Gość: marys IP: *.thanet.ac.uk 18.06.01, 16:30 Czy Ktos zna adres E-maila, gdzie mozna wysylac wiadomosci na telefon kom. BARDZO PILNE-!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chrizz Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! może? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.06.01, 18:30 nie wiem o co ci dokładnie chodzi ale sms możesz wysłać korzystając z programu gadu-gadu. www.gadu-gadu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! może? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 20:59 to bardzo popularny program, sam z niego korzystam i wysyłam sms na komórke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam z tym problemy!!!!!!! IP: *.thanet.ac.uk 19.06.01, 11:27 niestety nie moge tam nic znalesc. czy moze ktos mi wytlumaczyc troche wiecej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terri Re: mam z tym problemy!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.06.01, 11:42 www.mtnsms.com - tam sie logujesz adresem e-mailowym, wpisujesz swoje haslo (nie musi byc to od poczty), za sekunde dostajesz e-mail z dokladnym adresem www, ktory otwierasz, najlepiej dodaj go do Favorites i juz masz lacznosc z calym swiatem. I zmian sobie od razu ten zolty kolor na jakis bardziej ludzki, zeby oczu nie meczyc - przy pomocy tego kolorowego kwiatka w lewym dolnym rogu. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: mam z tym problemy!!!!!!! IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 14:18 THANK YOU TERRI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania£ Re: mam z tym problemy!!!!!!!DO TERRI !!! DO TERRI !!! IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 15:00 niestety nic mi nie wyskakuje tam po sekundzie. podaje moj adres, ale za sekunde tylko sie pojawiaja dodatkowe pytania. POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terri Re: mam z tym problemy!!!!!!!DO TERRI !!! DO TERRI !!! IP: *.acn.waw.pl 20.06.01, 22:54 Adres, ktory Ci podalam jest dostepny na calym swiecie. Otwierajac strone musisz postepowac zgodnie ze wskazowkami umieszczonymi tamze. Powinnas w mailu dostac potwierdzenie rejestracji i confirmation code. Nizej powinien byc link do strony uzytkownika, na ktory klikasz i wpisujesz jeszcze raz swoj e-mail i haslo. Zajrze tu w jeszcze w czwartek ok. poludnia, zeby sprawdzic jak Ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! może? IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 14:13 skoro znasz ten program to mogles podac adres, a nie piszesz, ze to taki popularny program, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! może? IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 16:56 SORRY MAX POMYLILAM SIE, Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! 20.06.01, 13:27 SMS-y można wysyłaĆ BEZPOŚREDNIO ze strony www.e.pl Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: CZY KTOS ZNA ADRES!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.06.01, 15:50 Ja wysyłam z www.inet.com.pl/sms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania£ sadze ze jest jeden problem IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 17:52 wszyscy co wysylaja wiadomosci zwykle siedzi w kraju, a ja jestem po za granicami, i to moze jest powod dlaczego nie moge wyslac sms?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: sadze ze jest jeden problem IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.06.01, 18:58 Ze strony, którą podałem Tobie nie powinno być problemu. Problem może być tylko u odbiorcy. Musi mieć włączoną opcję umożliwiającą obiór sms z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania£ do mw IP: *.thanet.ac.uk 20.06.01, 19:34 tak masz racje , ale niestety dzis nie moge juz tego zmienic. do uslyszenia jutro. dzieki gryfik Odpowiedz Link Zgłoś