Dodaj do ulubionych

KIM JEST LECHITA ??????????????????????????????????????????

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 18:36
atakuje całą Poske i zawsze wychwala Poznań do granic absurdu, choć to miasto
niczym szcególnym nie różni sie na przykład od Wrocławia, Gdańska czy Katowic,
o co mu na prawde chodzi ???
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.dialup.tiscalinet.it 17.06.01, 18:39
      To pewnie prowokator Michnik.
      • Gość: max Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 18:41
        Michnik i Zirinowski w jednym
        • Gość: lechita Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: 217.30.156.* 19.06.01, 13:56
          Jestem idiotą.
          • Gość: doc Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 19.06.01, 14:40
            przenieście się z tymi dyskusjami na forum dla pedałów
            • Gość: doc Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.06.01, 10:39
              widzę że wzieliście sobie do serca moją radę
              • Gość: max Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 16:54
                nie do ...dupy ;)
                • Gość: doc Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
                  jak na prawdziwego pedaua przystało ;)
          • Gość: ARTUR Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: 213.134.152.* 24.06.01, 00:00
            Podzielam tę opinię
      • Gość: nocoment Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 16:20
        Gość portalu: alek napisał(a):

> To pewnie prowokator Michnik.

A może to on nakręcił ten film o aferze FOZZ i braciach Kaczorach?:)
    • Gość: nocoment Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 17:43
      Raz na Placu Bankowym widziałem autobus PKS-u Poznań z napisem "Lechita". Nie
      żartuję!
      • Gość: max Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:26
        on musi być tam jednak bardzo popularny
    • Gość: turtle Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: 217.11.133.* 21.06.01, 17:45
      o dziwo ja widzialem raz autobus PKS Warszawa z napisem "lechita". to juz chyba
      jakis spisek?
      • Gość: max Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 17:48
        proponuje pobierać opłaty od tych lini autobusowych
        • Gość: guerra Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.icpnet.pl 24.06.01, 00:00
          A ja wam mówię Lechita to kibic klubu - Dumy całej
          Wilekopolski i jej serca Poznania
          I choć aktualnie ledwo utrzymalismy się w lidze drugiej
          to i tak cała Polska wbija gały,że w takiej sytuacji
          można bawić się fantastycznie przy zapełnionych trybunach
          Bo dla nas liczy się tylko LECH

• Gość: Warschau Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.matrix.pl 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: guerra napisał(a):

> Bo dla nas liczy się tylko LECH

A to akurat widać...Nie wiem skad kibole mają dostęp do internetu...Powinno sie
            tego zakazać!

• Gość: nocoment Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
            Sorry combre! No speaking englese!!!:))
      • Gość: nocoment Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        Gość portalu: turtle napisał(a):

> o dziwo ja widzialem raz autobus PKS Warszawa z napisem "lechita". to juz chyba
        >
        > jakis spisek?

Nie! Oni są wszędzie! Widzą każdy nasz najdrobniejszy ruch!! Uciekaj Scully i
        dzwoń po Skinnera!!!!:))

• Gość: doc Re: KIM JEST LECHITA ?????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          forum dla pedałów czeka na was chłopaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka