mike_ 17.09.03, 11:24 no i znowu typowanko: będzie ciężko ale: Warszawa - Kraków 2-0 (Kiełbik, Sagan) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 17.09.03, 16:40 2-1 ...ale boje sie ze moze byc remis tfu tfu... puk puk [odpukuje w nie malowane :)]W kwesti organizacyjnejprzemzem bede tam gdzie zwykle pil to co zwykle :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 17.09.03, 17:02 znaczy się - będziesz pił kawkę w pobliskiej kawiarni:)) Nie uda mi się raczej wskoczyć choć się postaram. będzie full stadion a warto mieć lepszą miejscówkę a dopiero po 6 pewnie wyjdę z roboty:(( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 17.09.03, 21:04 mike_ napisał: > znaczy się - będziesz pił kawkę w pobliskiej kawiarni:)) Nie ...sok marchwiowo-owocowy ;):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 20:11 Ja chyba bede wczesniej bo rano musze pare rzeczy zalatwic i juz mi sie nie bedzie chcialo do domu wracac. Numer znacie. (Mike co zrobiles z komora?) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 19.09.03, 16:47 JA bede w zrodle wlasnie wychodze z domu :) Ale kurna mam na luk bilet :( Do dupy z sprzedaza biletow ...a konie pod kasami sie smieja ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 20.09.03, 10:17 Atob, karnecik sobie kup to nie bedziesz miał problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 17.09.03, 16:41 2-1 ...ale boje sie ze moze byc remis tfu tfu... puk puk [odpukuje w nie malowane :)]W kwesti organizacyjnejprzed meczem bede tam gdzie zwykle pil to co zwykle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 17.09.03, 21:18 Ja stawiam na remis 1:1. Jedni drugich będą pilnować jak to w meczu na szczycie. Szkoda, że kibiców nie będzie tyle jak na szczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków IP: *.chello.pl 18.09.03, 21:26 Cwelucha Wołyń : Wisła Kraków 0:3 (0:1) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Ale fajnie z "Luku" widac :) 20.09.03, 00:26 Naprawde ...zupelnie inaczej ...lepiej . :):):) Pozdr :) Ps ...co za fart :) wszystkie[oprocz jednej :)] bramki padaly w drugiej polowie od stronu Lazienkowskiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 20.09.03, 10:15 LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Hehe, Atob wylądowałeś na łuku?? Za dawnych czasów kiedy jeszcze legioniści siadali na łuku od kanałku też tm łaziłem, hehe. No i krakusy na kolanach, hehehe. Takiego wyniku się nie spodziewałem, ale Wisła pokazała jak gar gdy wyeliminuje się ich dwóch zawodników (Szymkowiaka i Zurawia). hehe. LEGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Oby tak dalej. www.legialive.pl/photos4/04wisla1_f94.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 20.09.03, 23:31 Tak wyszlo :) Ale naprawde nie bylo tak zle ... Niestety Amice odpuszczam ...nie bedzie mnie w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 22.09.03, 21:18 Tez zaluje :( 22.09.2003 jest PP pewnie sie pojawie :) A nastepny mecz "na wyjezdzie" z Switem:) hehehe ...takze okazja do zrobienia bro w tej rundzie bedzie jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 23.09.03, 15:59 nie no pewnie, że będzie:) ps. zauważyliście jak się ostatnio uaktywnił ten tzw internetowy napinacz?? z reguły pisze spod kilu nicków. Musi go bardzo boleć że Legia wygrywa mecze a jego Polonia jest na ostatnim miejscu i leci do drugiej.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 23.09.03, 18:16 mike_ napisał: > nie no pewnie, że będzie:) NA nastepnym meczu meldujesz sie obowiazkowo w Z. I nie chce slyszec zadnych usprawiedliwien ;) > ps. zauważyliście jak się ostatnio uaktywnił ten tzw internetowy napinacz?? z > reguły pisze spod kilu nicków. Musi go bardzo boleć że Legia wygrywa mecze a > jego Polonia jest na ostatnim miejscu i leci do drugiej.....:) > ignorowac Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 24.09.03, 09:20 atob napisał: ... > ignorowac ano, ano. ale cieszy mnie to, że wygrana z Wisłą tak podziałała na te osoby:) hihi, a najlepsze jest to, że pisząc takie rzeczy nie zdają sobie sprawy, że świadczą one o ich bardzo niskiej (wręcz zerowej) inteligencji), hihi Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale fajnie z "Luku" widac :) 24.09.03, 21:18 mike_ napisał: > atob napisał: > ... > > ignorowac > > ano, ano. ale cieszy mnie to, że wygrana z Wisłą tak podziałała na te osoby:) > hihi, a najlepsze jest to, że pisząc takie rzeczy nie zdają sobie sprawy, że > świadczą one o ich bardzo niskiej (wręcz zerowej) inteligencji), hihi nie zdaja sobie sprawy ...bo jak przy przy zerowej inteligencji zdawac sobie sprawe z czegokolwiek ..hehe Ale mi zal ze to forum ...nawet nie zdycha ...ono juz chyba zdechlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 02:02 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: LEGIA WARSZAWA - Wisła Kraków 20.09.03, 23:32 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I wszystko jasne :)Trafne podumowanie piatkowego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś