców Śląskich i Radiowej Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: ul. Radiowa 10.05.08, 19:35 nie sposob go nie zauwazyc....jeste wielki napis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: ul. Radiowa IP: *.chello.pl 10.05.08, 22:10 malgoszac napisała: > nie sposob go nie zauwazyc....jeste wielki napis... nie wiem jakiej narodowości pochodzisz, wynika że daleko europejskiej, bo teraz nikt nie musi już czytać, ale ty pewnie nie wisz, bo siedzisz w zaściankowości internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: ul. Radiowa IP: *.jmdi.pl 15.05.08, 08:52 > nie wiem jakiej narodowości pochodzisz, wynika że daleko europejskiej, bo teraz nikt nie musi już czytać, ale ty pewnie nie wisz, bo siedzisz w zaściankowości internetowej A ja jednak radzę poczytać. W ten sposób najłatwiej poznać poprawną polszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanika18 Re: ul. Radiowa IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 18:40 dziekuje:) a jeszcze jak ktos bedzie posiadal jakies informacje odnosnie noclegu, to rowniez bylabym wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ul. Radiowa 12.05.08, 09:47 Jakie masz oczekiwania? Jest tani nocleg w hotelu medycznym na Reymonta 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: ul. Radiowa IP: 217.116.100.* 12.05.08, 15:13 Hotel Tina , Górczewska 222 , 3 przystanki busem od Aplauzu. Odpowiedz Link Zgłoś